Bella Casa

W pokoju bardzo brudno, grzyb na scianach od podlogi do sufitu, w bardze kubki z wyparzarki kleily sie totalnie, o bar sie nie opierac bo mozna sie juz nie odkleic, bylam w sezonie i nie mialam mozliwosci zmiany pokoju jedyne co zaproponowalo biuro to zmiane hotelu na inna miejscowosc a mi bardzo zalezalo na gumbet, dlatego po tym co zastalam w hotelu wiekszosc czasu spedzalam wszedzie tylko nie w nim, nie polecam z calego serca

BRUDNO,GRZYB NA SCIANACH,UWAGA KRADNĄ W POKOJACH!!!!!!!!!!

Uwaga na pokoje , są brudne , grzyb na ścianach....uwaga!!! kradną pieniądze z pokoju!!!

Jeśli trafisz na pokój,który otrzymałam to masakra tego się nie da opisać !!Brud smrud i grzyby na każdej ścianie,a łazienka to jeden wielki syfff!!nikomu nie polecam chyba,ze chcesz przeżyć koszmar i zepsuć sobie urlop !!!Na plażę z bezpłatnymi leżakami dowozi bus ,a nie jak zapisane w ofercie ,że 100 m od plaży to bzdura.Na basenie dzikie tłumy i walka o leżaki po prostu jest ich za mało.Okolice i widoki piękne,ale nie w tym hotelu !!! Po dwóch dniach walki zmieniono mi pokój ,ale nawet po zmianie nikt nie sprzątał i nie wymieniał ręczników.Jeśli się tam wybierasz odradzam.

ODRADZAM ! Pokoje brudne , zagrzybione , obsługa nijaka wręcz olewcza. Trudno cokolwiek od nich wyprosić np. tak oczywistych rzeczy jak wymiany ręczników , sprzątnięcia czy naprawy. Brak lunch-boxów ! Mnóstwo schodów , winda jedzie tylko od parteru do poziomu basenów i stołówki - stamtąd dodatkowo do 100 schodów do pokojów. Osoby z małymi dziećmi , niepełnosprawne i starsze na pewno będą miały problem !!!! sam hotel opanowany przez anglików chlających od rana do wieczora... po tym wyjeździe naprawde doceniłem towarzystwo Niemców i Rosjan w hotelach ;) Pomysl 2 razy zanim tam pojedziesz i poczytaj więcej opinii... nie jestem odosobniony w moich uwagach dot. tego hotelu !!!!

Nazwa  Bella Casa
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Gumbet
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, nurkowanie

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

3.8
4.3

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
5.2
Julka

Pobyt - Sierpień 2011

5.2
DOROTA

Pobyt - Październik 2010

BRUDNO,GRZYB NA SCIANACH,UWAGA KRADNĄ W POKOJACH!!!!!!!!!!

Justyna

Pobyt - Październik 2010

3.8
Maria

4.8
Rafał

eevvee

Pobyt - Czerwiec 2010

brudne zagrzybione pokoje, panie sprzatały pobieżnie, reczniki wymieniane raz w tyg. pościel w ogóle nie zmieniana, pokoje małe, grzyb ogromny na ścianach, w szafie masakra czarno od grzyba. klimatyzacja śmierdziała stęchlizna, wyłączali korki w nocy by czasem klima nie chodziła cała noc. brak pilota do klimy i tv czekalismy na pilot z klimy 2 dni. łazienka brudna w kabinie grzyb.z zewnatrz hotel wyglada bajkowo. obsługa średnio miła. pani w recepcji na moja prośbe o paier toaletowy zorbiła taka mine i z łaska zapisała nr pokoju. jedzenie średnnio dobre ale urozmaicone.jestem mało wymagajaca osobą na wiele rzeczy przymykam oko ale to co tam zastałam to była jakas masakra...

karin

Pobyt - Kwiecień 2010

właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu w tym hotelu.Gdyby nie problem z przydzieleniem pokoi w pierwszym dniu, to mogłabym go z całą pewnością polecić.Fajnie położony, w małej miejscowości, jedzenie dobre, pokoje różne, tylko troszkę -jak dla mnie -dużo ludzi, ale to chyba w tym okresie normalne( dotychczas wyjeżdżałam poza sezonem).Aha w hotelu dominują młodzi Anglicy i jeśli ktoś nie przepada za ich bulgotem, który słychać zawsze i wszędzie, to proszę poszukać innego miejsca. Plaża troszkę za mała, ale widoczki super.

marcin1986

Pobyt - Marzec 2009

miałem z narzeczoną drzwi od łazienki podziurawione na pierwszą noc nie dostaliśmy kołdry, nie było internetu, nie było siłowni, łażnia turecka dodatkowo płatna, plaża straszna i brudna, karaluchy chodziły po chodniku w drodze do restałracji, obsługa bardzo średnia

Włodzimierz

Pobyt - Luty 2009

Bądź co bądź hotel mi się podobał. Wnętrza wydały mi się urządzony z duchem czasu. Na zewnątrz podobały się mi jak białe ściany budynku komponowały się z kwitnącymi drzewami. Obsługa w większości wypadków była przyjemna i sympatyczna. Jak miałbym kogoś wskazać palcem to byliby to barmani , którzy nie zawsze byli skorzy do współpracy. Plaża była świetnym miejscem do totalnego wyłączenia się, położenia na słońcu i zapomnieniu o błogim świecie. I znajdowała się kilka kroków od hotelu.