Bellevue

Słaby

Byłam we wrześniu , nie polecam w hotelu brudno , łazienki z grzybem , niesprzątane przez cały 7-dniowy pobyt. Wódka w barze rozcieńczana , trzy razy byłam w Turcji ale tylko w tym hotelu miałam problemy żołądkowe . Ale jeżeli w kuchni były tak \"czysto\" jak w całym hotelu to się nie dziwię. NIE POLECAM

Byłem we wrześniu 2012 i NIE POLECAM !!! Klejący brud na stołówce (sztućce przyklejone do stołów).Grzyb w łazienkach. Śmieci i smród wokół "hotelu". Pokoje nie sprzątane, ręczniki nie wymieniane przez cały pobyt. Brak ciepłej wody. Zatrucia pokarmowe. Wódka rozcieńczana z wodą podawana w plastikowych kubkach oraz najtańsze piwo w plastikowych 1,5 l butelek. Brudne pościele, poduszki, ręczniki. Mrówki w pokoju. Koty zjadające resztki na stołówce. Powyrywane siedzenia foteli. Ogólnie NIE WARTO nawet za 850zł / tydzień. Miejscowość turystyczna, ale ładna. Dobre położenie między Kemer i Antalyą. Ale koniecznie inny hotel !!!

Witam byłem z rodzina na 7 dni rewelacja to nie jest zależy ile zapłaciliście ja zapłaciłem mało, bar dla All inclusive to żenada wódkę rozcieńczają z wodą, piwo podają w plastikowych kubkach , no i ilość żenujące ,łazienka to dopiero rodzinek , wody ciepłej brak , toaleta przeciekała ręcznik musiał leżeć na podłodze , itp można tak długo 1000 złoty to za dużo za osobę bynajmniej w tym hotelu

Nazwa  Bellevue
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Beldibi

Słaby

2.7
5.7
4.7

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Iwona

Pobyt - Październik 2012