Bella vista, świetny hotel , byliśmy z dziećmi 9 i 12 lat, super baseny, choć trochę zimna woda, świetne animacje, bardzo dobre jedzenie, świeży popcorn po południu, dobre drinki, zaraz obok piękna plaża, ciepłe morze, zepsuł nam się wąż od prysznica , wymieniony w ciągu 30 min, pokój na 3 piętrze, super , tylko daleko od lotniska, jedyny minus
Grzecznosc obslugi i natychmiastowa reakcja na usterki.Natomiast biuro Tui wymaga jakis wydrukow,krore nikomu do niczego nie sa potrzebne.Nie wszyscy maja drukarki-to jedno,a po drugie w dobie informatyzacji,nalezy oszczedzac papier,wszystko mieli,wystarczylo pokazac dowod osobisty
pieknie polozony,duze pokoje
wszedzie popielniczki,palacy nie maja wydzielonego miejsca i wszedzie smrodza tymi papierochami.Dzieci wdychaja ten paskudny dym.Okropienstwo,palacze sa wszedzie na tarasie wsrod spozywajacych posilki,przy basenach.Tam nikt nie zwraca nato uwagi!!!!!!
Hotel ładnie wyremontowany, jedzenie i cena ok. Mogłoby być więcej głębokich basenów. Klimatyzacja zawiewa pleśnią.
Standard Cena Jedzenie Recepcja
Pleśń Mało basenów
WAKACJE SIERPIEŃ 2019 Polecam rodziną z dziećmi, nastolatkowie bardzo dobrze się odnajdą, osoby aktywne i grupy przyjaciół.
Hotel w ruchu, idealna opcja dla rodzin z dziećmi i nastolatków, animatorzy starają się bardzo, cały dzień coś się dzieje, są gry i zabawy dużo sportów. Wieczorne show bardzo przyjemne widać ogromny wysiłek. Super animatorzy, od rana do wieczora zabawiają i umilają czas. Jak chcemy bardziej wypocząć to plaża, zejście z góry niecałe 100m, niesamowite fale w morzu, bardzo piaszczysta, ładna plaża. Wifi w hotelu basen w środku, siłownia itp. Hotel naprawdę godny polecenia głównie dla rodzin.
Jednym minusem jest jedzenie, da się przeżyć i niezawdzięczane jest źle ale wszystko bez smaku, takie mdłe.
Udane wakacje pod każdym względem.Idealne położenie,2 baseny,czysty hotel,pyszne jedzenie i super animacje zarówno dla dzieci jak i dorosłych????
Położenie blisko plaży
Słabe piwko????
Moja pierwsza wizyta w Bułgarii. Hotel bardzo przyjemny. Uprzejma obsługa, bardzo dobre jedzenie, fantastyczni animatorzy. Świetna lokalizacja - spokojna miejscowość na uboczu.
Animacje, jedzenie
Witam!!! Wspaniale spędzony tydzień w Bułgarii!!! Hotel wspaniale położony, blisko pięknej plaży/na plaży parasole oraz leżaki płatne po 5 lewa za dzień/, ale można się rozłożyć obok. Bardzo dobre jedzenie, tak urozmaicone że każdy znajdzie coś dla siebie/dosłownie full wypas/. Mnóstwo napojów, soków , kawy , herbaty, deserów, przystawek itp. Wielki plus!!! W hotelu 3 bary w których serwowane jest piwo, oraz różnego rodzaju alkohole/ wódka, whisky, gin, rum, wina itp/ szczególnie polecam coś na bazie menty. Można zaczynać od 10 i tak do 23 non stop. Przy basenie czas urozmaicają animatorzy którzy dwoją się i troją aby każdy wczasowicz znalazł coś dla siebie. Konkursy, fitnees, piłka nożna, dart itp. Wieczorem wszyscy zwycięzcy konkursów nagradzani dyplomami na co wieczornym przedstawieniu w amfiteatrze. Wielki plus dla animatorów. Dla dzieci również zabawy. Bar przy basenie czynny do 23 a basen do 19.00. Pokoje klimatyzowane, czyste, sprzątane codziennie. Niestety jak ktoś szuka większych rozrywek to nie to miejsce. Cisza nocna od 23.00. Samo miasteczko nie za duże, 1 duży supermarket, parę sklepików z pamiątkami oraz kilka barów. Widać, że dopiero miasteczko wstaje na nogi. Widoczny powiew PRL-u./ale ma swój urok/. Obok miasteczka plaża VELEKA z cudownymi widokami. Ogólnie polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi oraz osób nie nastawiających się na nocne imprezy. Na pewno nie dla singli. Pozdrawiam!!!
