Bellagio Beach Resort & Spa (ex. Panorama Bungalows Hurghada)

Wakacje zaliczam do naprawdę udanych, pokój był co prawda troszkę podniszczony ale za to czysty i codziennie sprzątany a Pan każdego dnia zaskakiwał nas nowymi układankami z ręczników co dzieciom bardzo się podobało. Jedzenie smaczne, kelnerzy pomocni. Zabawa na basenach też fajna. Jedyny minus to zamknięta jedna ze zjeżdżalni dla dzieci i molo.

Hotel średni na pewno nie zasługuje na 5 gwiazdek tylko co najwyżej 3. Pokoje w starszej części hotelu poza głównym budynkiem beznadziejne, zwykła ruina. Problemem są również goście z Rosji którzy nie powinny być kwaterowani z Europejczykami. Dostaliśmy pokój dla 4 osób z 3 miejscami do spania. Brak słów.

Wszystko zgodne z opisem. Jedzenie, animacje na najwyższym poziomie.

Pobyt w tym hotelu oceniam bardzo pozytywnie pod kątem jedzenia oraz atrakcji jakie oferuje zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Hotel czysty sprzątanie i wymiana ręczników na wielki plus, lodówka zawsze uzupełniana, woda , soczki w kartoniku itd. Baseny czyste woda ciepła można było z nich nie wychodzić. Ratownicy bardzo zaangażowani w swoją pracę pomocni w znalezieniu leżaka zawsze można było na nich liczyć.

Hotel bardzo fajny, duży wybór jedzenia, przemiła obsługa. Pokój czyściutki, duży, cicha klimatyzacja. Codziennie sprzątany. Dużo atrakcji dla dzieci.

Nazwa  Bellagio Beach Resort & Spa (ex. Panorama Bungalows Hurghada)
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, nurkowanie

Hotel bezpośrednio przy plaży, do której można bezpłatnie dopłynąć łodzią

3 baseny (w tym 1 dla dzieci i 1 z podgrzewanym basenem w trakcie zimy) oraz mini aqua park dla dzieci

Dużo udogodnień dla dzieci: mini club dla dzieci - plac zabaw, mini aqua park, plac zabaw

Wyświetlono 108 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

- Codziennie dokładnie sprzątane, synkowi wpadła kredka pod łóżko i mieliśmy sięgnąć po powrocie z wycieczki a kiedy wróciliśmy kredka już leżała na szafce. - bardzo miła i pomocna obsługa, - dobre i smaczne jedzenie, - atrakcje na basenie,

Wady

- niedziałająca jedna zjeżdżalnia, - zamknięte molo,

Daro

Zalety

Miła obsługa

Wady

Starsza część hotelu poniżej standardu 1 gwiazdkowego

Wszystko zgodne z opisem. Jedzenie, animacje na najwyższym poziomie.

Beata

Zalety

Na najlepsze uznania zasługują obsługa sprzątająca pokoje, ratownicy oraz zespół animatorów i tu z całym szacunkiem mogę powiedzieć, że oni wiedzą na czym polega ich praca zaangażowani na 100% . Bardzo dużo atrakcji dla dzieci oraz dorosłych nikt nie będzie się nudził. Dyskoteka dla dzieci i dorosłych, pokazy artystyczne, piana party, było tego sporo także samemu trzeba to zobaczyć, wszystko na najwyższym poziomie. Polecam!!!!

Wady

Recepcja pozostawia wiele do życzenia nie przydziela pokoi za , które klient zapłacił to znaczy jeśli ktoś wykupił pokój z bocznym widokiem na morze to go nie otrzymał. Bardzo dużo osób skarżyło się, że recepcja przydziela pokoje jak im się podoba ale jak dali trochę $ to lepszy pokój się znalazł.

Paulina

Pobyt - Maj 2024

Zalety

- położenie; - duży wybór jedzenia; - bardzo miła obsługa; - czystość; - animacje.

stanisław

Polecam hotel, spokojnie, cicho,czysty basen, pokój duży przestronny

Zalety

Dla ceniących spokój

Wady

Trochę słabe animacje na basenie - animatorzy nie dają rady wciągnąć w zabawy gości

stanisław

Polecam hotel, spokojnie, cicho,czysty basen, pokój duży przestronny

Zalety

Cisza, spokój, brak tłoku na basenach, wolne leżaki

Wady

słabe animacje na basenie

Pobyt - Kwiecień 2024

Hotel spełnił nasze oczekiwania i uważam pobyt za wspaniały. Pokoje duże, przestronne. Jest parę niedociągnięć odnośnie łazienki ale to szczegóły. Ogólnie zrobił na nas bardzo dobre wrażenie. Polecam!

