Hotel niewielki dlatego jest kameralnie i cicho. Pokój pod względem wykończenia jak na Greckie standardy jest na prawdę przyzwoity. Oczywiście ściany miejscami są krzywe i popękane, w łazience między kafelkami zafugowany krzyżyk, ale jak na mój już 4 pobyt w Grecji to ten hotel od strony wizualnej jest na drugim miejscu. Najważniejsze, że było czysto, a Panie sprzątające zaglądały codziennie. Obsługa hotelu wspaniała, zaczynając od wspomnianych wcześniej Pań sprzątających, panów z kuchni, z basenu aż po recepcjonistę. Super miejsce wypadowe, bezpośrednio przy hotelu 2 sklepy, grecki kebab no i przystanek autobusowy. Do plaży 2-3 minuty pieszo. Plaża niewielka, piaszczysta. Polecam podjechać w okolice lotniska (10 minut autobusem) i obejrzeć startujące/lądujące samoloty. Robi wrażenie najbardziej z uwagi na plażę, która znajduję się jakieś 50 metrów obok. Pobyt w tym hotelu jak i ogólnie na wyspie Skiathos wspominam bardzo dobrze (a najbardziej chyba rybę, którą serwowali na kolację), z chęcią wrócę, ale tym razem zabiorę ze sobą spray na komary :).
Miła obsługa, smaczne jedzenie, dobra baza wypadowa.
Słabe wifi, najlepiej działa przy basenie.
Bardzo dobra oferta cenowa hotel czysty miła obsługa bardzo dobre jedzenie .
Trochę za małe pokoje taras od strony ogrodu praktycznie nie istnieje na 2 piętrze .
Bardzo fajny grecki hotel .. A wyspa urocza perelka
Kameralnyvrodzinna atmosfera bardzo dobre jedzenie
Troszkę małe łazienki
Pobyt bardzo udany, hotel położony obok przystanku autobusowego, który dowiezie Was za 2E do przepieknej stolicy Skiathos, miasta o tej samej nazwie. Wyspa jest na tyle mała, że polecamy również wynajęcie własnego środka transportu i zwiedzenie tak całej wyspy. Plaża Lalaria (często spotykana na pocztówkach z tej wyspy) jest dostępna wyłącznie drogą wodną (we wrześniu 2022, bilety dla dwóch osób z dodatkami i rejsem około 3h = 25E) Blisko centrum miasta bardzo dobry punkt widokowy na lotnisko, samoloty przelatują pare metrów nad głową co daje niesamowite wrażenia :) Co do obiektu: podobnie jak w innych obiektach w grecji odjąłbym od pół do całej gwiazdki od kategorii lokalnej, ale nie wpływa to na nasze zadowolenie z hotelu. Jedzenie było bardzo dobre, z częściową rotacją dań na obiadokolacji. Obsługa bardzo miła, sprzątane codziennie, klimatyzacja nowa automatyczna bardzo sprawna, wygodne moskitiery z wyjściem na taras/balkon pozwalały nie martwić się owadami w pokoju. Po małej i szybko wyjaśnionej pomyłce recepcji przy check-in dostaliśmy drinki na koszt obiektu :) Basen czysty, hotel na tyle kameralny, że nie potrzebowaliśmy codziennych wyścigów po zajęcie leżaków z parasolami. Do plaży 4-5min pieszo, 2 markety pod hotelem na prywatne zakupy. Polecamy.
Jedzenie, położenie, obsługa, pokoje (wyposażenie i klimatyzacja), sprzątanie. Małe kotki w okolicy :)
do obiadokolacji w cenie HB podawana wyłącznie woda, w przeciwieństwie do śniadania, podczas którego wybór był znacznie większy. Przydałoby się lekkie odświeżenie łazienek.
Hotel tragiczny, nie zasługuje na 4 gwiazdki. Mieliśmy pokój z widokiem na strumień szamba... Brudno, wszystko poniszczone - obsługa hotelowa nie miła. Jedyny plus to położenie - przystanek autobusowy przed hotelem. Wyspa piękna ale nie w tym hotelu. Będziemy reklamować pobyt.
