Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu wszystko zgodne z opisem chętnie bym tam wróciła.Trochę jak dla mnie za głośna muzyka przy basenie, dlatego korzystaliśmy częściej z plaży .Z wycieczki korzystaliśmy od rezydentki do miasta Św.Mikołaja,Myry i Kekowy bardzo jesteśmy zadowoleni piękne widoki do tego gratis Antalya też było super .Polecam
Położony bardzo daleko od najbliższej plaży. Busem dojazd do hotelowej z kioskiem z napojami. Obie plaże bardzo brudne. Jedzenie takie sobie. Hałas na basenie. Pokoje małe, rzadko sprzątane. Dobrze, ze byliśmy tylko tydzień. Jednym zdaniem - pieniądze wyrzucone w błoto.
hotel schludny,pokój sprzątnietny \"z grubsza\",łóżko pościelone,ręczniki zmieniane jakoś co dwa dni,zlew i podłoga była brudna jak już przyjechaliśmy i nie myta cały pobyt.Plaża publiczna(500m)brudna,woda podobnie,natomiast plaża hotelowa bardzo daleko-3km i większego wrażenia też nie zrobiła.Jedzenie dobre i bardzo dużo,za alkoholem kolejka i mały wybór.Leżaki pozajmowane od wczesnych godzin rannych(6-7 rano).Rezydentka przyszła,opowiedziała co nieco o hotelu i przeszła do sprzedawania wycieczek po wygórowanych cenach(polecam biura tureckie).Znajomi mieli jakiś problem,zgłosili do rezydentki ale zero reakcji.Basen rewelacyjny.Animacje fajne i śmieszne.
Polecam hotel. W pokojach codziennie posprzatane (z grubsza) i swieże reczniki (wystarczylo co drugi dzien zostawic 1 TL). Jedzenia bardzo duzo i bardzo duzy wybor. Dojazd na plażę dobrze zorganizowany. Nie rozumiem ludzi, którzy jada na wczasy po to, żeby narzekać. Prawda jest taka,że zawsze można znaleźc ku temu powód. Również pozdrawiam Pana Janka :) oraz koleżankę Adę :)
wlasnie jestem na turnusie, jesli chodzi o jedzenie bardzo dobre, wszystkiego do oporu, tak samo z napojami i alkoholem, wszyscy sa traktowani jednakowo, mila obsluga, cena adekwatna do jakosci, w pokojach w miare czytsko ale widac , ze nie przykladaja sie do sprzatania, ale zawse beda jakies niedociagniecia, ogolnie polecam za ta cene
Położenie dobre,cicho,w sam raz na wypoczynek.Hotel ładny,niektórzy z obsługi znają angielski(polskiego ni w ząb,szybciej rosyjski,bo dyżo rosjan).Pokój również ładny,czysty,codziennie ścielone łóżka,ręczniki wymieniane.Niestety łazienka nie myta,zlew i podłoga były brudne jak przyjechaliśmy i do wyjazdu ani razu nie umyte.Jedzenie smaczne,dużo,rożnorodne.Alkohole-bez rewelacji.Basen super,zjeżdżalnia też.Leżaki przy basenie-wszystkie pozajmowane przed 7 rano.Animacje ciekawe i zabawne.Dj puszcza te same piosenki w kółko i dosyc głośno.Plaży publicznej nie polecam(zaśmiecona),hotelowa czyściejsza z plastikową budą z napojami.