Zalety

Na wyróżnienie przede wszystkim zasługują pracownicy hotelu. Sympatyczni, nie narzucają się, są bardzo pomocni w każdej sytuacji. Jedzenie bardzo smaczne, różnorodne. W ciągu dnia przekąski - hamburgery (pycha), pizza, owoce itd. Oprócz tego kolejne miejsce gdzie serwowana była kawa i słodkości.

Wady

W zasadzie...jeśli spędziło się tak miło czas...wady nie istnieją.

Karolina

Pobyt - Luty 2024

Polecam zdecydowanie. Hotel kameralny, bardzo fajna obsługa, bardzo pomocna. Był grzany tylko glowny basen ale na ilość gości w zupełności to wystarczało i było komfortowo. Plaza … no taka sobie- raczej do poleżenia na leżaku niż do korzystania z morza. W okolicy hotelu nie ma rafy. Pokoje czyste, zadbane oczywiście w różnym standardzie. Nasz akurat był super- bardzo duży z ogromnym prysznicem i sporym balkonem. Widok na basen i morze. Animacje na poziomie. Mimo, że nie przepadam zazwyczaj za takimi atrakcjami - tu chce postawić 5+. Absolutnie ( dla dzieci rewelacja) Główny animator - Massimo - dawał z siebie w każdej sekundzie milion procent. Jeśli będzie możliwość - wrócę do tego hotelu

Zalety

Obsługa fantastyczna, czystość

Wady

Plaża raczej mierna

Maciej

Pobyt - Luty 2024

Hotel przeznaczony dla rodzin. Pokoje czyste! Szeroki wybór drinków Bardzo miła obsługa i pomocna Internet praktycznie w całym hotelu Wiele atrakcji na basenie oraz plaży (Na plażę zalecałbym buty do pływania)

Zalety

Potrafią dogadać się w różnych językach. Można poczuć klimat rodzinny

Wady

Mogło być więcej dań do wyboru

2.3
Ewelina

Pobyt - Styczeń 2024

Hotel obecnie w trakcie remontu ( o czym wakacje.pl nie poinformowały klientów). Hotel sprzątany pomacoszemu, jedzenie codziennie to samo, a na bastepny dzień z tego co zostało robili inne dania. Bułki twarde 2-3 dniowe. Nie polecam !

Zalety

Nic

Wady

Duuuuuużo

Daria

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Grudzień 2023

Hotel bardzo nastawiony na napiwki. Rozumiem, że z tego żyją w Egipcie, ale wybrałam pokój deluxe z widokiem na morze i to gdzie nas zaprowadzono nie mieści się w głowie. Po dopłaceniu za deluxe dostaliśmy pokój, który nadaje się do remontu. W recepcji nie rozumieli problemu, ale tego samego dnia dostaliśmy telefon, że mogą zaproponować inny pokój za dopłatą. Nie była to duża kwota, więc po obejrzeniu nowego pokoju zdecydowaliśmy się dopłacić. Przy recepcji okazało się, że dopłata nie jest konieczna, ale zamienią pokój w zamian za napiwek. Poza całą tą sytuacją pobyt przyjemny, pogoda dopisała.

Zalety

- duży, podgrzewany basen zimą - bliskość plaży i leżaki i parasole dostępne - balkon z widokiem na morze

Wady

- niewyremontowane pokoje w opłakanym stanie - dosyć ubogi wybór jedzenia w restauracji

Pobyt - Grudzień 2023

Hotel nowoczesny,, gustownie urządzony. Obsługa bardzo miła i pomocna, jedzenie urozmaicone, smaczne, drinki dobre. Pokoje czyste, codziennie sprzątane . Codzienne animacje , przesympatyczny zespół animatorów umila pobyt organizując różne atrakcje.W dniu urodzin byłam mile zaskoczona, ponieważ otrzymałam tort ,piękne róże i perfumy .Z czystym sumieniem mogę polecić hotel.

