Beachclub Serenity Bay

Bardzo udane, rodzinne wakacje. Fantastyczna, przemiła obsługa, dokładne i gruntowne sprzątanie pokoju, czystość w hotelu na wysokim poziomie. Dużo leżaków na plaży, piękna, szeroka, sprzątana piaszczysta plaża w zatoce. Morze czyste, bardzo ciepłe i długo płytkie, 2 czyste baseny. Urocze centrum Tsareva z małym portem, restauracjami, sklepami, aptekami pół godz. spacerem (część promenadą nadmorską) lub busem 2 LV lub taxi 12 LV.

Hotel genialny. Pobyt totalnie pod względem leniistwa zajefajny. Plaża 20 kroków od basenu. Morze czyste i okropnie cieplutkie, żeby się ochłodzić trzeba wskoczyć do basenu. Polecam w 300 % wyjazd trafiony w dechę. Jedzenie mega pyszne nie do przejedzenia. I najważniejsze lody cały dzień dostępne, także dla dzieci frajda niesamowita.

Jestem obecnie tj. Od 10 do 17.08 z rodziną, w sumie 4 osoby. Zapłaciliśmy naprawdę nie małe pieniądze, uważam, że za taki standard, a raczej jego brak 14.000 tysięcy za 7 dni to stanowczo za dużo. Jeśli zastanawiacie się na tym hotelem, to stanowczo odradzamy, nawet suszarka się rozpadła na części... Basen... Kafle w okół mega stare, odchodzą, bar przy plaży ubogi, posiłki słabe, wyboru żadnego, na śniadanie nawet Wędliny dobrej nie ma. Ząb czasu widać na każdym kroku. Mega daleko od centrum. W pobliżu nie ma nawet lodów np. Gałki???? no chyba że zaspokoi Was fakt zjedzenia lodów na patyku kupionych w markecie na przeciwko???? podsumowanie: hotel słaby, jedzenie bardzo słabe, położenie - sytuację ratuje tylko to że jest nad samym morzem... Nie polecam!!! czekam na dzień powrotu, jak nigdy na urlopie????????????

Hotel spełnił nasze oczekiwania spokojna okolica blisko do plaży ,jedzenie smaczne i urozmaicone pokoje czyste obsługa uśmiechnięta pomocna w każdej sytuacji. Inne osoby przebywające w tym hotelu mieli podobne odczucia. Każdemu polecimy ten hotel z czystym sumieniem.Dziękujemy

W hotelu byliśmy od 30 sierpnia do 6 września 2019.Byłem sceptycznie nastawiony może nie do hotelu ale ogólnie do Bułgarii.Byliśmy 6 lat temu w Bułgarii i już tam nie wracaliśmy.Hotel położony w środku niczego najbiższe miasteczko 2 km. ale tam też 8 sklepów na krzyż.Jeżeli jedziesz się zabawić na mieście to sobie odpuść,ale jeżeli jedziesz wypocząć,dobrze zjeść,napić się do woli,poleżeć na szerokiej plaży,to polecam jak najbardziej.Zacznę od tego że to są dwa hotele ale bary,restauracja i animacje są tylko w jednym.My mieliśmy hotel mniejszy,ale te same opaski i korzystaliśmy ze wszystkiego.Wyjeżdzając na wczasy trochę nie podobało mi się że będziemy w jakimś bocznym hotelu,okazało się że to jeszcze lepiej bo z głównego hotelu nie mogli do nas wchodzić i korzystać z naszego basenu przy którym można było spokojnie wypocząc od animacji i muzyki.Pokoje duże,klima działa,lodówka jest,my mieliśmy 2 balkony,nie ma tam żadnych cudów ale wystarczy żeby się dobrze wyspać.Jeżeli chodzi o jedzenie to największy plus każdy znajdzie coś dla siebie.Wszystko świeże,ryby bardzo dobre,mięsa ciepłe i dobrze przyprawione,ziemniaki,frytki,piure,makarony,ciasta,owoce[ananas,arbuz,śliwki,gruszki itp].Na basenie cały dzień pizza,lody,grill.Piwo,napoje nalewasz sobie sam,lody sam sobie nabierasz to naprawdę fajne nawet w Turcji na 5 gwiazdkach tego nie miałem.Barmani bardzo mili ,po podejściu do baru zaraz pytają co podać,niby all do 23 ale ja brałem alkohol jeszcze o 23 30 nie robili żadnych problemów.Ogólna moja ocena to mocne 8 jak na tą cenę,oczywiście jak ktoś lata do drogich hotelów to może być zawiedziony pokojem lub ogólnie hotelem,ale do wypoczynku za rozsądne pieniądze mi wydaje się idealny

Nazwa  Beachclub Serenity Bay
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Tsarevo
Wyżywienie  Trzy posiłki, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu

Tuż przy pięknej, piaszczystej plaży, znajdującej się w malowniczej zatoce.

