zajefajny hotel bez zbednego przepychu polecam wakacje udane czerwiec 2018
hotel czysty zadbany duze pokoje
Jak dla mnie \"SPOKO\". Czysto ,schludnie,spokojnie. Nie jestem wymagającym klientem ,wiec mnie się podobało.
Najlepszy hotel w okolicy jaki widzialem ,czystosc super ,jedzenie super. Polecam spedzilem tam wakacje 2010.
Byłam z mężem od 6-17.09.2008r.Hotel czysty,pokoje ładne,dobrze sprzątane, ładny i czysty ogród, wyżywienie ogólnie dobre,tylko herbata do śniadania zimna i lura, chyba z 1 torebki robione 30 herbat.Właściciel hotelu bardzo niemiły, naburmuszony bufon.W ogóle nie dbał o basen, w dniu przyjazdu woda w basenie była trochę mętna,a za parę dni zrobił się istny\"syf\",mimo że parę osób tylko korzystało z basenu, woda zrobiła się zupełnie mętna koloru zgniło-zielonego,jak w brudnym, stawie .3 dni przed końcem turnusu pościagał parasole przy leżakach.Doba hotelowa była do 12,oo,a o 9-tej w dniu wyjazdu właściel wyłączył dopływ wody w pokojach i mimo skarg gości, nie włączył jej,\"gdzieś\" miał swoich gości.Nie polecam ze względu na w/w okoliczności.
Byłm od 6-17.09.2008r.Hotel czysty,pokoje ładne,dobrze sprzątane, ładny i czysty ogród, wyżywienie ogólnie dobre,tylko herbata do śniadania zimna i lura, chyba z 1 torebki robione 30 herbat.Właściciel hotelu bardzo niemiły, naburmuszony bufon.W ogóle nie dbał o basen, w dniu przyjazdu woda w basenie była trochę mętna,a za parę dni zrobił się istny\"syf\",mimo że parę osób tylko korzystało z basenu, woda zrobiła się zupełnie mętna koloru zgniło-zielonego,jak w brudnym, stawie .3 dni przed końcem turnusu pościagał parasole przy leżakach.Doba hotelowa była do 12,oo,a o 9-tej w dniu wyjazdu właściel wyłączył dopływ wody w pokojach i mimo skarg gości, nie włączył jej,\"gdzieś\" miał swoich gości.Nie polecam ze względu na w/w okoliczności
brak ciepłej wody , niedziałajaca klimatyzacja , brak mydła, problemy z garażem, fatalne jedzenie , niesmaczne i stare ,odgrzewne wielokrotnie. Zamiast widoku na morze i park -raczono nas widokiem na śmietnik i drogę dojazdową w remoncie.
Wyżywienie w hotelu bardzo słabe po pół godzinie od rozpoczęcia kolacji wszystko było zimne. Bardzo mały wybór posiłków.
Jedynym plusem hotelu był porządek w pokojach. W okolicy nie rozwinięta infrastruktura brak chodników.
Ogólnie hotel ok, jak ktoś chce wypocząć bez tłumów i zgiełku, ale jedzenie fatalne!!! Dobrze , że w pobliskich knajpach dobre i tanie, więc można sobie zjeść, tylko szkoda, że trzeba płacić za opcję z obiadokolacją, bo wtedy to wydatek podwójny. Plaża całkiem blisko, dojście takie trochę jeszcze dzikie, ale plaża ładna i blisko do Albeny.
Róznorodność jedzenia dobra , tylko Polacy-dorobkiewicze biora od razu wszystko na tależ (kiełbaski, jajka, ser, salatke i platki z mlekiem) dlatego po kilku dniach moze sie to znudzić. Deptak całkiem niezły, duzo restauracji, świetne ceny bez porównania do złotych piasków i słonecznego brzegu. Lobby bar tez całkiem nie drogi - piwo 4 zł. Obsługa przedewszystkim was zauważy i pozna bo to nie jest moloch jak wiekszośc tylko maly rodzinny hotel. Naprawde warto, kiedy wracalismy to "warszwka" ze złotych piasków bardzo była niezadowolona bo tam wśród "600 pokoi i 1000 gosci nikt sie nimi nie przejmował, liczy sie masa. Pozdrawiam i zachęcam naprawde warto.
Hotel bardzo ładny, obsługa bardzo niemiła, obiadokolacje bardzo ubogie i niesmaczne. Brak atmosfery którą powinni stworzyć właściciele - chyba nielubią polaków.
Hotel jest spoko, lecz jego minusem jest położenie. Koło tego hotelu sa 2 budowy hoteli. Kranevo jest bardzo mało mniejscowoscią i jest tylko kilka knajpek i sklepów no i jest daleko od plaży
Hotel jest obecnie chyba najlepszym hotelem w okolicy. W Kraniewie mozna do niego jeszcze porownac fregate ale jest wieksza a zarazem bardziej ruchliwa i niestety nie wykończona. Polecam Belle View a pooglądałem wszystkie jakie tam były, tylko te wymienione przeze mnie się liczą, a Belle view narazie stoi na czele. Własnie wrociłem z Kraniewa i mam wrażenia na świeżo.
obsługa i właściciele hotelu fatalni,brak atmosfery w hotelu, kuchnia bardzo kiepska,nie polecam
Byłam w hotelu w 2005 r. Rewelacja cisza i spokój. Hotel bardzo przyjazny i kameralny polecam