Basen z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
Blisko od lotniska (ok. 5 km)
Zlokalizowany w centrum Hurghady
Hotel pięknie położony budziły nas koguty z oknem na krzewy winogron . Posilki raczej skromne ale smaczne , wspaniała obsługa w restauracji i recepcji czyściutko. Przystanek autobusowy koło hotelu . Byłyśmy wszędzie gdzie tylko można dojechać . Absolutnie polecam .
Myślę że idealne położenie dla tych którzy lubią zwiedzać .
Nie było wad dla nas . Czystość dla nas najważniejsza.
Istny PRL,a na recepcji to sobie poprostu żarty z gości robią.Dają pokój w opłakanym stanie ,obok kotłowni i liczą na to że gość się nie upomni o lepsze warunki.Masakra.Nie polecam.
Centrum Hurghady
Nie na Wifi,malutka plaża,brakuje leżaków,jedna restauracja i brakuje stolików,nie ma żadnych imprez a jak już coś jest to odpłatne.Ogólnie hotel do remontu.Sejf w pokoju płatny.Nie polecam.
Hotel nie do polecenia ,jedzenie bardzo złe ,hotel nadaje się na 1 gwiazdkę na płazy przy hotelu ciagle i nachalne naciąganie na kupno wycieczki lub masarzy .
Najlepsza jest tylko plaza .
Ten hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki pokoje do remontu, plaża bardzo mała leżaków mało i jedna restauracja to za mało.
Masakra. Pokoje z widokiem na budowę, wieczny hałas, zawalające się ściany które urwały rurę z gazem, karaluchy, nie miła obsługa w recepcji.
Ogólne wrażenia dobre ale … Pomimo opłaconego pokoju o wyższym standardzie dostaliśmy gorszy pokój z widokiem na dach drugiego budynku, po interwencji i wręczeniu odpowiedniego napiwku na drugi dzień zmieniono nam pokój na inny. Byliśmy zaskoczeni, że basen jest czynny do 18 a z plaży wypraszano nas przed 18:( Tłok w restauracji, kilkukrotnie nie pozwolono nam usiąść w sali gdzie była lepsza klimatyzacja kierując nas do drugiej. No i bardzo niemiłe zaskoczenie w dniu wyjazdu, po zdaniu kart do pokoju kazano nam zapłacić za sok z mini baru, którego tak naprawdę nie wypiliśmy. Nie chodzi o pieniądze bo to rzeczywiście grosze ale o sam fakt i podejście recepcjonisty, który zrobił z nas naciągaczy. Drobiazg a popsuł dobre wrażenie. Nie wrócimy:(
I highly recommend the hotel, attentive service, good food, everything to ensure an enjoyable stay!
Close to the beach, swimming pool, room service, good food, wifi available
Hotel przy ruchliwej ulicy ale w pokoju było cicho .Pokój przestronny, wyposażony w podstawowe sprzęty. Balkon ze stolikiem i krzesełkami.
Niewielki basen zewnętrzny ,ale ze względu na porę roku nie korzystaliśmy z niego. Basen wewnętrzny dostępny dla wszystkich gości. Posiłki były serwowane przez obsługę ale urozmaicone i można się było najeść, każdy kto tego potrzebował mógł podchodzić po posiłek kilka razy. Miła obsługa.
Trochę chłodna woda w basenie
Dla wszystkich którzy się wybierają do tego hotelu : To jakaś porażka, hotel dla emerytów "ciechocinek" do tego brudny. Panowie z recepcji w ogóle nie liczą się z klujentami hotelu . Internetu brak . Dużo by pisać to tym resorcie. Jestem zbulwersiwana pobytem w tym hotelu . I to dużo ludzi mialo tą samą opinie .
Położenie Super. Widoki tez
Hotel położony w dobrym miejcu, blisko centrum, niestety jak na oferowane warunki cena jest zbyt wysoka, pokoje leżące od strony Aqua Fun beznadziejne co prawda z balkonem, ale wychodzą na wewnętrzną śmierdzącą uliczkę, pokoje są małe z metalowymi meblami które ledwo się mieszczą w środku, obsługa kiepska i nachalna, (podczas mojego pobytu gościowi hotelowemu prawdopodobnie obsługa rąbnęła telefon komórkowy, manager hotelu najpierw nie chciał przyjąć skargi, odwodził gościa od wezwania policji, później po dwóch dniach jak tamten zaczął nalegać powiedział mu że już jest za późno żeby wzywać policję ) restauracja kiepskawa, jedzenie średnie, jedyne co daje temu hotelowi duży + to jego położenie do centrum około 150 m . Hotel zawsze się drogo cenił, choć w Hurghadzie za mniejsze pieniądze bywałem w dużo lepszych hotelach. Plaża średnia, mała, kawałek rafy jest po prawej stronie przy plaży publicznej, obok przystani, lecz i ten kawałek zniknie za rok czy dwa bo jest strasznie niszczony przez tutystów. Generalnie jest to hotel 3* a nie 4 nawet jak na egipskie warunki.