Zalety

Pokoje czyste, przestronne Bardzo profesjonalna obsługa hotelu, nienachalna.

Wady

Daleko od centrum i to jest jedyna wada , chociaż dla innych może to być zaletą.

Beata

Nowoczesny, ładny i elegancki hotel, odnowione i przestronne pokoje, codzienne sprzątanie, miła obsługa. Polecam :)

Zalety

Duży basen, z pokoju piękne widoki wschodu słońca, restauracje, plaża z molo

Wady

Część hotelu jeszcze w remoncie Codziennie te same powtarzające się animację i muzyka..

Spędziliśmy w tym hotelu 13 dni wraz z przyjaciółmi. Hotel na pierwszy rzut oka wygląda bardzo elegancko, przestronnie oraz jest gustownie urządzony. Jedzenie było smaczne, różnorodne, codziennie pojawiały się inne dania na obiad czy kolacje. Snaki w barze przy basenie również extra, drinki mocne, wyczuwalny smak rumu, my prosiliśmy o drinki z Lobby baru, tam były najlepsze , w szklanych kubkach, które później odnosiliśmy. Obsługa barów również świetna, non stop uśmiechnięta, bez tipów przynosili drinki do leżaka ( tipy i tak dawaliśmy, bo naprawdę ci ludzie byli przemili i pracowici) Animacje świetne jak i również animatorzy, wspaniali ludzie, ciągle uśmiechnięci. Od rana aqua aerobik, joga, piana party, siatkówka plażowa, czy waterpolo. Animacje wieczorne codziennie inne, na nas największe wrażenie zrobił Pan grający w dziedzincu hotelu na skrzypcach, pokaz ognia, white party oraz wybory miss/misstera, było śmiechu po pachy. Ok teraz minusy, plaża jak dla nas średnia, zejeście trochę przypomina urwisko, trochę śmieci czy stare leżaki, bywaliśmy w lepszych hotelach pod tym kątem, więc spędzaliśmy czas praktycznie tylko przy basenie. Internet działał tylko w lobby barze i czasami chwilę na basenie, w pokojach był słaby. Największym minusem był remont, szykują nowe pokoje na Boże Narodzenie i przebudowa jest słyszalna przy basenie, to trochę uprzykrzało wypoczynek. Hotel oceniamy łącznie na 8/10, super wypoczęliśmy i świetnie się bawiliśmy. Nie wrócimy do niego ze względu na duży wybór innych hoteli z troszkę lepszym zagospodarowaniem zieleni.

