Położony bezpośrednio nad Jeziorem Ochrydzkim - perłą Macedonii.
Możliwość relaksu w hotelowym centrum SPA.
Różnorodne zajęcia animacyjne dla każdego bez względu na wiek.
Wiele możliwości uprawiania sportów, m. in. korty tenisowe, boiska do koszykówki i siatkówki.
Bardzo fajne miejsce, naprawdę jak w opisie 50m do plaży woda czyściutka ogólnie super.
Miła obsługa wszytko super
Trochę słabe Wi-Fi ale do przeżycia
Pokoje rodzinne są oddzielnymi pokojami połączonym przejściem i oddzielnymi łazienkami. Ogród hotelowy ma wyznaczone ścieżki do spacerowania, są one przystosowane do jazdy z wózeczkiem dziecięcym. Plac zabaw jest tuż przy brodziku i basenów, łatwo więc pilnować maluchów. Najlepszym atutem jest taras z jadalnią z którego jest szeroki widok na jezioro. Co do psów - są to oswojone psiaki, bardzo miłe, lubiące głaskanie i merdające ogonem .
pieski
Ogólnie pozytywnie zaskoczony urodą jeziora i okolic. Wycieczka ja na tą cenę 9,5/10. Jedyny problem to ze strefą wody, jedyny osobnik zajmujący się plażą to pan z czytnikiem do pobierania opłat za leżaki
Czyste pokoje, miła obsługa, nienajgorsze jedzenie.
Totalny brak zainteresowania basenem i jego okolicą oraz \"plażą\" nad jeziorem, sami wzięliśmy ścierkę i wycieraliśmy sobie stoliki i widocznie się to obsłudze spodobało. Przy basenie instalacja słoneczna a woda zimna jak lód, (w jeziorze ok)
Wyjazd zorganizowany z Rego Bis. Ogólna ocena pozytywna. Zaskakujący i nieoczywisty kierunek, ciągle nie do końca odkryty. Z animatorkami Ola i Weroniką choćby na koniec świata ;). Do rozważenia dłuższe animacje dla dzieci. Jezioro stanowi wystarczającą alternatywę wobec otwartego morza. Słodka oraz czysta woda. Polecamy wypad do Trpejcy - warto. Widoki na góry po obu stronach jeziora bardzo przyjemne. Optymalny czas pobytu to było by około 10 dni aby na spokojnie wszystko obejrzeć oraz wypocząć. Wycieczki fakultatywne to raczej wyciąganie pieniędzy, lepiej zwiedzać na własną rękę. Do zwiedzania głownie kościoły, wystarczy je obejrzeć od zewnątrz. Hotel na spokojne pobyty, miłośnicy aktywnego życia nocnego powinni rozważyć inną lokalizacje, bliżej Ochrydy.
Dobre położenie - świata baza wypadowa na cały region. Super widok na jezioro ( warto dopłacić), pokoje o wystarczającej wielkości i komforcie, obsługa zdecydowanie bardzo miła, ludzie w większości serdeczni, można spokojnie porozmawiać - duży plus. Dobre wino do obiadu. Drinków nikt nie żałuje :) Plaza przy hotelu wybetonowana w większości, jednak można na niej się zrelaksować czy tez poskakać z pomostu. Woda kryształ. Duża ilość leżaków.
Hotel lekko komunistyczny, częściowo odnowiony. Psy biegające po plaży oraz wchodzące na taras podczas posiłków, nikomu z obsługi to nie przeszkadza ! W ciągu dnia leżą spokojnie w cieniu natomiast w nocy grasują grupami. Nie jest to przyjemny dodatek do spacerów. Na szczęście niezbyt częsty. Ale to chyba problem całych Bałkanów. Baseny to raczej miły dodatek, niewielkie oraz niepodgrzewane, woda w jeziorze cieplejsza. Posiłki objętościowo ok, jednak maskrycznie monotonne, główne dania w kółko te same. Nie ma co liczyć na nic regionalnego. Po tygodniu się odechciewa. Zdążają się wpadki typu robak w ziemniakach czy wyglądające nieświeżo warzywa. Macedończycy zdaja się mieć luźne podejście do kwestii estetyki i takie niedociągnięcia jak odpadające listwy przypodłogowe, spleśniałe fugi pod prysznicem, krzywo wiszące zegary w recepcji itp. zdaja się nie stanowić na nich problemu. Przykre zapachy z kanalizacji w łazience. Słabe światło oraz wentylacja. Cztery gwiazdki oczywiście naciągane. Dno przy plaży kamieniste - wymagane buty.
