Byłam pod wrażeniem obsługi, ktora była dosłownie niezawodna i zawsze służyła pomocą! Sądze iż zdjęcia nie oddają uroku (w szczególności) pokoi, które w rzeczywistości okazały się ładne, czyste. Gorąco POLECAM!
hotelik miły, ale jedzenie koszmarne, obsługa średniej klasy, niektóre pokoje wychodza na "ciemną stronę", wtedy słabo. Jeśli któs nie ma zbyt wielkich oczekwiań, polecam.
Bylismy tam we dwie rodziny. My model 2 1 ( dziecko w wieku lat 5) bylismy zachwyceni. Co prawda o dojezdzie na stok skybusem nie bylo mowy, dojezdzanie 10 km samochodem do stoku w Oclini nie bylo problemem. Stoki niebieskie o trzech poziomach trudnosci. Idealne do rozwoju mozliwosci narciarskich zarowno malucha jak i starszych ale poczatkujacych narciarzy. Idealnie utrzymane. Wieczorami spedzalismy czas w saunie, ktora jest wliczona w cene ( oprocz szlafrokow za ktore trzeba placic za kazdy dzien wypozyczenia ). Najwieksza wada byl czas rozpoczecia obiadokolacji - 20.30. W zimie z malym dzieckiem bylo to uciazliwe. Jestem wegetarianka i przeforsowanie takiej diety zabralo mi troche enerii, ale oplacilo sie moje dania byly zdecydowanie atrakcyjniejsze od diety miesnej.
Druga rodzina ( 2 2 ) byla z dwojka doroslych dzieci pies. Niestety mimo, ze jest zgoda na przyjazd z podopiecznym nikt nie pomyslal co z nim zrobic w trakcie posilku, bo na teren restauracji podopiecznym wstep wzbroniony.