Nie zapomniane wakacje, lepsza obsługa, standard niż w grecji
Wielką wartością dodaną są animatory i Dimitrij za barem;) Animacje od 10 do 18 + wieczorami :):):):)
Wady: hm... odległość od lotniska, ale na to nikt nie ma wpływu. Jedyne co można zmienić to nie wygodne poduszki
Idealne miejsce dla rodzin z małymi dziećmi. Miasteczko spokojne, ciche bez imprez. Mały basen bez zjeżdżalni idealny dla małych dzieci. Jedzenie pyszne, dla każdego coś miłego :) Animacje na wysokim poziomie, przez cały dzień. Obsługa uśmiechnięta, hotel czyściutki. Plaża też. Po drugiej stronie miasta druga plaża, strome zejście więc z wózkiem ciężko, za to z kącikiem dla nudystów ;) Spędziliśmy super wakacje:)
wielkość, basen dla dzieci, duży taras, pokój z balkonem
Cena do jakości to dramat. Jedzenie to najtańszy syf jaki jadłem. Brudno w samym hotelu. Brak podstawowego wyposażenia pokoi.
Miła obsługa
prawie wszystko inne
Hotel przereklamowany. Wszędzie brud. Odpadające tynki, kafelki i dachówki. Pokoje sprzątane niechlujnie. Brudne klatki. Śmiecie na terenie hotelu. Obniza to kategorię hotelu. Fajne animacje. Nie tylko dzieci się dobrze bawiły. Restauracja i bufet przy basenie bez zarzutu.
Animacje
Zbyt mały basen do ilosci gości Złe sprzątanie pokoi Śmiecie na terenie hotelu
Hotel położony w pięknej cichej okolicy,widoki piękne na klify może bajera!Jedzenie pyszne hotel idealny do wypoczynku na pewno nie dla imprezowiczów!
Piękne położenie,cisza spokój, idealny do odpoczynku dla rodzin z dziećmi!
Może lekko nie doprawione jedzenie ale to każdy może sobie zrobić we własnym zakresie tak jedzenie pyszne!
Hotel polozony w bajecznym miejscu, praktycznie przy samej plazy. Atmosfera i obsluga super, animatorzy rewelacja, nie tylko dla dzieci, potrafili rowniez zintegrowac doroslych, jedzenie do wyboru do koloru, napoje i alkohol rowniez. POLECAM W 100 %
Przede wszystkim wspaniala atmosfera i super ludzie
Wspaniały hotel. Nie mozna sie było nudzić. Wszyscy dbali o to aby nam bylo dobrze.
Posiłki, animacje, czystosc, obsługa
Pobyt w hotelu przemiły. Relaks w bułgarskim słońcu na basenie bądź na plaży. Piękne widoki na skaliste brzegi. Niedaleko od hotelu piękna plaża - z jednej strony morze z drugiej ,,słodka\" woda. Przesympatyczne obsługa i super animatorzy. Szczególnie animatorka imieniem Eli. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Polecam. Malutki minus za spory kawałek drogi od lotniska. Poza tym bez uwag.