Blisko przystanku autobusowego
Brudno Widok z balkonu na ścieki (pokój standard) Obsługa hotelowa Monotonne jedzenie niskiej jakości Poniszczone wyposażenie
Bardzo dobry hotel o Greckim standardzie 4-rech gwiazdek. Polecam!
Codziennie sprzątane pokoje, dobre jedzenie, piękna plaża w pobliżu .
Hotel jest w rewelacyjnym miejscu - blisko do Stolicy, urokliwego miasta w którym można spędzić długie godziny w cudownym, greckim klimacie. Przystanek autobusowy tuż przed Hotelem . Z plaży łódka/ taxi do portu- świetna sprawa. DOSKONAŁA BAZA WYPADOWA , natomiast sam Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki. Śniadania dzień w dzień takie same, często trzeba było czekać na chleb oraz uzupełnienie pustych talerzy z czymkolwiek. Na obiadokolacji byliśmy tylko raz , szkoda, że nie ma innej opcji , szkoda żołądka. Pysznym jedzonkiem delektowaliśmy się w greckich Tawernach w Porcie . Pokoje w opłakanym stanie, wymagające minimum odmalowania. Klimatyzacja dała radę ale sprzęt słabiutki. Wi-Fi nie daje rady. Generalnie polecamy ale dla Nas bez powrotu .
DOSKONAŁA BAZA WYPADOWA
KIEPSKIE ŚNIADANIA I OBIADOKOLACJE ( jak na tak wysoką cenę ) HOTEL WYMAGA ODŚWIEŻENIA.
Hotel jest dobrą bazą wypadową do podróżowania po wyspie. Zdecydowanie dla mało wymagających!Greckie trzy gwiazdki,to najwięcej na co zasługuje.
Bliskość do Skiatos.
Organizacją posiłków. Ich urozmaicenie.Zapach kanalizacji ismazonych potraw w pokoju,zwłaszcza łazience.Wielkosc łazienki.
Wszystko mi się podobało, tylko ten pokój ciemny i z widokiem na pojemniki z gazem. Może dlatego że jechałyśmy z oferty last minute. Powinna też być możliwość rozdzielnia łóżka. Ale poza tym super! Jak pisałam powyżej: Czysto, częsta zmiana ręczników i pościeli, blisko wszystkich atrakcji, przemiła obsługa, kameralny basen, pyszne jedzenie bez ograniczeń. Dodatkowo przepiękna okolica.
Ciemny pokój ale w końcu nie pojechałam tam żeby siedzieć w pokoju :)
Pobyt od 29-6.07.2021 Zły serwis na wszelkie uwagi jest jedna odpowiedź załatwimy jutro, braki jedzenia podczas posiłków,bardzo słabe śniadania i obiado -kolacje, brudny basen, brak baru w lobby, brak internetu w pokojach,łazienki w budynku głównym małe i nie remontowane. Ogólnie nie polecam(szczególnie z dziećmi).
położenie,plaża, bliskość Skiatos,piękne widoki,czyste i płytkie morze
zły serwis na wszelkie uwagi jest jedna odpowiedź załatwimy jutro, braki jedzenia podczas posiłków,bardzo słabe śniadania i obiado -kolacje, brudny basen, brak baru w lobby, brak internetu w pokojach,łazienki w budynku głównym małe i nie remontowane. Ogólnie nie polecam(szczególnie z dziećmi).
Pobyt czerwiec/lipiec 2021. hotel zasługuje max. na 3*\\\"greckie\\\". Oprócz położenia,plaży i pięknego morza nic nie zgadza się z ofertą. Obsługa niemiła, nieprzygotowana na przyjazd grupy, kwaterowanie 20 osób trwało 3 godziny, brak nawet wody do picia w upale 30 stopni. Grek proponował zakupy w sklepie po drugiej stronie ulicy, później nie wolno było korzystać ze swoich napojów na terenie hotelu. Właściciel nieuprzejmy, wszystko jak mówił załatwi i naprawi \\\"jutro\\\". Pokoje bardzo słabe, brak internetu w pokojach, niedziałający sejf, oderwana deska sedesowa, szafa bez półek, brak telefonu, łazienka fatalna( mała, trudno było zmieścić się w prysznicu, deszczownica zepsuta ), brak baru w lobby, basen brudny. Jedzenie bardzo słabej jakości, mało( ciągle trzeba było czekać kiedy doniosą), słaby wybór.Nie polecam hotelu. Wyspa bardzo ładna.
