Bella Vista

Trzeba się nastawić że widoki nie ładne można trafiać na ścianę w odległości 4 m od balkonu, myśmy trafili na remont. Jedzenie monotonne ale nie złe. Obsługa ok. Sprzątają codziennie, pomagają jak trzeba, Basen jest czysty i ciepły za saunę trzeba płacić 15€ /h. Patrząc na cenę w stosunku do jakości to nie jest źle.

Pokoje są proste ale komfortne i przytulne ..........

W tej cenie super hotel. 4 minuty do przystanku autobusowego. Posiłki smaczne, spory wybór. Bardzo miła obsługa.

Hotel przeciętny,posciel niezbyt świerza.Na nic więcej nie można narzekać.Wyżywienie dość przeciętne ale smaczne mimo dość ubogiego menu. Położenie dobre mimo ruchliwej ulicy.Cena była atrakcyjna, polecam dla mało wymagająch.Warto skorzystać z wycieczek szczególnie na Gozo.

Zgodnie z ceną. Lekko wydłużony. Czysto. Posiłki HB każdy coś dla siebie znajdzie. To co inni piszą o hałasie powodowanym przez młodzież to prawda. Basen nie duży ale i tak tłoku nie było. Jacuzzi fajne. Winda jeździ powoli a druga się psuła więc korzystaliśmy ze schodów. W hotelowym sklepiku podstawowe produkty w normalnych cenach. Obok mały sklepik. Można się przejść do kufla 20minut. Do zatoki 20 minut. Autobusy w każdą stronę pod samym hotelem. Nawet autobus hop on hop off zabiera ludzi i nie trzeba jechać do Sliemy. Na prom na Gozo również autobus pod hotelem - dalej do wyboru autobus lub hop on hop off. Wyjazdy można zaplanować u pani od wycieczek przy recepcji. Pomaga we wszystkim. Polecam wszystkim jako bazę wypadową.

Nazwa  Bella Vista
Miejsce  Malta / Wyspa Malta / Bugibba
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, parking

Doskonała lokalizacja: naprzeciwko Parku Narodowego Salini, blisko promenady w Qawrze i Placu Bugibba.

Nietuzinkowy sposób zażywania kąpieli słonecznych: taras słoneczny i jacuzzi na dachu hotelu.

Dobra infrastruktura: basen kryty z jacuzzi, sauna, siłownia, fryzjer, masaże, sala gier, wypożyczalnia samochodów.

Valletta z barokową architekturą i bogatą historią

Wyświetlono 161 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Grudzień 2024

Zalety

Nic specjalnego nie wyróżnia hotelu ale ja się nie czepiam bo mega tanio.

Wady

Widok z balkonu na ścianę bądź „ruiny”. Przyjmują dużo, caly czas przynajmniej za mojego pobytu „drużyn piłkarskich „ obok jest boisko. Młodzież zachowuje się różnie, jedna grupa szalała codziennie do 24 nie dało się zasnąć, były awantury.

Maria

Pobyt - Grudzień 2024

Pokoje są proste ale komfortne i przytulne ..........

Zalety

Blisko do przystanków, miła obsługa ,dobre jedzenie

Wady

Mały wybór jedzienie ( śniadanie to same ), trochę brudno ,stary hotel

Tadeusz

Kazimierz

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

uprzejma obsługa.

Wady

pociel już zużyta

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Czysto, dobry punkt komunikacyjny

Wady

Niestety posiłki i hałasy na korytarzu. Chociaż dużo pomogłoby gdyby opiekunowie nie przesiadywali w lobby tylko zajęli się dziećmi

3.3

Pobyt - Listopad 2024

Moja opinia o hotelu zależy od ceny, jaką Państwo zapłaciliście. Jest to hotel raczej nisko budżetowy, idealna baza by nie spędzać tam za dużo czasu, wracać jedynie na nocleg. Minusy: - hotel przy bardzo ruchliwej ulicy - wszystko bardzo stare, uczucie sanatorium z lat 2000 - jedzenie na stołówce po prostu niedobre - lwestia przyprawiania najprostszych dań w niejadalny sposób

Zalety

Z dobrych rzeczy: - jest czysto. Nie jest nowocześnie, ale nie skarżyłyśmy się na niedociągnięcia co do czystości. - jeżeli jest budżetowo, to jest dobrze. My zaplacilysmy bardzo mało, ale w przypadku w którym zaczelyby narastać jakiekolwiek koszty, opinia nie byłaby tak pozytywna. - przystanek autobusowy tuż pod hotelem - jedzenie na stołówce ciepłe

Wady

- śniadania rano jeszcze w miarę, tak obiadokolacji wykupować nie polecam - ściany bardzo cienkie, jeżeli macie balkon z widokiem na sąsiednią ścianę zapomnijcie o otwartym balkonie - wszystko sie niesie, nawet beknięcia sąsiedniek kolonii - bardzo dużo grup szkolnych, którzy się drą(...), wentylacja zerowa i śmierdzi w pokoju

Jack

Pobyt - Listopad 2024

Hotel z uprzejmą obsługą. Wymaga jednak pewnych zmian np. wymiana jacuzzi na dachu i przy basenie krytym. Przy basenie krytym konieczna zmiana oświetlenia.