było syuper
super
Wakacje super!Cieplutku przemiła obsługa....Pokoje czyste i miłe..dobrze urządzone...Jedzienie dla kazdego co inego do wyboru do koloru naprawde super i dla dzieci i dla dorosłych.. jest to miejsce dla ludzi chcących w dzien wygrzewać sie w słoneczku na pieknej plazy a w nocy prowadzic nocny tryb życia..jest pełno clubów,sklepów i miejsc do rozrywaki wycieczki super ale nie warto kupowac w biurze a na miescie sam kupowałam na miescie było super..koniecznie zwiedzić kair i luksor...hotel jest w przepieknym miejcu cisza i spokój..duzo zieleni basen ...rafa odrazu prz brzegu piekna mozna karmic ryby ..polecam naprawde super byłam juz 2 razy i jade w tym roku... pozdrwaiam
wakacje super
Naprawde super polecam..
Hotel jak na 4* bardzo dobry, w samym centrum a jednocześnie zaciszny i spokojny. Dużo zielieni i wspaniałe rafy zaraz przy plaży!
Zalety tego hotelu to świetne położenie, w centrum Hurgady (jednak wyjścia do "miasta" wymagają mocnych nerwów z powodu potwornego zgiełku ulicznego i namolności handlarzy), oraz niewielka, ale ładna rafa koralowa tuż przy brzegu (tylko żal patrzeć jak ją dewastują turyści i zanieczyszczenia z licznych pobliskich porcików).
Niestety przeważają minusy: straszliwie natręna, choć pozornie przyjazna obsługa - bez przerwy nagabująca, usiłująca naciągnąć na wykupienie różnego rodzaju usług, w tym "party" - w końcu dla św. spokoju dałem 20 Euro za seafood party - porażka - kelner wydzielał nam po jednej krewetce na twarz, a wino i tak trzeba było dokupić.
Po hotelowym żarciu się rozchorowałem, moja towarzyszka też, było dużo, ale tłuste i mimo że codziennie jest co innego, to nie nadzwyczajne. Drinki z AI podawali niechętnie, udawali że nie słyszą, albo nie rozumieją zamówienia, zresztą co to za drinki - w obskurnych, brudnych plastikowych szklaneczkach kilka prostych miejscowych sikaczy rozbełtanych colą. Naprawdę - picie ich wymagało wielkiego samozaparcia;) Same pokoje w porządku. W TV z polskich programów jest jedynie Polsat2 - jeśli ktoś lubi polskie tasiemce, będzie usatysfakcjonowany.
Jedzenie dobre i pod dostatkiem.
Pokoje w porządku, czystośc jak na Egipt niezła :)
Obsługa bardzo miła ale jak na Egipcjan przystało leniwa i powolna do bólu:))
Holet leży dokładnie w samym centrum, jeżeli ktoś jedzie się wyszaleć - polecam. Jeżeli zalezy Wam na plaży, rafach i nurkowaniu powierzchniowym - odradzam! Jeżeli nurkujecie z łodzi to już nie ma znaczenia :)
Basen nie podgrzewany! Tak że w zimie odpada... Mała plaża. ale ok wyposażona.
Jeżeli chodzi o pokoje nie polecam głównego budynku bo trzeba chodzic po schodach:) Za to polecam wszystkie pokoje z tarasikiem ziemnym, to jest parter, numery zaczynają się od 1.. np 102, 103 itd. im większy nr tym bliżej basenu i plaży im mniejszy bliżej do budynku głównego gdzie jest bar :)) tarasiki wychodza na dziedziniec.
W budynku po lewej jest kuchnia i jakas maszynownia zawsze usiłują wcisnąć tamte pokoje naiwnym, ale wystarczy po prostu złożyc reklamacje i Wam je zmienią.
Nie bierzcie dzieci, ona się zanudza a współplażowicze będa mieli ochote Was udusić :))
Pozdrawiam
obsługa początkowo wydawała się bardzo miła, lecz z czasem stała się wręcz natarczywa! to normalne, że w krajach arabskich europejskie kobiety są nieustannie zaczepiane, ale żeby obsługa hotelowa nie dawała spokoju nawet na minute to już przesada! wraz z koleżankami nie mogłyśmy w spokoju przez chwile poleżeć na plaży bo ciagle ktoś do nas przychodził i męczył różnymi ofertami, często niemoralnymi! nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim zachowaniem obsługi hotelowej! poza tym jedzenie było okropne.
obsługa hotelowa zepsuła mi całe wakacje. byłam razem z koleżankami w Tunezji już 4 raz. to normalne, ze w krajach arabskich europejskie kobiety są zaczepiane, ale to już była przesada. nie mogłyśmy przez chwilę w spokoju poleżeć na plaży bo ktoś co chwila przychodził i nas męczył. wsydziłam sie nawet swobodnie opalać, bo ciąglę ktoś się nade mną pochylał! byli tak natarczywi, że nigdy wcześniej nie spotkałam się z taką obsługą w żadnym hotelu. to bulwersujące!