Białe, piaszczyste plaże z turkusową wodą, takie jak Costa Smeralda
Malownicze miasteczka, takie jak Alghero i Cagliari z klimatycznymi uliczkami
Górzyste krajobrazy idealne do trekkingu i pieszych wędrówek
Położenie hotelu idealne, piękne plaże. Jedzenie w hotelu różnorodne, smaczne. Duży wybór. Największy minus to pokoje w hotelu, ale piękne plaże rekompensują wszystko, wychodzę z założenia ze na wakacje się jedzie nie dla pokoju
Plaże, lokalizacja
Hotel pięknie położony. Blisko lotniska, kilka przepięknych plaż do wyboru. Jedzenie super. Jak na tak mały hotel, jest w czym wybierać. Brak przekąsek między posiłkami. Na duży minus zasługuje obsługa przy basenowym barze... pierwszy raz spotkalam się z taką arogancją. Włosi są obsługiwani bez problemów, reszta traktowana jak zło konieczne. Szczególnie pan "beż wlosow" kiedy próbowaliśmy kupić coś z karty miał do nas o to problem, zamawiajac drinka probowal zaserwować nam go w plastiku tłumacząc, że mają tego dnia święto i wszyscy pija z plastiku 😂 pierwszy raz spotkalam się z czymś takim.
Hotel jest umiejscowiony wokół 7 plaż do których jest 15 minut drogi tak plus minus . Market jakieś 5 minut i przystanek tak samo . Pokoje klimatyzowane z tarasem . Restauracja duża i klimatyzowana jedzenie bardzo smaczne. Baseny 2 bardzo przydatne w ciepłe dni . W barze leja whisky brandy mirto i limoncello oraz kawę . Animacje w języku włoskim ale to idzie potańczyć i poćwiczyć w basenie bez tego języka .
Lokalizacja Jedzenia Klimat
Animacje w języku włoskim ale jakoś mi to specjalnie nie przeszkadzało
Hotel dla mało wymagających. Osoby przyzwyczajone do standardów Turcji lub Egiptu nie mają tutaj czego szukać, będą zawiedzeni. Wybraliśmy hotel ze względu na przepiękna okolice nie biorąc zbytnio pod uwagę opinii o standardzie hotelu. Jedzenie - każdy znajdzie coś dla siebie. Raz w ciągu tygodnia trafiliśmy na pyszną carbonarre. Pizza też bardzo dobra. Picie tylko z automatów, brak butelkowanej wody. Jeśli chodzi o all inclusive dość ubogie. Trafiliśmy na pokój w którym byli już zasiedleni lokatorzy. Włoskie mrówki przyleciały z nami do Polski. Klimatyzacja w pokoju zagrzybiona. Śmierdziało wilgocią. Nie wymagaliśmy zbyt wiele i byliśmy przygotowani na taką okoliczność co do warunków pokojowych. Okolica hotelu zadbana. Basen czysty. Pokoje sprzątane codziennie. Animacje kiepskie, codziennie te same tylko i wyłącznie dla Włochów.
- pokoje sprzątane codziennie - miła obsługa - czysty basen - zadbana plaża
- wilgoć w pokoju - mrówki w pokoju (może tylko w naszym) - animacje tylko dla Włochów - brak butelkowanej wody (tylko z automatu)