Wiele możliwości aktywnego spędzania czasu, m.in. siłownia, aerobik, siatkówka plażowa.

Basen zewnętrzny ze słodką wodą.

Program rozrywkowy dla gości w każdym wieku.

Wyświetlono 36 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Wrzesień 2022

Zalety

Duży, przestronny apartament, 2 klimatyzacje sterowane indywidualnie, 2 tv, dużo szaf, szafek, półek, balkon z meblami i suszarką na pranie. Bardzo czysto w pokoju i na korytarzach, częsta zmiana pościeli, ręczników na życzenie, mycie toalet, łazienki, wyrzucanie śmieci i codzienne odkurzanie pokoju. Bardzo miłe Panie recepcjonistki, barmani, cudowne Panie w jadalni - uśmiechnięte i pomocne. Zaangażowani animatorzy TUI. kompetentna rezydent p. Laura. Bogate menu - każdy znajdzie coś dla siebie.

Wady

w bezwietrzne dni dużo much i os przy stolikach podczas posiłków, niektóre materace w brudnych materiałowych pokrowcach

Pobyt - Lipiec 2022

Zalety

Suuuuuuuuuuuperr

Wady

Nie wiem co napisać, bo ich nie ma w tym miejscu

2.8

Pobyt - Sierpień 2021

Zalety

Tylko fakt, że położony przy plaży

Wady

Na 4 gwiazdki nie zasługuje???? zimne jedzenie, mały basen, bar przy basenie to katastrofa, paskudne posiłki, dzisiaj byliśmy głodni, to były białe kiełbaski i bułki z keczupem???? pokoje sprzątane co dwa dni...

Stanisław

Pobyt - Wrzesień 2019

Zalety

Położenie spokój czystość jedzenie Bliskość do plaży, hotel w 100% zasługuje na 4 gwiazdki Polecam

Wady

W zasadzie brak

Dzofloy

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Położenie przy plaży,zawsze dostępne leżaki,dobre jedzenie,miła obsługa

Wady

Dla rodzin z dziećmi mało atrakcji,w barze w hotelu napoje i alkohol w plastikowych kubkach,długi transfer z lotniska

Ryszard

Pobyt - Czerwiec 2019

Ładny, czysty hotel po remoncie. Miła obsługa. Polecany dla rodzin z dziećmi.

Zalety

Hotel przy samej plaży. Plaża piaszczysta, sprzątana codziennie. Przy plaży Bar z napojami, przekąskami i lodami. Największą zaletą tego hotelu jest obsługa. Bardzo mili, uczynni, przyjaźnie nastawieni do gości hotelowych. Posiłki dobre, niby różnorodne lecz wiele dań smakuje podobnie. Przy pobycie na 7 dni jest ok, potem zaczyna się nudzić. Codziennie dania z grilla oraz świeżo pieczona pizza.

Wady

Hotel położony na odludziu. Dobry na typowy wypoczynek. Carewo w okresie naszego pobytu {ostatni tydzień maja i poczatek czerwca) jest jeszcze miasteczkiem wymarłym, wszystko zamknięte.

Pobyt - Wrzesień 2018

Hotel położony około 1,5h jazdy autokarem z Burgas nad samym morzem. Posiada własną plaże i darmowe leżaki dla swoich gości. Na zewnątrz basen dla dorosłych, brodzik dla maluchów i basenik dla trochę starszych dzieci (80cm)- woda nieco chłodna. Stołówka duża, klimatyzowana z dużym wyborem jedzenia i napoi. Obsługa hotelu zarówno w recepcji jak i na stołowce BARDZO MIŁA. Noce spokojne, bez zgiełku, bez gwaru! Doskonałe miejsce dla rodzin z dziećmi, młodzi imprezowicze zanudzą się. Pokoje czyste, regularnie, codziennie sprzątane, z wymianą ręczników. Apatramenty klimatyzowane, sejf w pokoju, balkon z widokiem na morze. W tej cenie uważam, że jak najbardziej warto!

