Starożytne ruiny Majów, takie jak Chichén Itzá i Uxmal
Malownicze cenoty – naturalne studnie z krystalicznie czystą wodą
Piękne plaże, takie jak Playa del Carmen, idealne do relaksu i kąpieli
Wszystko nam się podobało, jedyna wada pokoju to najbardziej miekkie łóżko w jakim spaliśmy, kiedy jedna osoba się odwraca to druga podskakuje.... jak na łóżku wodnym. Zapach wilgoci jest czyms naturalnym dla tego regionu więc nie biorę tego za minus hotelu. Dużo podróżujemy, i mamy porównanie ale nie widzę większych wad.
Super duza ilość basenów, bliskość morza, piekna soczysta zieleń, bliskość natury to to co kochamy najbardziej i nawet w tak olbrzymim kompleksie jej nie brakowało, śpiew ptaków naprawdę głośny, wiewiórki, gekony w " zasięgu reki".
Nie wiem czy coś znajdę, dla nas poza łóżkiem wszystko było super. Z CZYSTYM SERCEM POLECAM
Wioska hotelowa przepiękna, ogromna powierzchnia spacerowa w otoczeniu fantastycznej przyrody, bardzo duża plaża. Nie ma żadnego problemu ze znalezieniem wolnych leżaków na piaszczystej plaży w otoczeniu palm. Woda w morzu ciepła ( wskazane buty do chodzenia po kamieniach przy wejściu do morza) Hotel ekskluzywny z fantastycznym widokiem na ładnie zagospodarowaną przyrodę oraz cudnym widokiem na turkusowe morze karaibskie. Na terenie hotelu znajduje się delfinarium, miłośnicy delfinów mogą podziwiać ich pokazy. Ogromna siłownia z nowoczesnym sprzętem dostępna dla gości hotelowych. Wczasy warte swojej ceny. Rezydent - przewodnik Pan Sławek w sposób bardzo interesujący wprowadzi Państwa w historię Majów. Wczasy cudowne !
Obsługa hotelu pomocna, jedzenie przepyszne, warto odwiedzić restaurację japońską i włoską czy meksykańską, aby delektować się wyśmienitym jedzeniem. Pokoje hotelowe czyste, sprzątane codziennie. Hotel oferuje codzienne rozrywki zarówno w dzień jak i w nocy. Teatry na terenie hotelu ogromne, codziennie tematyczne przedstawienia.
Brak wad ! Walizki trzeba samemu zanosić do pokoi ( powód- Polacy nie zostawiają napiwków, natomiast zdarza się, iż pozostawiają śmieci w ogródku przy pokoju)
Hotel bardzo ładny, pięknie położony. Super opieka, super wyżywienie.
Położenie, plaża,😊
Nie dostrzegłam wad😊
Świetny hotel dla rodzin z dziećmi. Jest także część tylko dla dorosłych także każdy znajdzie coś dla siebie. Urozmaicone jedzenie, wszędzie czysto, udogodnienia na najwyższym poziomie. Plaża piękna i zadbana.
Wszystko na najwyższym poziomie. Urozmaicone i dobre jedzenie, obsługa bardzo pomocna i przyjazna, wszędzie czysto. Nie ma się do czego przyczepić.
Jedyną wadą jest delfinarium, które znajduje się na terenie hotelu. Zwierzęta trzymane w dwóch malutkich basenach. Przykro patrzeć jak te cudowne zwierzęta się męczą.
Super, piękny hotel, cudnie położony. Bardzo smaczne jedzenie🥰Bardzo pomocni rezydenci. Bardzo dobra organizacja pobytu😊
Położenie, wygoda😊
Bardzo mi się podobał codziennie sprzątany miła obsługa
Przepięknie zadbany ogród
Serdecznie polecam. Hotel zgodny z opisem. Rewelacja.
Wspaniały pod każdym względem. W pełni zasłużone travelers choice.
Każdy znajdzie coś dla siebie. Jest tam wszystko. Polecam opcję premium.
Jedyny raz Pani w lobby premium miała fochy , ale każdy ma złe dni.
Rewelacyjny...piękna aranżacja roślinna, piękne baseny i duża ich ilość..
Po prostu piękny .
Dla mnie żadnych .
Hotel znakomity , ogromny. Spełnia wszelkie wymogi. Super polecam !!
same zalety
Nie ma.
Byłam z mężem oraz siostra z mężem i synem 19 lat. Jesteśmy bardzo wymagający, ale jadąc do Meksyku należy zdać sobie sprawę, że to nie hotele tak jak np. w Paryżu 5*. Dla nas było cudownie. Pokoje czyste, ręczniki w łazienkach były zapakowane w woreczki czysciuteńkie. Informacja o dezynfekcji na WC. Owszem, ktos narzekał, że pokój nie zamykał się itp.. Takie sytuacje zdzrzają się wszędzie. Jedzenie od rana do wieczora przepyszne. Bardzo bogate menu, smoothie od rana na rzyczenie, rogaliczki itp., owoce przepyszne, obiady w głównej restauracji bardzo dobre, my później chodziliśmy tylko przy plaży na obiady -ryba, hamburgery pyszności. Owoce, lody, napoje. Obiekt bardzo duzy, czysty. Najcudowniejsza, ciepła woda w morzu. Chcemy ponownie jechac w marcu 2023r.
Przepyszne jedzenie. Można popróbować kuchni tubylców. Nam nie wszystko pasowało. Od śniadania po kolację hotel zasługuje na 10*.
Animacje dramat pod każdym względem. NIe było animacji dla dzieci. W każdy wieczór zespoły śpiewacze z muzyką meksykańską lub podobną. Spędzilismy łącznie na animacjach ok 3 godzin w przeciagu 8 dni. Była bardzo mała liczba oglądajacych.