Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Przestrzegam przed skorzystaniem z tej oferty. Zdjecia są z hotelu obok. Hotel o tej nazwie wyglada kompletnie inaczej. Jest to obskurny moloch o nie ma nic wspólnego z tymi ekskluzywnymi wnętrzami. To jest jawne oszustwo, na które niestety dałam się nabrać. Ponadto jest to hotel dla rodzin z dziećmi a nie dla dorosłych jak podaje opis. Biuro jednak twierdzi, ze wszystko się zgadza. Szczerze odradzam hotel i operatora. Jeden wielki dramat
Byłem w tym hotelu w pażdzerniku 2018.Mimo że jestem seniorem umieszczono nas wraz z Zoną w pokoju tuż przy ulicy gdzie szum nie pozwalał nam odpoczywać .Hotel był prawie pusty.Poprosiliśmy o zmianę pokoju.Na decyzję odmowną czekaliśmy dwa dni.A gdy intereniowaliśmy recepcjonistka oświatczała że kierownik Rafael jest bardzo zajęty.Rzeczywiście był zajęty gdyż widzieliśmy go zamiast w hotelu -siedzącego w godzinach pracy na kawie w kawiarni obok naszego hotelu. W pokoju zabiłem dwa karaluchy. A Zonie ukradziono z portwla 100Euro.Znajoma będąca z nami straciła złote kolczyki.
bliskość morza+kuchnia
arogancja i lekcewarzenie gości przez kierownika Rafaela
ogólnie hotel godny polecenia.B.dobre połączenie autobusowe do centrum Palma de Mallorca, Mozna zwiedzic całą wyspę korzystając z komunikacji publicznej. Bilety są relatywnie tanie.
Bardzo blisko plaży,wyśmienita kuchnia, czysto, miła obsługa, w recepcj i można porozumiec się bez problemu w jęz.ang. i niem.
Mało zieleni.