Zalety

Cena.

Wady

Ogólnie konieczna jest wymiana mebli na nowoczesne i nowocześniejsze łazienki

Pobyt - Listopad 2024

W hotelu znajdują się dwa baseny zewnętrzny i wewnętrzny. Na dachu jest jacuzzi i sporo miejsca na opalanie. Hotel wymaga odświeżenia. Bardzo miła, usmiechnieta i pomocna obsluga hotelowa. Korzystaliśmy z opcji że śniadaniem. Byli ono dmaczne. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Zalety

Miła obsługa. Pyszne śniadania.

Wady

Wymaga odświeżenia.

Jolanta

Pobyt - Listopad 2024

Pokój zgodnie z oczekiwaniem aczkolwiek materac w łóżku byl niewygodny,czuć bylo sprężyny

Zalety

Dobra lokalizacja hotelu, w pobliżu przystanek autobusowy i dużo lini autobusowych.

Wady

Wszystko ok ale na dużym tarasie na dachu można by zamontować duży basen bo te hotelowe są malutkie.

2.7
Ludmiła

Pobyt - Listopad 2024

Hotel jak za te pieniądze ok stary ale czysty.Pokoje sprzątane codziennie. Zawsze na śniadania i kolacje stała kolejka przed restauracją

Zalety

Blisko przystanku autobusowego dobry do wypadów w ciekawe miejsca usytuowany tuż przy ulicy.

Wady

Głośno bo przy ulicy kolejki do posiłków.

Renata

Pobyt - Listopad 2024

Hotel ok jak na tę cenę. Miła obsługa, codziennie sprzątany pokój, ręczniki wymieniane. Lokalizacja dobra, przystanek po drugiej stronie ulicy. Nad morze i ładną promenadę trzeba trochę dojść ulicami. Śniadania jak to bywa monotonne, ale można coś dla siebie wybrać. Dużo Polaków i starszych ludzi, cały hotel. 😁

Zalety

Czystość, cena, miła obsługa

Wady

Wnętrze trochę przestarzałe

Pobyt - Listopad 2024

Bardzo przyjazny hotel. Bardzo czysto, posiłki Bardzo sprawnie zorganizowane, przemiła obsługa. Dobrze skomunikowany, mimo położenia nanuboczu

Zalety

Często, miła obsługa, bardzo pomocną i życzliwa. Dobra komunikacja z różnymi punktami. Jedzenie bardzo smaczne, wybór uwzględnia wegetarian.

Wady

Hotel znajduje się w dobrej lokalizacji, obok przystanki autobusowe, które pozwalały nam zwiedzać wyspę. Jedzenie bardzo dobre, śniadania każdego dnia takie same, ale każdy znajdzie coś dla siebie, bo był spory wybór. Obiadokolacje smaczne, różnorodne, spory wybór dań na ciepło. Obsługa hotelu przesympatyczna, uśmiechnięta i pomocna. Pokoje sprzątane każdego dnia, tak jak i wymiana ręczników. Ogólnie oceniam hotel na 5, chętnie tam jeszcze wrócimy

Zalety

Jedzenie, lokalizacja, obsługa

Wady

Jak na hotel w tej cenie brak wad

Łukasz

Wszystko wporzadku lecz w hotelu oprócz gości hotelowych było bardzo dużo młodzieży na obozach językowych i cały czas trzaskali drzwiami od pokojów i na basenie w godzinach nocnych strasznie halasowali

Zalety

Przystepna cena blisko morza ładna okolica

Wady

Zbyt dużo studentów nad którymi nie panowali bo było ich za dużo kosztem gości hotelowych

Przemek

Hôtel umiejscowiony w bardzo ładnym miejscu wśród zieleni. Hotel zapewnia wiele wspaniałych atrakcji takich jak basen, salon masażu, piłkarzyki, stół do ping ponga, siłownię i wiele innych. Poza tym w hotelu znajduje się sklepik w którym można kupić liczne pamiątki oraz niezbędne artykuły spożywcze. Dodatkowo w hotelu znajduje się drink bar, gdzie można kupić różne rodzaje alkoholów. Ponadto hotel oferuje bardzo smaczne i urozmaicone posiłki, które spożywa się w stołówce. Obsługa kelnerska jest na bardzo wysokim poziomie, zawsze do dyspozycji.

