Livigno nazywane jest „Tybetem Europy”, to jedno z najbardziej nasłonecznionych miejsc w Alpach.
Doskonałe warunki śnieżne, które trwają nawet kilka miesięcy.
Zróżnicowane trasy dla narciarzy.
Mnóstwo rozrywek, m.in. wędrówki na rakietach śnieżnych, przejażdżki skuterami śnieżnymi.
Byliśmy z mężem na nartach i korzystaliśmy z gościnności Bait Da Mott. Kameralny pensjonat/hotel. Bardzo czysto. Pełne wyposazenie kuchni (lodówka, mikrofalówka, zmywarka, ekspres do kawę, płyta indukcyjna). Zapewnione ręczniki. W łazience bidet, prysznic, suszarka do włosów. Codziennie rano dostarczane były świeże bułeczki na śniadanie. Blisko do darmowego ski busa (przystanek International Medical Center).
Narciarnia (zakładasz ciepłe i suche buty), podziemny garaż wliczony w cenę (niestraszne warunki pogodowe, auto przez cały pobyt czekało na powrót- można wszędzie dojechać ski busem), świeże bułeczki na śniadanie, w tygodniu 10-17.12 skipassy w cenie wynajmu apartamentu. Bardzo wygodne łóżko małżeńskie. Przemiła obsługa.
Brak;)