Czysto, przemiła obsługa, basen, kort tenisowy, blisko do morza, ładne okolice
bez uwag
Witam chciałbym opisac hotel BELLA VISTA BEACH CLUB. Pobyt od 7.09.2017 do 14.09.2017. Było po prostu wspaniale, hotel piekny baseny bary blisko zadbane czyste pokoje sprzątane reczniki wymieniane 2 razy na pobyt. Starczy, bo na wczsach sie na plazy i słońcu siedzi a nie w pokoju. Widok z balkonu piękny na centrum hotelu. Obsługa przemiła wszyscy nastawieni pozytywnie. Plaża bardzo szeroka ładna, prysznic na plaży, mozna małemnu dziecku nalac wodu do basenu i siedzi a nie w morzu ;) Jedzenie trzysta tysiecu rodzajów wszystkiego, świeżutkie non stop wymieniane, owoców osiem ton, nie którzy narzekali na mały wybór, jak zobaczyłem co tam jest pomyslalem sobie, że są delikatnie mówiąc nie poważni. 95% z Was ludzi, nie miało nic bardziej rozmaitego przez cały rok na śniadanie niż tam : kiełbaski jajka sadzone jajka na twardzo , jajecznica, tosty, grzanki, 7 rodzajów chleba ktory mozna sobie \"stostować\" w nagrzewnicach karbowanych jak do kebaba, słodyczy od cholery, lody kawa 7 rodzajów napojów kawa herbata capuccino ogórki pomidory sałatki papryki 7 czy 8 rodzajow szynki i sera tez no MNÓSTWO !. Obiady i kolacje to samo codziennie cos nowego dokładają . Raz była nawet chińska kolacja, na stołach obrusy ze znaczkami itp. jedzenie przepyszne ! i nie przeżre tego nawet king kong. Na pewno cos pominalem bo tetgo sie nie da zapamietac jesli chodzi o jedzenie. Bar all inclusive na basenach superos, whisky wodka rum menthol piwo wino biale wczerwone lód lemonki i takie tam. Bomba piwo w smaku bardzo dobre ale 3 % co wg. mnie jest spoko bo sobie saczysz a nie ze dwie trzy tarty dupniesz i naciulany. Ciepli miloi ludzie duzo brytyjczykow, którzy są przyjaźni. ANIMATORZY = REWELACJA osobiscie zaprzyjaźniłem się z szefem animatorów EMILEM świetni ludzie usmiechnieci pogadaja posmieją się. Caly dzien sa atrakcje, piłka wodna, piłka nożna, rzutki, takie deseczki w ksztalcie kółka tam się rzuca jakies. Moja opinia jest dłuższa ale ograniczenie znaków 796 304 771 . Odpowiem na pytania
Wszystko
Żadne
Hotel jak najbardziej spełnił nasze oczekiwania,,od 4 lat obserwowałem go i wreszcie sprawdziłem sam,,,absolutnie opis i zdjęcia nie odbiegają od zamieszczonego w folderze TUI,, zaleta,,hotel cały wykupiony przez jedno biuro podróży także nawet jeśli było brak polskiego rezydenta(z którego nie korzystałem) to zawsze służył pomocą inny z Niemiec czy Angli,, obsługa pomocna, serwis także, recepcja -szybko,sprawnie i mówią w każdym języku cywilizowanym,, zaletą było, że byliśmy wreszcie docenieni niż Rosjanie , których było jak na lekarstwo,,hotel na poziomie europejskim a nie dla dziczy wschodniej przepraszam jeśli kogoś tu uraziłem,, brak hulanek,pijackich gęb itp.Jeśli ktoś chce odpocząć z dala od zgiełku miasta to super jeśli liczy na zabawę zmień hotel. Basen nie za wielki ale wystarczający, all super smacznie i czysto. Więcej informacji chętnie udzielę telefonicznie a swoją wiarygodność potwierdzam dowodem rezerwacji opinii na checkhollyday oraz podaję swój nr telefonu w przypadku udzielenia więcej info 608 810 029. Piotr.
ciche i kameralne położenie, niedaleko kilka cudnych plaż, super obsługa, hotel w całości wykupiony przez TUI
brak hotelowej plaży i serwisu plażowego
hotel wspaniały obsługa bardzo przyjazna jedzenie pyszne i za dużo, plaża czysta i zadbana, widoki zachwycające Cisza spokój tak jak lubimy dojazd do hotelu 2,5 h ale piękne widoki niezapomniane
najlepszy hotel w jakim byliśmy Posiłki przszepyszne czyściutko cicho animatorzy wspaniali i nienachalni Plaża czysta morze w wielu odcieniach błękitu obsługa miła Byliśmy już w hotelach 5+ ale ten hotel jest lepszy
nie mamy
brak posiłków po godzinie 21 dojazd marny