Be Live Hamaca

do swojej wcześniejszej opinii chciałbym dodać ze hotel jest świetnie położony tzn. jest w centrum małej miejscowości ze sklepikami.małym minusem hotelu jest niewielka ilość palm na plaży(w PUNTA CANA jest ich wiele ale tam brak krystalicznego morza karaibskiego i tylko ocean atl.i silne wiatry, poza tym turyści narzekali na hałas i brak atrakcji poza hotelem tj.samowystarczalnym resortem). wczasowaliśmy juz w portugali,grecji,hiszpanii,sycylii,kenii i wielu innych miejscach ale ten hotel w dominikanie przebił wszystkie. tak więc jeszcze raz polecam. nadmienię ze organizatorem wczasów był exim, oraz ze wycieczki warto kupic u miejscowych organizatorów bo sa o polowe tańsze. w razie watpiliwosci proszę pytać.

Byliśmy tam 2 tygodnie. W pokojach brudno, karaluchy, pleśń na ścianach, w łazience i w lodówce. Przez tydzień nie mieliśmy ciepłej wody a w sypialni światła, dopiero po tygodniu coś z tym zrobiono. Zamiast szafy mieliśmy rurę we wnęce i kilka powyginanych wieszaków. W pokoju rodziców w łazience kapała woda z sufitu i mieli MYSZY!! Codziennie jedna łapała się w pułapkę, po kilku dniach władze hotelu kazały te pułapki usunąć. Zdarzało się, że nie mieliśmy ręczników lub nie były wymieniane. Plaża bardzo mała, leżaki trzeba było zajmować po 7 rano bo było ich za mało a na piasku miejsca na ręcznik nie było. Basen w części Garden był fajny.Pracownicy wszystko załatwiają "maniana". Jedynym plusem hotelu jest naprawdę dobre i rozmaite jedzenie. Prawdziwą plagą byli też Ruscy, którzy zachowywali się skandalicznie, zwłaszcza w restauracji i przy barze. Były z nami 2 rodziny Polaków, którzy również będą składali reklamacje z uwagi na skandaliczne warunki. Nigdy więcej!!

Uwagi: w marcu 2011r spędzilismy dwa tyg. na dominikanie.hotel rewelacja.hotel oceniam na 5* bo:przepiękne morze karaibskie-idealne dla osób które lubią wodę po pachy.na terenie hotelu wiele basenów usytułowanych w ogrodzie.jast basen dla ludzi którzy lubią sobie popływać. na plaży lezki gratis. wyżywienie rewelacja!!! mnóstwo potraw na zimno i goraco a przy tym przemiła obsługa,kucharze na naszych oczach piekli ryby, langusty, mięsa,steki jajecznicę i wiele innych rzeczy.mnóstwo wspaniałych egzotycznych owoców.trzy restauracje tematyczne a la carte dostępne do woli dla gości hotelowych. .na plaży dla gości hotelowych kajaki, mały katamaran, nauka tańca merenge i wiele innych atrakcji.pokoje duże i super wypos.polecam

1) Ludzie którzy pracują w hotelu żyją bardzo biednie. Jeśli oczekujecie miłej obsługi wy także powinniście być wobec nich mili. 2) Standard pokoju. Dominikana to kraj trzeciego świata więc słynne poduszki wyszywane jedwabnym i nićmi to nie tutaj. Tutaj sie przyjeżdża dla wspaniałych czystych plaż. 3) W bufecie było zawsze sporo past, fast foodowych przysmaków, wieprzowiny, drobiu. Sałatek i deserów. Nie zabrakło również owoców.

Nazwa  Be Live Hamaca
Miejsce  Dominikana / Santo Domingo / Boca Chica
Udogodnienia  basen odkryty

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
RUFIO

RUFIO

Valtara

Pobyt - Styczeń 2015

Zalety

Dobre jedzenie

Wady

ogólnie lepiej tam nie jeździć

rufio

Pobyt - Marzec 2011