Zalety

Sklepik hotelowy, basen na zewnątrz, salon masażu.

Wady

Nie znalazłem.

Dariusz

Miła obsługa, schludny i czysty hotel, tani sklep własny, w restauracji przepyszne i urozmaicone wyżywienie, w szczególności wielki wybór sałatek, surówek, potraw z warzyw, ryb, wołowiny, deserów. Nic się nie nudziło. Dzięki podawaniu przez obsługę zawsze czysto i niczego nie brakowało.

Zalety

Pyszne jedzenie. Mały czysty basen. Regularny serwis pokoi. Jak na Maltę, położenie w cichej dzielnicy koło parku. Szczególnie polecam pokoje od strony basenu, który zamykają o 20.00 i jest cisza i spokój.

Wady

Wymaga dopracowania technicznie. Od ulicy bywa hałas w nocy, ale od basenu jest OK.

Hanna

Hotel pomimo, że okres młodości ma dawno za sobą jest bardzo czysty z uprzejmym i pomocnym personelem. Codziennie sprzątane pokoje, wymiana ręczników. Swietnie , ze jest lodówka i balkon. Niewielki, kameralny basen codziennie sprzątany jest wybawieniem w gorące dni po całodziennych wycieczkach. Dodoatkową atrakcją jest jacuzzy na dachu hotelu, gdzie są leżaki i prysznic. Większośc klientów to ludzie starsi, którzy dobrze się tam czują, ale sa też szkoły językowe, więc dużo nastolatków różnej narodowości. Hotel blisko przestanków autobusowych, ale my korzystalismy za niewielką opłatą z Volta, który pojawia się w ciągu 3 min.

Zalety

Czystość i przmiła obsługa. Baseen i jacuzzy

Wady

Monotonne śniadania. Pierwszy raz spotkaliśmy sie z opcją rodem z Pandemii, gdzie obsługa nakłada Ci na talerz wskazane palcem jedzenie. Nie jest to problem, ale chyba każdy woli sam nakładać sobie jedzenie. Nie wiem jak to się odbywa podczas obiadów i kolacji bo my korzystaliśmy tylko ze śniadań

5.3
Daria

Hotel zasługuje jedynie na 3 gwiazdki, czysty, przyjemny. Pokój sprzątany codziennie, codziennie też wymieniane ręczniki. Śniadania całkiem dobre, jednak jedzenie jest za szybą, nie można samemu nakładać, jedzenie nakłada obsługa. Mały basen, małe jacuzzi na dachu. Ogólnie na plus.

Zalety

Hotel w dobrej lokalizacji, blisko przystanek autobusowy.

Wady

Mieliśmy poranny lot powrotny i transfer z hotelu o 5.50. Pomimo zgłoszenia w recepcji dzień wcześniej, że wcześnie wyjeżdżamy zapewniono nas, że od 3 do 7 jest open bar i tam możemy zjeść śniadanie, co okazało się nieporozumieniem. Za śniadanie była zapłacona pełna kwota, a dostaliśmy tylko babeczkę i kawałek ciasta oraz stał automat z kawą. Nie było żadnych kanapek, pieczywa, wody czy soków do picia, nic do jedzenia dla dzieci. Tutaj będziemy domagać się częściowego zwrotu.

Zbigniew

Hotel starszy ale czysty, pokoje duże z balkonami. Sprzątane co dziennie. Bardzo miła obsługa. Bardzo dobre urozmaicone jedzenie.

Zalety

Hotel usytuowany jest lekko na uboczu, ale dla zwiedzających Maltę jest blisko przystanków autobusowych którymi możemy zwiedzić całą wyspę.

Pobyt - Kwiecień 2024

Hotel przestarzały, sprzęty zużyte. Jedzenie słabe i monotonne, brak owoców. W opcji HB napoje do kolacji płatne. W pokoju bardzo zimno, bo wiało z okien, przez co się przeziębiliśmy. Plus za lodówkę, czajnik, kubeczki i dwa talerzyki w pokoju oraz mydełka w łazience. Nie było korka do wanny, można tylko brać prysznic. Przystanek niby pod hotelem ale jest w połowie drogi od dworca i często się już nie zatrzymuje, bo jest pełny. Plusem jest wspaniała i miła obsługa, zarówno panie sprzatające, jak i w restauracji. Lepiej dopłacić i mieć trochę lepszy standard.

Zalety

Obsługa, czystość, zestaw do parzenia kawy i herbaty, lodówka, codzienna wymiana ręczników.

Wady

Wymaga remontu, zużyte sprzęty, jedzenie monotonne i słabej jakości, zimno w pokoju, brak możliwości grzania klimatyzacją.

Bella Vista