Piękne miejsce, hotel lata świetności ma za sobą, ale nadal to wysoki standard. Jedzenie bardzo dobre i duży wybór. Owoce i ciasta pyszne. Piękna okolica. Polecamy. Wakacje bardzo udane. Obsługa hotelu bez zarzutu.
Czysty pokój. Piękny widok z okna na jezioro ochrydzkie (warto dopłacić, by oglądać magiczne zachody słońca). Smaczne jedzonko. Wszyscy przyjaźni. Dogodny dojazd do Ochrydy.
Nie było nic rażącego.
Polecam z całego serca pobyt w tym hotelu. Nie jest to nowy obiekt, jednak jego położenia i niezwykle widoki zapierają dech w piersiach. Byliśmy tam 7 dni, i z ręką na sercu nie mam się do czego przyczepić. Mega uprzejmi i uczciwi ludzie zarówno w hotelu jak i miejscowi. Zgłaszane usterki były od razu naprawiane, nie trzeba było czekać i sie prosić. Zdecydowanie na plus zasługuje opieka biura podróży Rego Bis, z którym byliśmy właśnie w Macedonii Północnej. Wszystko przygotowane na tip top. Genialni animatorzy Wiki i Damian ?? Spędziliśmy w tym hotelu, z tymi cudownymi ludźmi cudownych 7 dni. Szczerze polecam!
-położenie -niezwykle przyjazna obsługa -atmosfera -czystość
-monotonne jedzenie, ale smaczne
jesteśmy z żoną zachwyceni z pobytu !!!! wzsystko nam się bardzo, bardzo podobało i pogoda rewelacyjna ktora bardzo nam odpowieadala ;)
po za psami wszystko na piątkę !
wszedziew pełno psów
brak jedzenia dla osób na diecie wegetariańskiej, klimatyzacja w pokoju prawie nie działała, zgraja psów hotelowych- brudnych, śmierdzących i zapchlonych które chodziły po plaży i po restauracji ze śniadaniem.
położenie, cisza, spokój,
Położenie hotelu jest naprawde ładne, tani dojazd taksowkami do Ochrydy. Brak miejsc do spacerowania wieczorami wzdłóż jeziora, jedzenie raczej kiepskie, w alkoholu można się przysłowiowo wykąpać, ogólnie bardzo miła, wrecz rodzinna atmosfera, polskie animacje ????????.
Położenie, widok, miła obsługa.
Monotonne, raczej kiepskie jedzenie, pokoje a w szczególnosci łaziwnki wymagają remontu.
Oprócz kilku minusów jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, hotel zadbany, jedzenie smaczne i obfite (w tym dania regionalne), profesjonalna obsługa. Dobry punkt wypadowy na wycieczki po Macedonii. Na pewno będziemy polecać ten hotel.
miła obsługa, dużo posiłków, infrastruktura hotelu, bliskość jeziora, przestronne pokoje, wifi, czystość hotelu, blisko przystanek i sklep
w łazience śmierdziało kanalizacją (jak w każdej innej toalecie w Macedonii), kilka bezdomnych psów kręcących się po terenie hotelu,
Wyjazd 09.2019. Wszystko opisane w wadach i zaletach.
- dużo jedzenia - spokojna okolica - blisko w góry - zadbane otoczenie - możliwość gry w tenisa
- jedzenie bez polotu i finezji, wszystko przygotowywane w najprostszy możliwy sposób, gotowane brokuły, gotowany mięsa, wszystko robione na ten same sposób, żadnych surówek do obiadu tylko pocięte pomidory, ogórki i buraki - mi brakowało bardziej wakacyjnego klimatu, przy basenie 2 razy przez cały tydzień leciała muzyka - woda w jeziorze była cieplejsza niż w basenie, osobiście nie wszedłem do niego ani razu - przy wejściu na jadalnię goście witani byli przez pana z najbardziej sztucznym uśmiechem jaki spotkałem - wszystkie napoje lane do plastiku (poza posiłkiem) - lody smakowały jak mrożony serek homogenizowany
Polecam wszystkim ten hotel, właściwie było tak jak być powinno i jak pisali inni we wcześniejszych komentarzach, jedyne co mnie zaskoczyło to przepiękne widoki, których się nie spodziewałam. Jednymi słowy Polecam, to recepta na udane wakacje :-)
Super lokalizacja, bardzo czysto, codzienne sprzątanie i wymiana ręczników, bardzo miła obsługa oraz smaczne jedzenie, do tego przepiękne widoki na jezioro Ochrydzkie i Albanię ????