Witam. Bylem w tym Hotelu w Sierpniu. Przerazała mnie odleglosc do plazy 2,5km jednak transport jest dobrze zorganizowany. Pokoje naprawde czyste i ladne(Jezdze juz 7 rok i wiem jakie moga byc) Jedzenie urozmaicone i duzo. Alkohol normalny bez rewelacji Wodka, gin, Raki, Piwo na Plazy niestety brak przekąsek i piwa ale wystarczyly dla mnie jedynie napoje. W Hotelu Duzo Gosci ze wschodu ale i To nie jest przeszkoda dla Polakow ktorzy w 10 osob zdobinowali grupe ok 50 ruskich i PAJECHALI heheheh. Polecam Hotel wszystko ok. czysto kultura mozna sie upic heh Tylko basen do kitu bo lezaki zarezerwowane 24/24 ;/
Hotel zgodny z opisem i zdjeciami, tylko basen za mały jeżeli chodzi o ilośc osób w hotelu no i walka o leżaki (trzeba wstać kolo 7 rano żeby je zająć), w pokojch czysto codziennie sprzątane, jezeli chodzi o jedzenie to dużo ale średnio smaczne ale każdy mógł znaleść coś dla siebie, do plaży co prawda jakieś 4km ale busik jeżdził regularnie i kierowca poprostu super :), animacje średnie codziennie kaczuszki po niemiecku... co do biura podróży brak zastrzeżeń :)
Hotel posiada kiepską niewykwalifikowaną obsługę z kiepskim angielskim. OK - przerzuciliśmy się na rosyjski , ale nie miało to znaczenia , ponieważ w tym hotelu gość hotelowy przeszkadza personelowi. Jeżeli przyjechaliśmy, tam w kwietniu a noce o tej porze roku potrafią być na prawdę zimne , to ktoś powinien nas przeszkolić jak nastawić ogrzewanie w klimatyzacji . Prześcieradła do przykrycia , przy tak zimnych nocach to chyba żart. Brak koców na wyposażeniu pokoi. Personel obiecywał nam koce i nigdy ich nie otrzymaliśmy. Rezydentka po spotkaniu z nami , również zamówiła nam koce i to przy nas , ale potem się okazało , że nikt o tym nie słyszał - ignoranci !!!!! Na stołówce okropne żarcie - żadnego wyboru - owszem dużo misek i talerzy , ale z tym samym : sałata z tartą marchewką, sałata z czerwoną kapustą , sałata z pomidorem , sałata bez niczego i tak dalej. Ser biały w kosteczki, potem ten sam, posypany ziołami , potem ten sam pokruszony na miazgę z poprzednich posiłków. Ser żółty w kostkę, potem w kostkę posypany ziołami. Mortadela w dwóch kolorach, również ta stara podsuszona jak świeższej zabrakło. Na obiad same papki i resztki ze śniadania . Na śniadanie podano między innymi frytki i nugetsy z kurczaka. N a obiad nędza z bryndzą , ale uwaga :te same frytki z keczupem na zimno i nugetsy na zimno wśród sałaty. Kpina z gości, pomieszana z mega oszczędnością hotelu. Najtańsza herbata z jakiegoś starożytnego urządzenia - ok może być - folklor , ale i tej ciągle brakowało - kpina przez głupotę lub brak personelu lub/i zły zarządzający. 1 dzień brak alkoholu , \"bo ruscy wszystko wypili \" - odpowiedź menagera ze stołówki. Brak ręczników na basenie , bo cwaniaczek z sauny , ciągle gadał te bzdury , że nie dowieźli, że nie wyprali , że będą po pierwszej choć wcale nie były. Po co wydawać karty na ręczniki , których nigdy nie ma . Sauna za darmo - tak pisało w ofercie . \"Cwaniaczek \" dyrektor\" sauny wymyślił, że gratis jest tylko przez 2 h i to w porze obiadowej .
widok na góry, czyste pokoje, przeszklone balkony, bliskość basenu , disco na miejscu - całkiem fajne na wolnym powietrzu
niedoczyszczone łazienki, , nieodkurzone korytarze, brak alkoholu w barze ( ..bo Ruscy wypili ) , brak ręczników na basen - choć wydano nam karty na te ręczniki, brak barmana - obsługiwał nas chłopak z, który wcześniej sprzątał, ignorowanie nas przez personel. brak znajomości języka angielskiego, jedzenie dla psa - to co było na śniadanie - podawano potem na obiad i tak dalej...nie dość że i tak nie było żadnego wyboru - jedzenie było najbardziej ohydne w tym całym pobycie .............oferta all inclusive nie powinna być sprzedawana w tym hotelu , ponieważ ona nie istnieje . Były to tylko 3 obrzydliwe posiłki dziennie. Bar był wiecznie pusty - mam zdjęcia. Nawet tych piwnych sików , któregoś dnia zabrakło.............szkoda pisać - żenada na całej linii.