Zalety

Hotel położony przy samej plaży Bardzo duży wybór jedzenia Bardzo miła obsługa Dużo rozrywek dla dzieci

Wady

Słaba kanalizacja

Łukasz

Pobyt - Wrzesień 2018

POLECAM w 100% , Pokój w lepszej opcji rewelacyjny , obsługa bardzo miła , czysto i pachnąco . Jedzenie bardzo dobre i duży wybór.

Zalety

Super obsługa , rewelacyjny pokój , przepyszne jedzenie

Bożena

Pobyt - Wrzesień 2018

Bardzo dobry hotel z dobrym serwisem, urozmaicone posiłki, ładna plaża, czyste pokoje.

Zalety

Super jakość za dobrą cenę

Wady

Animacje

Przemek

Pobyt - Wrzesień 2018

Czysty i zadbany hotel, ładna plaża. Jeśli ktoś chce pozwiedzać to polecam wynająć samochód nawet od razu na lotnisku bo podróż autobusem to 2 h a dzieci nie zawsze dobrze znoszą taka podróż autobusem. Najlepsze ceny pamiątek i w kawiarniach w Achtopolu. Nesebar ładny ale na maksa zawalony straganami. W Tsaervie na przeciwko wiekszego supermarketu babuszki sprzedają dobre domowe przetwory. Polecam trochę popytać i wysunąć nos poza hotel. Droga na pieszo z hotelu do Tsareva częściowo prowadzi piękna promenadą - świetna sprawa dla choć trochę aktywnych.

Zalety

Odnowiony, czysty, dobrze zarządzany.

Wady

Jedzenie robione głównie pod Anglików - dużo potraw smażonych i tłustych.

Pobyt - Wrzesień 2018

Zaleta może być wadą dla innych tzn, (hotel kameralny, brak atrakcji w okolicy hotelu) dla jednych jest to wada dla innych zaletą DLA MNIE BYŁA TO ZALETA, ŻE NA ODLUDZIU. Osobiście polecam hotel dla osób, które chcą wypocząć w spokoju i w godziwych warunkach.

Zalety

kameralny

Wady

brak atrakcji, życia w okolicy hotelu

Arkadiusz

Pobyt - Wrzesień 2018

Wybraliśmy ten hotel kierując się opiniami w internecie. Nie zawiedliśmy się. Nasz pobyt trwał od 31.08.2018r. do 08.08.2018r. Po przyjeździe o 8 rano zameldowaliśmy się i od razu dostaliśmy opaski ALLIN od miłego Pana w recepcji. Pokoje są gotowe od godziny 14, także trzeba być przygotowanym na czekanie. Jednak mając pod ręką stroje kąpielowe można od razu po śniadaniu iść na plażę czy baseny :) Pokoje ładne, przestronne, z telewizorami i klimatyzacją. Nie mamy zastrzeżeń. Baseny i plaża również na plus - czysto i schludnie. Bliskie położenie prywatnej plaży z ratownikiem to kolejna zaleta. Animacje na basenie odbywają się od rana do wieczora w języku angielskim, polskim i niemieckim. Panie świetnie łapią kontakt z gośćmi, więc jeśli ma się tylko ochotę to rozrywka się znajdzie dla każdego. Z obsługą najlepiej porozumiewać się po angielsku, chociaż barmani na basenie doskonale rozumieją po polsku. Co do samej obsługi - nie mamy żadnych zastrzeżeń. Pokoje aż za często sprzątane (jeśli ktoś liczy na łabędzie z ręczników, itp., to trzeba dać około 5e napiwku). W recepcji poznaliśmy dwóch Panów i menagerkę. Wszyscy bardzo uśmiechnięci i pomocni. Barmani na basenie sprawnie serwują drinki i shoty. Również zawsze wesołe chłopaki! Kucharz ciągle dokłada przekąski typu frytki, pizzę, hamburgery, i wszystko jest smaczne. Posiłki odbywają się w formie samoobsługowego bufetu, jest ogromny wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Świeże bułki na śniadania i kolacje są ogromnym plusem! Samoobsługa jest również jeśli chodzi o wino i piwo. Wino białe całkiem ok, piwo jak każde bułgarskie... Krótko mówiąc - my stęskniliśmy się za smakiem polskiego piwa ;) W ofercie All inclusive jest kolacja \"All carta\", która odbywa się w restauracji na plaży. Sam pomysł jest dobry, jednak jeśli chodzi o wybór dań to bardzo przeciętnie. Bardziej polecamy zjedzenie kolacji na stołówce. Jeśli ktoś chce się wybrać na większe zakupy to za 1lew dojedzie busem do miasteczka, gdzie są supermarkety i pamiątki. Ogólnie podsumowując to jesteśmy zadowoleni z wyjazdu. Hotel zdecydowanie zasługuje na 4 gwiazdki. Jedynym minusem jest okolica, nie ma żadnych atrakcji dla młodych. Miejsce raczej na pobyt typowo relaksacyjny, bardzo polecamy dla rodzin z dziećmi i seniorów oraz osób, które chcą uciec od miejskiego tłoku.