Hałas dobiegający z parkingu, bezpańskie psy jak sądzę przeszkadzające w posiłkach.
Jedyne do czego można się przyczepić to łazienki wymagające odnowienia. Sam hotel, jego położenie, obsługa, jedzenie - wszystko na mega wielki plus !! Macedonia niezmiennie przepiękna (to była moja 5 wizyta w tym kraju). Do samego centrum Ochrydy autobus za 40 MKD (niecałe 3 zł) lub taxi za 300 MKD (21 zł).
położony nad samym jeziorem, blisko centrum, przestronne klimatyzowane pokoje, rewelacyjna obsługa hotelu, pyszne jedzenie
Pięknie położony nad Jeziorem Ochrydzkim. Wszystko nam się podobało, poza brakiem miejsc na leżakach. Być może spowodowane to było ścisłym sezonem (byliśmy od 31 lipca do 5 sierpnia) i dużą liczbą Macedończyków, którzy zajmowali hotelowe leżaki na plaży, natomiast te nad basenem były do dyspozycji gości z 3 hoteli. To jedyna niewygoda, poza tym wszystko było super.
- blisko do plaży, - dobra i tania komunikacja do najbliższego miasta, - świetne jedzenie (pyszne ciasta), - czyste i zadbane pomieszczenia, - basen.
- zbyt mała ilość leżaków i to zarówno na plaży jak i przy basenie,
Wróciliśmy z hotelu tydzień temu ,jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z lokalizacji jak i z samego kraju . Polecamy
Raczej nie ma . Zależy kto czego oczekuje
Polecam gorąco pobyt w hotelu Bellevue! W Ochrydzie naprawdę można odpocząć i naładować baterie! :)
Położenie, miła obsługa, czystość, pyszne posiłki
Sympatyczna obsługa, pokoje sprzątane codziennie, jedzenie bez szału ale dobre i świeże. Bardzo ładny widok na jezioro.
Dobre położenie, czysto, przyjemnie.
Basen bez atrakcji typu zjeżdżalnia itd. z zimną wodą.
Bardzo udane wakacje, dla dzieci i dorosłych. Macedonia naprawdę cudowna.
Przestronny z atrakcjami dla dzieci i dorosłych. Miła obsługa. Pyszne jedzenie. Doskonały dla rodziny.
Łazienka z niewielkimi usterami. Brudne leżaki na basenie.
Hotel bardzo ładny, położony blisko jeziora, jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie, dużo owoców i pyszne ciasto :). Pokoje są duże i ładne. Woda w jeziorze ciepła, ale trzeba mieć buty do wody, ponieważ jest kamieniste dno. Woda w basenie w pierwszych dniach była zimna, ale później już spokojnie można się było kapać. Super animacje dla dzieciaków w basenie i hotelu. jednym słowem bardzo polecam hotel wakacje były bardzo udane :)
Hotel bardzo blisko jeziora, bardzo mila obsługa
zimna woda w basenie
Pokohaliśmy Macedonie i na pewno tam wrócimy. Bardzo polecamy i w szczególności też Biuro Podróży Rego-Bis
Bliskość Ochrydy, dobre jedzenie,animacje, obsługa . Bardzo polecamy. Poza wycieczkami fakultatywnymi, można na własną reke dużo zwiedzić i to za naprawde niska cene. Polecamy wejscie na Gorno Konsjsko do lokalnej restauracji Terasa Utarna( naprawde tanio i smacznie ok 1,5 H drogi pod górę). Wycieczki do Ochrydy na własną rękę ok. 15 zł tam i z powrotem za bilet lokalnym PKS. Ogólnie piękne widoki i cudowna pogoda( przez cały tygodniowy pobyt 25-28 stopni i cały czas słonecznie)
Może czasami słabe wifi aczkolwiek nie jest tak źle jak we wcześniejszych opiniach. Zresztą nie zaszkodzi tygodniowy reset od mediów w tak pięknych okolicznościach przyrody.