Hotel nowy, ładny, pokoje bardzo zadbane. Zdjeciea z hotelu i zdjacia pokoi zgodne z rzeczywistoscią. Wrzechstronna narodowośc: turysci z Rosji -ok 40%. pozostali to Polacy, Niemcy, Belgowie Holendrzy, Anglicy W mojej opinii hotel dla każdego: spokój w hotelu, rozrywka w niedaleko połozonym Kemer (zorganizowane wyjazdy na Dyskoteki)Wieczorne animacje, jesli nie lubisz nie musisz w nich uczestniczy. W trakcie dnia animacje (choc mało urozmaicone )
Byłam w tym hotelu z córką w sierpniu. Poza tym , że oprócz pokoju nigdzie w hotelu nie działa klimatyzacja. Co jest ogromnym minusem, zwłaszcza na początku, można się udusić i ugotować we własnym pocie. To cała reszta, tj. pokój jego wyposażenie, czystość była na bardzo dobrym poziomie. Obsługa hotelowa, panie sprzątające pokoje, BARDZO MIŁE. Napiwek dobrze widziany ( normalne) ale i bez tego były urocze. Jedzenie w hotelu bardzo dobre i urozmaicone. Wieczór turecki w sierpniu 13.08 był rewelacyjny ! Polecam hotel o tej porze roku młodym i zdrowym ludziom.
Byliśmy z żoną 14 dni od 13 do 27 lipca. Dojazd do plaży może trochę uciążliwy ale woda morska i słońce rekompensują niedostatki. Wyżywienie bardzo dobre. Czytałem niektóre wpisy i dziwię się ludziom bo za w sumie nie duże pieniądze trudno wymagać więcej.Jeżeli ktoś przyjeżdża aby tylko kąpać się w basenie i pić \\\"miejscowe trunki\\\" to po cóż jechać tak daleko? Co do Panów od animacji to może to się podobało rosjanom-bo nam nie do końca. Generalnie polecamy i nie zgadzam się z opiną co do czystości pokoji - po prostu czas od czasu trzeba zostawić 1-2 TR to naprawdę niewiele. Jeszcze raz polecam, byliśmy dwa lata temu i wrócimy na pewno.Pozdrowienia dla Pani Jadzi, Ani z Julką i Marysią oraz Pana Janka.
Bardzo czysto super atmosfera posiłki bardzo dobre często podawane obsługa super!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiec tak: - pokoje - nie sprzatniete, jedynie poscielone lozka, brak wymiany recznikow, male nie takie jak na fotkach,tylko jak weszlismy zauwazylismy nieodkurzony dywan, brudna lazienka(poza nowymi recznikami) - jedzenie - bardzo fajne, duzo, urozmaicone, pyszne,o kazej porze - room service platne - plaza hotelowa 3km dalej, rozni sie od publicznej tylko kempngiem z piciem, jedzenie dowoza busikiem, dojscie przez turecki chlewik z kurami i kozami, porazka, wole publiczna z psem latajacym po ludziach
Hotel bardzo ładny, do plaży bardzo daleko i do tego jest okropna;/ Obsługa bardzo niemiła...nikt się nie uśmiecha a w pool barze potrafili ludziom wyliczać ilośc wypitego alkoholu;/ Jedzenie świetne, piękne widoki z hotelu, fajny basen:) Generalnie polecam:)