Marcin

Po przyjeździe do hotelu rezydent biura anex idzie razem z gośćmi do hotelu. Wskazuje on miejsce w lobby, organizuje wszystko w recepcji, rozdaje karty do uzupełnienia, zakładane są opaski. Bagaże odkłada się na bok, są one transportowane do pokoi przez obsługę. Na RECEPCJI pracownicy uśmiechnięci i pomocni. Chętnie odpowiadają na pytania. POKOJE są przydzielane o godz 14:00. My swój mieliśmy około 13:30. Pokój deluxe z bocznym widokiem na morze to pokój w odnowionej części, jak na standardy egipskie jest przyjemny. Łazienka czysta z dużym prysznicem. Wygodne 2osobowe lozko, w pokoju w szafie sejf w cenie. Lodówka, klimatyzacja działają. WI FI działa praktycznie w całym hotelu, w pokoju również gniazdko sieciowe internetu. Na balkonie suszarka i zestaw wypoczynkowy. W pokoju też można skorzystać z zestawu do kawy i herbaty. SPRZĄTANIE takie typowo Egipskie, ale pokój po sprzątaniu był zawsze schludnie uprzątnięty. W łazience wymienione ręczniki i mini produkty. Pan zostawia sporo wody butelkowanej, wymienia pościel a do tego ma poczucie humoru, tworząc ludziki z ręczników. Lubi wedlowskie batoniki, które oporcz pieniędzy zostawialiśmy dla niego. Mina jak sie zajada - bezcenna! JEDZENIE chyba jedyny minus tego hotelu, ogółem jest smaczne, ale mogłoby być cieplejsze a w szczególności mięso. Kelnerzy uśmiechnięci, dbający o komfort gości. Klątwy faraona nie uswiadczono, łykalismy na miejscu 1x dziennie tabletkę węgla aktywowanego po obiedzie. Jedliśmy wszystko włącznie ze słodyczami i lodami. Piliśmy napoje z kostkami lodu. RESTAURACJA duża i nowoczesna, obsługa dba, by na bieżąco zbierać talerze ze stolików. Nie ma chaosu. W BARACH nikt nie żałuje alkoholu do drinków, pyszne lane piwo sakkara, mohito i pinacolada. Pizza na cieniutkim spodzie w snack barze jest mega smaczna. TEREN HOTELU zadbany i rozległy, duży basen i zjeżdżanie dla dorosłych i dzieci. Zawsze znajdzie się miejsce na leżaku itp. PLAŻA ladnie zagospodarowana, w wodzie huśtawka, pomost nie działa. Łagodne zejscie do morza, bez obuwia da sie wejść. W trakcie naszego pobytu do południa woda przy brzegu, rafy za bardzo nie ma ale można zaobserwować pojedyncze rybki. Na basenach od rana ANIMACJE, obsługa podchodzi do ludzi i zachęca do udziału w atrakcjach. Wieczorki tematyczne, my ze względu na częste wycieczki byliśmy tylko na fireshow, które było bardzo widowiskowe. Dużo zabaw i animacji dla najmłodszych. Sporo kwiatów i drzew, ogółem jest dosyć zielono. W czesci hotelu trwa remont. Piętra 3 i 4 są remontowane, ale trzeba się rozejrzeć i to bardzo by to zauważyć. LOBBY nowoczesne, urządzone z przepychem, dobrze klimatyzowane. Lobby bar oferuje chyba najlepsze drinki w całym obiekcie. TIPY. Obsługa i bez nich jest pomocna i uprzejma. Nie są nachalni, także człowiek z chęcią zostawia im bakszysz. Widać, że lubią gości z Polski, których jest w sumie mało w hotelu. Na terenie hotelu apteka i sklepiki, sprzedawcy nie są męczący. Po zdaniu pokoju obsługa nie rozcina opasek, mozna korzystać ze wszystkiego. Ogólna ocena mocne 9 na 10.

Zalety

Wysoka jakość obsługi, wizualnie hotel prezentuje się nowocześnie, pizza w snack barze, drinki w lobby, pracownicy nie są nachalni, porządek w restauracji, omlety na życzenie podczas śniadania, świeże soki

Wady

Jedzenie w podgrzewaczach jest po prostu chłodne

anita

Wczoraj wróciliśmy z tego Hotelu. Pokoje to jakieś 4,5 *. Ale reszta fantastyczna. Jedzenie, baseny, plaża, obsługa, wszystko na najwyższym poziomie. Mało Rosjan. Głównie francuzi, polacy, holendrzy i lokalsi..... Super animacje dla dorosłych i dla dzieci.

Zalety

Baseny , jedzenie, obsługa !!!!! fantastyczna

Wady

wszystko ok.

Pobyt - Marzec 2023

Pokoje utrzymane w czystości. Zasięg internetu w pokoju zerowy🤷‍♀️

Zalety

Hotel urządzony z gustem, przestronny i czysty, a obsługa bardzo miła i pomocna

Wady

Mało podgrzewanych basenów zima. Internet nie jest dostepny w całym hotelu i na basenach

Pobyt - Wrzesień 2022

Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Miło spędzony czas.

Zalety

Przepiękne przestronne pokoje ,bardzo miła obsługa hotelowa. Pyszne jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie Basen czysty i ciepły bliziutko morze.Super spędzony urlop.

Pobyt - Czerwiec 2022

Blisko lotniska. Hotel ok, jednak są drobne niedociągnięcia. Obsługa stara się jak może. Jedzenie ok, jednak mam wrażenie że jakieś mało doprawione. Nie zgadzam się z poprzednią opinią dotyczącą rezydenta. Kontakt był. Rezydent był w hotelu. Kontakt telefoniczny również był. Informacje o wylocie była podana. Każdy otrzymuje informacje już przed wylotem z numerem lotu, również w panelu klienta można sprawdzić. Nie rozumiem dlaczego ludzie czasem czepiają się nieistotnych spraw. Rezydent to nie przedszkolanka, która prowadzi dziecko za rękę!!!

Zalety

Infrastruktura hotelu plaża apteka na miejscu

Bellagio Beach Resort & Spa (ex. Panorama Bungalows Hurghada)