Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Hotel jedne wielkie dno,ogromne rozczarowanie!!! Ten "hotel" nie zasługuje nawet na 3gwiazdki!!! obsługa niby coś robi ale nie widać efektów np. brudne podłogi przy basenie jak i w stołówce , jedzenie średnie , ale najeść się można,najgorsze jest czakanie na jakikolwiek talerz bo znikają w minutę,a kolejki do kolacji są kilometrowe :/ Co do pokoju grzyb na ścianie wielkości 1m2 , nieprzyjemny zapach wilgoci,ogólnie brud brud i jeszcze raz brud :( z pewnością nie polecam tego hotelu.
Ogólne wrażenia dobre. Byliśmy z małżonką na majówce. Dla turków to był dopiero start of the season, czyli wszystko w remoncie i w przygotowaniach do sezonu. Mało ludzi bez kolejek, pod tym względem super, nie wyobrażam sobie być tam w szczycie sezonu. Polscy rezydenci do bani! Polecam lokalnych tureckich-to co nam mówili na początku zgadzało się w 100%, to co mówił polski rezydent zgadzało się może w 50%. Pokój w hotelu duży, osobna sypialnia, duża łazienka. Pokój czysty i zadbany, mieliśmy dokładnie ten pokój, który jest na zdjęciach, widok z balkonu przepiękny. Ogólnie polecam.