Zalety

Duży wybór jedzenia, animacje, czysta prywatna plaża i baseny, leżaki i parasole w cenie

Wady

Nudna okolica

Tadeusz

Pobyt - Wrzesień 2018

Nie otrzymalismy apartamentu z widokiem na morze , a taki zamawialismy , po interwencji zamiana pokoju po dwoch dniach. Uwaga na rotawirus , ktory tam panuje , brak higieny co do wody w sokach , drinkach , barman podaje lod do drinkow rekami , sok nalewa sie z kranu. prawie caly hotel chorował. Jak na 4 gwiazdki - to kpina . Poza hotelem , nie ma co robic , brud na ulicach , nie polecam wogóle Bułgarii w Carewie. Przewodnik bułgarski z TUI na wycieczce fakultatywnej - był antypolski.

Zalety

spokojny hotel na uboczu

Wady

w łazience brudne fugi , kurz wokól łozek ,

Aldona Sikora

Pobyt - Sierpień 2018

Bardzo zadowoleni z pobytu! Polecamy wszystkim chcącym odpocząć zdala od miejskiego zgiełku!

Zalety

Piękny hotel, pokoje czyste i przestronne. Obsługa bardzo miła i zawsze pomocna. Bardzo blisko do plaży. Bezpłatne leżaki to duży plus. Jeśli chodzi o posiłki to zawsze ogromny wybór dań, każdy znajdzie coś dla siebie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu!

Wady

Ciężko doszukać się wad... Jeśli ktoś lubi imprezy na mieście to okolica jest bardzo spokojna. Do najbliższego miasteczka jakieś 2 km

Rafał

Pobyt - Sierpień 2018

super, wszystko ok, fajna plaża blisko hotelu, czysto, piękny apartament

Polka

Pobyt - Sierpień 2018

Podsumowując hotel przyjemny. Wszędzie bardzo blisko na basen, na plaże. Zawsze znajda się wolne leżaki zwłaszcza na plaży. Czyściutko. Plaża duża, czysta. Morze idealne dla dzieci pieczyste dno i płytko przy brzegu. Chociaż w niektóre dni pływało w nim sporo glonów. Animacje w trzech językach, głównie dla Anglików, których poprostu jest najwiecej w hotelu. Jakiś aerobik, piłka wodna, siatkówka na plazy, bingo, karaoke itp. Nie ma takiego klubu w którym dziecko mogłoby być pod opieka przez jakiś moment. Jedzenie smaczne, ale jeśli chodzi o wybór to szału nie ma. Napoje, woda, kawa z dystrybutorów. Hotel położony na uboczu co dla nas było zaleta, ale nie ma co liczyć na jakieś większe atrakcje, czy wieczorne spacery. Na koniec muszę napisac o biurze podróży tui. Najpierw nam zmienili lot z 4 w nocy na 9 rano, z której zrobiła się 10 bo samolot miał godzinę opoznienia. A na koniec pobytu o 21 godzinie, przyslali po nas starego małego busa, który już dawno powinien zostać zezłomowany. Który po drodze miał postój bo spod maski szły dymy. Coś okropnego!!!! Takie biuro podróży nie powinno sobie na coś takiego pozwolić. Zwłaszcza, ze transfer na lotnisko zajmuje prawie 2 godz. Dobrze, ze była noc bo w tym małym busie przy wysokiej temperaturze..... nigdy więcej tui.

