Barcelo Maya Beach & Caribe

Wyjątkowy

Hotel rewelacyjny. Nie sposób skorzystać z wszystkich atrakcji. Naprawdę polecam!

pobyt luty 2015 , byliśmy z przyjaciółmi , hotel we wszystkim reprezentuje b.wysoki poziom , full jedzenia , picia , barów , restauracji (polecam szczególnie tematyczne) dla mnie ogólnie bomba , można nie wychodzić z hotelu (jest ich cztery w tym jeden z delfinarium) . Jedynym minusikiem to duża ilość Amerykanów i Kanadyjczyków w sobotę i niedzielę , wtedy są kolejki w barach .Obsługa niekoniecznie odmawia alkoholi międzynarodowych i to jest na duży plus .wycieczki fakultatywne tylko jedna lub dwie (nie ma sensu) lepiej pozwiedzać samemu komunikacją collectivo lub prywatnymi busami . Bawiliśmy się świetnie i na pewno z czystym sumieniem polecam tę grupę hoteli w tym miejscu . ps, weźcie buty do nurkowania , chociaż rafa to fikcja , ale jest jedno miejsce z mnóstwem ryb w wodzie . Pozdrawiam Grzegorz

Polecam hotel z czystym sumieniem! Plaża-rewelacja!Podwodny świat również ,ryby,płaszczki,żółwie.Rozrywek nie brakuje,obsługa uczynna i pomocna,bardzo miła.Odległość do najbliższych parków rozrywek jest fajna,praktycznie wszystko n miejscu.

pobyt w części Caribe; kompleks pięknie położony i świetnie wyposażony gwarantuje rewelacyjny wypoczynek, w zasadzie jest w nim wszystko czego potrzeba do udanych wakacji, pokoje b. duze, nowoczesnie i funkcjonalnie wyposazone, jedzenie urozmaicone w ladnej scenerii głównej restauracji z otoczeniem wodnym, siłownia jak na standardy hotelowe b.dobra, można mieć jedynie zastrzeżenia do wielkości baru/ów w tej części kompleksu gdy kolo 23 chce się wypic drinka (zajęte stoliki, dość wolna obsługa) generalnie jednak goraco polecam z uwagi na jakość

Byłam w tym hotelu w części Barcelo Maya Colonial, super hotel! polecam

Nazwa  Barcelo Maya Beach & Caribe
Miejsce  Meksyk / Jukatan / Puerto Aventuras
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Udogodnienia dla dzieci: basen ze zjeżdżalniami, miniklub (4-12 lat), plac zabaw, opiekunka (płatna).

Wioska wakacyjna, w skład której wchodzą 4 hotele (Klienci mogą korzystać z infrastruktury rekreacyjnej wszystkich części).

Program sportowy i animacyjny: aqua aerobik, korty tenisowe, boisko do paddle, boisko multisportowe, minigolf, rowery wodne.

Przy hotelu jedna z najpiękniejszych plaż w regionie, rozciągająca się na długości ponad 2 km (przy plaży rafa koralowa).

Wyjątkowy

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
B+M

Pobyt - Październik 2017

Zalety

Wszystko na najwyższym poziomie.

Wady

Nie słuchajcie ludzi piszących bzdury aby brać euro do Meksyku. Kursy są fatalne, jedynie dolary zamienione na miejscu na Peso.

Gregor

Pobyt - Luty 2015

Zalety

blisko plaży

Lenuś

Pobyt - Sierpień 2009

Byłam w tym hotelu w części Barcelo Maya Colonial, super hotel! polecam

mario

Pobyt - Wrzesień 2007

Hotel ładnie położony w tropikalnym ogrodzie.Naprawdę cudowna plaża z białym czystym piaskiem.Co do wyżywienia,to jak dla mnie za dużo mięsa we wszelkich postaciach,a za mało potraw bezmięsnych.Ale ponoć taką kuchnię preferują będący w większości wśród klientów hotelu obywatele USA.Jedynym minusem jak dla mnie była odległość hotelu od Cancun,i od nocnych rozrywek tego kurortu.Obsługa bardzo uprzejma i miła,aczkolwiek w jednym z barów kelnerki nie kwapiły się z podaniem zamówionych drinków sugerując pozostawienie napiwku,co zresztą większość klientów czyniła.Cenne rzeczy lepiej pozostawiać w bezpłatnym sejfie.Żonie zgineła pozostawiona w pokoju branzoletka.

Pobyt - Sierpień 2006

Z mężem mieszkaliśmy w częsci najnowszej Barcelo maya tropical, ale cały kompleks jest cudowny, dużo zieleni, piękne baseny i plaża.Wyjazd organizowaliśy sami z USA. Hotel jest daleko od czegokolwiek, co uważam za plus, my na cały pobyt mieliśmy wypożyczony samochód więc porusznie się nie stanowiło problemu.

Barcelo Maya Beach & Caribe