Hotel polozony w spokojnej okolicy tuz kolo lotniska i pola golfowego, polecam transfer liniami SANSA, kosz taki sam jak ladem a duzo szybciej i wygodniej! pokoje polecam na pietrze, brak wizyt zwierzaczkow ktore laza po ogrodzie. Hotel w spokojnej okolicy ale w hotelu \"cos\" sie dzieje, animatorzy staraja sie umiliic czas ale nie sa nachalni. sporty, gry wideo, scianka wspinaczkowa dla dzieci, konie, dyskoteka, animacje wieczorne itp Szczegolnie duzo ludzi przyjezdza na weekend, wtedy troche robi sie ciasno przy barach i w restouracji. Polecam wycieczke kladami po okolicy, miala byc 4 godziny a byla z 6 :) spokojnie bez pospiechu. W listopadzie/grudniu vklimat super nie jest tak wilgotno jak na Dominikanie i czlowiek czuje sie duuuuzo lepiej. Nie polecsam przyjazdow od okolo 20-12 do 15-01, maja tu wakacje od szkoly i swieta tak ze wtedy olozenie na maxa.
spokojne miejsce szczegolnie polecam rodzinom z dziecmi/pary
platne WIFI
Wspaniały kraj, wspaniała egzotyczna przygoda. Dobry program animacyjno rozrywkowy. Dużo atrakcji ruchowych. Gość nie zostawał sam ze sobą. Basen moim zdaniem przypomina lagunę. Dużo różnego jedzenia. Trochę potraw tradycyjnych ( bardzo smacznych zresztą ). Nie zapomniano o deserach. Obsługa raczej ok. Co prawda to nie to samo co np w Anglii, ale nadrabiają uczynnością i przyjazny usposobieniem.