Barcelo Al Jaddaf

4.2

Hotel bardzo czysty i zadbany wszystko na duży plus!

Hotel położony w bardzo dogodnym dla nas miejscu,skąd mieliśmy stosunkowo blisko aby pozwiedzać najważniejsze dubajskie atrakcje .Super rozwiązaniem byl shuttle bus z hotelu zarówno na plażę jak i do centrum.

Pobyt hotelu oceniam jako dobry,obsługa, czystość w porządku. Drobne naprawy od razu naprawiane (regulacja oświetlenia). Jedzenie b.dobre.

Hotel spełnia nasze oczekiwania ,czysty miła obsługa.

Witam . Hotel oceniam dobrze . Busik hotelowy odwodzi 2 razy dziennie na metro , plaże , Dubaj moll.

Nazwa  Barcelo Al Jaddaf
Miejsce  Emiraty Arabskie / Dubaj / Dubaj
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, parking

Unikatowe na skalę światową budowle (Burdż Chalifa, Burj Al Arab, Wyspy Palmowe).

Dużo atrakcji dla dzieci (m.in. Dubai Aquarium & Underwater Zoo).

Dużo religijnych zabytków (m.in. Jumeirah Moschee).

Dużo markowych sklepów i wyjątkowych bazarów (m.in. bazar złota).

5.9
5.5

4.2

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Silvio

Pobyt - Luty 2025

Hotel bardzo czysty i zadbany wszystko na duży plus!

Zalety

Lokalizacja, czystość, duże pokoje

Wady

Ceny napojów alkoholowych

Ilona

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Przemiła obsługa w całym hotelu i restauracjach.Ludzie pracujący z pasją i doskonałym podejściem do gości.

Wady

Brak balkonu lub tarasu,nawet małego. Niestety mało ilość pokoi z balkonami .

Halina

Pobyt - Styczeń 2025

Zalety

Sprawność obsługi, czystość, jedzenie.

Wady

Położenie hotelu, w sąsiedztwie budowa, brak chodników, hałasy budowy, daleko od metra.

KRZYSZTOF

Hotel spełnia nasze oczekiwania ,czysty miła obsługa.

Zalety

Czysty ,cichy , bardzo dobre kolacje duży wybór .

Wady

W styczniu mało słońca na basenie 😁

Zalety

Wady

Basen w cieniu , odległość od metra

Rafał

Pobyt - Styczeń 2025

Jakość odpowiednia do ceny. Bardzo miła i pomocna obsługa.

Zalety

Bardzo dobre śniadania

Wady

Lokalizacja, bez taxi byłoby ciężko

Paulina

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel ok, jedenie bardzo dobre, miła obsługa. Jednak pierwszego dnia zepsuła się szafa - spadł drążek i do końca pobytu nikt jej nie naprawił co utrudniało pobyt.

Zalety

Smaczne jedzenie, spokój. Wycieczki z hotelu również ok.

Wady

Jeśli korzystamy z komunikacji miejskiej to około 15 min do metra.

Hotel ma dobra lokalizacje i jest bardzo czysty. Bardzo miła i szybka obsługa .

Zalety

Szybka obsługa , dobre śniadania

Wady

N/A

Wiktoria

Hotel jest bardzo elegancki i nowoczesny. Pokoje są przestronne, sprzątane codziennie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego hotelu.

Barcelo Al Jaddaf