Hotel po remoncie zdjęcia na stronie są stare, jak dla mnie ok, fajne czysto , duży basen ,miałem tylko śniadania podstawowe produkty smaczne, szło się najeść, na barze później można kupić pizzę i inne produkty, blisko w okolicy carefur. Blisko do centrum side. Dobra bazą wypadowa , ja wynajem auto i zwiedziłem tazi sapdre hierapolis i okolice. 3 gwiazdki zasłużone. Opinie na google innych też dobre :)
Cisza, czystość.
Hotel zdecydowanie polecamy dla osób które nie nastawiają się na all inclusive. Jeżeli chcesz za niewielkie pieniądze spędzić wakacje zwiedzając piękną okolicę a w hotelu się przespać ew. odpocząć przy basenie (dwa baseny zwykły i brodzik dla dzieci) to stanowczo polecam. Jeżeli za skromne pieniądze (ok 15-20 ? za noc ze śniadaniem) spodziewasz się luksusów - daruj sobie. Stan techniczny hotelu na poziomie **/***. Wyposażony w windę. Obsługa bardzo pomocna i przyjazna. Odległość od plaży ok 1200 m, tylko najpierw trzeba się przebić przez stoiska z nadgorliwymi sprzedawcami, istnieje możliwość dojazdu do odleglejszej plaży bezpłatnym autobusem, ale nie korzystaliśmy z tej okazji. Śniadania w systemie szwedzkiego stołu, bez szaleństw ale najeść się można. Zestaw śniadaniowy składa się z: masło, drzem truskawkowy, miód, oliwki, jajka na twardo, pomidory, ogórki, 1-2 rodzaje sera żółtego, wędlina (nawet dobra), biały ser, chleb, kawa, herbata (dzień w dzień to samo). Bezpłatne WI-FI w lobby hotelu, w pokoju raczej brak zasięgu, na 2 piętrze na balkonie i czasem w pokoju zasięg był. Płatne było: sejf( 3?/dzień), klimatyzacja (5?/dzień) i sprzątanie (1,5 ?).
CENA, Spokojna okolica, Spokojni goście. Przyjazna obsługa i nieukierunkowana na określone narodowości, blisko carrefour dla taniej wody:)
Jakość obsługi sprzątającej nie na najwyższym poziomie