Położenie,
pokoje, basen, jedzenie, obsługa
Od pierwszego dnia pobytu 20.07.2021 nie mamy klimatyzacji (bungalow). Problem był zgłoszony pierwszego dnia. Pojutrze wyjeżdżamy 27.07- klimatyzacji nadal nie ma. Codziennie Interweniowaliśmy u rezydenta i raz w biurze podróży (biuro odpowiedziało, że mamy rozmawiać z hotelarzem - a, przecież nie z Nim podpisywaliśmy umowę). Problem był odwlekany - brak narzędzi, zamówiono części zamienne, niestety nie przyszły itd . Wczoraj 24.07 ruszyła "naprawa", a klimatyzacji jak nie było tak nie ma. Nasze życie toczy się na tarasie w nocy (chłodniej) i na plaży gdzie odsypiamy noc ( temperatura w nocy w pokoju nie do zniesienia). Brak możliwości zmiany pokoju lub hotelu. Ponadto w pokoju nie ma dostępu do Wi-Fi i telewizji, co również gwarantowała umowa. Wracamy bardziej zmęczeni, rozczarowani i zniesmaczeni warunkami jakie zgotowało nam biuro podróży specjalizujące się w tych kierunkach.
Standard bungalowów niezgodny z ofertą.
Brak: klimatyzacji, wifi
Jest OK. Śniadania ciągle takie same, reszta posiłków bardzo dobra. Atrakcji w hotelu tak na prawdę nie ma. Basen był do 21 a bar basenowy nie był czynny. Ogólne wrażenia niezłe i poleciłbym każdemu ale można się troszkę rozczarować jak na hotel 4 gwiazdkowy.
Za pieniądze, które zapłaciliśmy nie można wymarzyć sobie lepszych wakacji. Wyspa przepiękna, zwiedziliśmy wszystko co możliwe, hotel bardzo nam odpowiadał, oczywiście jak to zwykle znależli się tacy, którym nie wszystko odpowiadało. Przeważnie w domu tego nie mają co mieli w hotelu ale to taka mentalność. Najlepiej nie czytać opinii tylko przekonać się samemu. Polecamy hotel Belvedere.
Bardzo miła obsługa, uśmiechnięci, życzliwi. Wyśmienita kuchnia, codziennie sprzątane pokoje, wymieniane ręczniki, nic dodać, nic ująć.
Pozytywnie oceniam pobyt i oby jak najwięcej takich miejsc :)
Estetycznie, przepyszne posiłki, przemiła obsługa, wygodne łóżka, przepiękne widoki z okna, basen na terenie hotelu ze strefą lounge, blisko do morza oraz do innych plaż bezproblemowy dojazd autobusem, który zatrzymuje się tuż pod hotelem.
Jak dla nas hotel 4* swietny. Wszędzie czysto posilki bardzo smaczne i urozmaicone. Pokoje urządzone nowocześnie czyste, sprzatane codziennie, obsługa bardzo miła i pomocna. Uważam że wszyscy się starają, nie rozumiem skąd tyle negatywnych uwag.Ludzie sami stwarzają sobie problemy. My byliśmy zadowoleni uważam że to udany wypoczynek.
Czysto schludnie. Posilki urozmaicone i przepyszne.Dojazd do miasteczka klimatyzowanym autobusem. Po drodze piękne widoki. Blisko do plaży. Super.
Brakowało mi jedynie jakiejś muzyki do zabawy.
