Bazar Longa

bardzo udany pobyt - pokoje czyste (widocznie trafiliśmy na czystych poprzedników), bardzo dobrze wyposażona kuchnia (nawet wyciskacz do owoców, nóż do sera i zaparzacz do kawy), regulowane ogrzewanie podłogowe, pomieszczenie na narty już ogrzewane :) parking przy budynku, blisko wszędzie, darmowe skibusy co parę minut - polecam - na pewno tam wrócimy :)

Hotel nie jest najczystszy. Obsługa nie porozumiewa się w innym języku niż włoski, oprócz jednej osoby, której i tak najczęście nie ma w hotelu. Zdarzało się, że nie było ciepłej wody. Pomieszczenie do przechowywania sprzętu narciarskiego nie jest ogrzewane, natomiast personel zmusza do przechowywania tam między innymi butów, rękawić, itp. rano wszystko było nadal mokre! Szczytem bezczelności było to, że pobierana jest opłata za sprzątanie pokoju, a w ciągu dnia nikt tego nie robi. W dniu wyjazdu pokoje, łazienka i kuchnia muszą być posprzątane i to na błysk! Jak nie, to potrącenie kaucji. Nam odebrano ok. połowę kwoty kaucji, gdyż personel stwierdził brak ręczników, hotelowych, których wcale nie dostaliśmy. Oskarżono nas o ich kradzież. Lokalizacja hotelu bardzo dobra, ale to nie wszystko. NIE POLECAM!!!

Nazwa  Bazar Longa
Miejsce  Włochy / Alta Valtellina / Livigno
Wyżywienie  Bez wyżywienia
Udogodnienia  dostęp do kuchni / aneks kuchenny, ośrodek narciarski

Livigno nazywane jest „Tybetem Europy”, to jedno z najbardziej nasłonecznionych miejsc w Alpach.

Doskonałe warunki śnieżne, które trwają nawet kilka miesięcy.

Zróżnicowane trasy dla narciarzy.

Mnóstwo rozrywek, m.in. wędrówki na rakietach śnieżnych, przejażdżki skuterami śnieżnymi.

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
paweł

Pobyt - Luty 2010