Zalety

Położony tuż przy plazy. Z dala od zatłoczonych kurortów. O każdej porze dnia można znaleźć wolne leżaki. Pokoje są komfortowe, dwupokojowe.

Wady

Jedyne do czego można się przyczepić to jedzenie. Było smaczne, ale dość monotonne pod na Anglików.

Maciej

Pobyt - Lipiec 2018

Mój tygodniowy pobyt w drugiej połowie lipca, w Serenity Bay uważam za bardzo udany. Hotel ma bardzo dobre położenie (przy samym morzu), leżaki przy basenie i na plaży są bezpłatne. Pokoje przestronne, bardzo ładnie urządzone. Mieliśmy apartament 4-osobowy na 3 piętrze z widokiem na morze (polecam!). Nasz apartament składał się z 2 pokoi, w którym były 2 łazienki, 2 klimatyzacje i 2 telewizory. Jedzenia bardzo dużo, zawsze na bieżąco uzupełniane, obsługa bardzo sympatyczna. Pani manager cały czas nad wszystkim czuwała. Jedynie co bym zmienił w menu, to zmniejszył ilość ciast z dużą ilością kremów. Było ich za dużo, a za mało tzw. lekkich wypieków np. z owocami. Do centrum miasteczka można iść 20min. spacerkiem oświetloną promenadą albo jechać autobusem za 1 lewa. Jeżeli w przyszłości wrócę do Bułgarii, to na pewno do Serenity Bay!

Zalety

położenie, duże przestronne pokoje, spokój, jedzenie, obsługa

Jolanta

Pobyt - Lipiec 2018

W 100 % mogę polecić ten hotel.Stoi przy pięknej,piaszczystej plaży gdzie leżaki i parasole są za darmo.Posiada piękne,duże i czyste pokoje z bardzo ładną łazienką i wygodnym łóżkiem.Teren hotelu bardzo zadbany,wszędzie piękne kanapy do posiedzenia w najgorszym upale.Bardzo ładny basen z czystą ,ciepłą wodą.Bar przy basenie oferuje szybkie przekąski oraz pyszne drinki i napoje.Wyżywienie w opcji all bardzo dobre,każdy znajdzie coś dla siebie.Hotel w cichej ,spokojnej okolicy,parę sklepików i ładny deptak,którym można dojść do centrum Tsareva.Można też za 1 leva dojechać autobusem bez szyb,to w ramach atrakcji.Pokoje sprzątane codziennie,ręczniki wymieniane co 2,3 dni.Bardzo sympatyczne animatorki,które prowadziły fajne zajęcia na basenie.Sklepik na terenie hotelu.Bardzo udane wakacje.

Zalety

Piękna plaża,ładny basen,eleganckie pokoje,dobre jedzenie i bardzo miła obsługa

Wady

brak ( dla osób ,które pragną odpocząć od zgiełku )

Grażyna

Pobyt - Lipiec 2018

Wspaniały hotel położony przy samej plaży,posiłki urozmaicone,przez 7 dni pobytu nie ma mozliwosci spróbowania każdego dania.Pokoj przestronny,często sprzątane.Zawsze uśmiechnięta, przemiła obsługa.Hotel położony w cichej okolicy,idealny na odpoczynek . Szczerze polecam,ja na pewno jeszcze do niego wrócę.

Zalety

Hotel położony przy samej plaży,pokoj duzy,często sprzątany ,urozmaicone posiłki,przemiła obsluga.

Beti

Pobyt - Lipiec 2018

Bardzo przyjemny hotel, można wypocząć, zrelaksować się, trochę pobawić przy animacjach, dobrze zjeść, dużo wypić :) Nie mam nic do Zarzucenia :)

Zalety

Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, jedzenie pyszne, różnorodne, fajni animatorzy którzy codziennie próbowali rozbawić gości, niczego nie brakowało może jedynie dziecka :)

Wady

Do miasta trochę kawałek, brak nocnych rozrywek w okolicy

Beachclub Serenity Bay