Byliśmy w tym hotelu w połowie Września,mieszkaliśmy w bungalowie .Domek dzielony na dwie części,sypialną i wypoczynkową w każdej części oddzielna klimatyzacja /rzadko spotykany luksus/, pokoje bardzo czyste,codziennie sprzątane. Domki zbudowane na wzniesieniu więc trzeba dochodzić pod górkę lub schodami./nie polecam osobom mającym problem z poruszaniem się/ Bagaże są dowożone i zwożone przez obsługę. Śniadania dość monotonne ale każdy znajdzie coś dla siebie,natomiast obiady i kolacje bardzo urozmaicone. Piwo,wina oraz Uzo dostępne cały dzień,mocniejsze alkohole po 21. Bar przy basenie bez stałej obsługi ,ale bez sęsu żeby ktoś tam siedział przez cały dzień tylko po to żeby nalać dwa piwa na godzinę. Zresztą trzeba być powalonym albo wyjątkowym sknerom żeby lecieć 1,5 tyś nad ciepłe morze a potem siedzieć przy basenie,bo na plaży trzeba wydać kilka euro na leżaki i piwo. Hotel w linii prostej dość blisko plaży ,ale na przeciw hotelu stoją budynki i trzeba ulicą trochę podejść do bezpośredniego zejścia, 10 min. spacerkiem. Hotel spokojny bez animacji /i dobrze/ ale jeżeli ktoś potrzebuje rozrywek polecam miasto autobusem 1,6 euro lub z plaży stateczkie 3 euro. W sumie hotel oceniam bardzo pozytwnie i polecam.
czystość,obsługa,posiłki
oszczędzają na mocnych alkocholach
Przyjazd do hotelu szybki, ( odległość od lotniska ) Sporo idzie przez prawie 8 dni pozwiedzać, kilka wycieczek po lokalnych wyspach. w żadnym wypadku nie brać ofert od rezydentów, poniewąz wszystkie statki obsługujące wycieczkowiców są w porcie skaithos jeden obok drugiego i ceny na \\\"dzien dobry\\\", są prawie o połowę tańsze, kilka miejsc wartych zobaczenie to ładna plaża lalaria, ruiny w kastro i o dziwo , niskie ceny w lokalnych knajpach, które warto odwiedzić. Atrakcja dla odważnych to lotnisko które daje frajde z oglądania startujacych samolotów, i ich lądowanie
kameralny, blisko plaży, położony blisko do przystanku, i małego sklepiku, czysty
niesympatyczna obsługa, pracująca \\\"za karę\\\' , poza recepcją, która starała się angażować w wykonywaną pracę i być pomocna. Uciążliwy smród wydobywający się z szamba, kierownik restauracji i jadalni opryskliwy , niepotrzebnie wchodzący w konfliktowe interakcje z klientami, brak chodnika , który prowadziłby do przejścia na plaże, co naprawdę może być niebezpieczne, bo panuje tam spory ruch, dość niebezpiecznie poruszających sie lokalsów i turystów, szybko śmigajace auta, ścigające się miedzy sobą skutery i autobusy , które potęgują swoją wolniejszą jazdą ryzyko wypadku goniące skutery, brak właściwie opcji all, poza jedzeniem, które było naprawdę smaczne,do wyboru od godziny 10, czy 11 tylko piwo , podłe wino, i Uozo, a jakakolwiek wódka, gin, whiskey tylko po 21 , AŻ :) do godziny 22, czyniło z tej ofert tak naprawdę all w wersji soft, o czym nie było mowy wczesniej
byliśmy tydzień temu w 2 osoby. bungalowy ok, czyste-ze słabą klimatyzacją jedzenie bardzo monotonne(można było przewidzieć co będzie na śniadanie, obiad, kolacje) bar i basen w środku sezonu nie funkcjonował, syf taki że nie widać dna. zazwyczaj przy barze brak obsługi wiec trzeba było czekać. brak wyznaczonej strefy dla palących w restauracji na zewnątrz(mi jako nie palącemu mocno to przeszkadzało). następnym razem poszukałbym czegoś innego a w ostateczności wrócił w to miejsce.