Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Hotel Baia to miejsce dla wymagających i lubiących luksus i piękne otoczenie. Widok z okna wprost na bajeczną zatokę. Pokoje duże i przestronne, każdy pokój ma duży balkon. Mini bar w cenie(z biurem ITAKA) codziennie uzupełniany. Pokoje codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane. W pokoju dla każdego zestaw(kapcie+szampon+odżywka do włosów+balsam do ciała+mydło+żel p\prysznic itp. miniaturki z logo hotelu).Basen główny bardzo duży,czysty,wystarczający.Na innym poziomie basen dla dzieci wraz ze zjeżdżalniami. Leżaków przy basenie dużo jednak trzeba było sobie wcześniej rezerwować. Bardzo fajne bujaki przy basenie.Plaża malutka,kamienista przy samym hotelu.Duża platforma do opalania z zejściem drabinką do morza.Tam zawsze były wolne leżaki. Posiłki są dostępne cały czas w opcji ultra tak samo jak drinki,alkohole czy napoje bezalkoholowe. Jedzenie dobre, dużo i każdy coś dla siebie znajdzie, duży wybór słodyczy,ciast i deserów czy owoców. Do kolacji zawsze kelnerzy polewają wino(do wyboru czerwone, różowe lub białe)często w porze kolacji grała jakaś kapela na żywo. Obsługa wyśmienita, doskonale zorganizowana. Kelnerzy widzą wszystko i szybko reagują na każdą potrzebę gości. Animacje słabe ale nam to nie przeszkadzało. Wieczorami codziennie organizowali dla gości jakieś atrakcje. Wieczór Turecki, noc Kubańską z muzyką na żywo, taniec brzucha.Animacje w języku angielskim,rosyjskim i tureckim. W hotelu goście wszystkich nacji Belgowie,Holendrzy,Anglicy,Francuzi,Rosjanie i nieco Polaków. Większość gości to osoby w wieku 40+. W pobliżu hotelu-wystarczy przejść się promenadą wzdłuż morza-miasteczko, gdzie jest kilka restauracji,sklepów i stoisk z pamiątkami. Polecam osobom, które chcą odpocząć w zaciszu luksusowego hotelu.
Hotel serdecznie polecam. Nowoczesna architektura, mnóstwo zieleni i kwiatów, fajny basen, ładne pokoje, smaczne jedzenie i wysoka kultura osobista obsługi, kelnerów i barmanów:) Przewaga Belgów, Anglików, Holendrów i Niemców. Idealny dla rodzin z małymi dziećmi - hotel posiada osobny basen specjalnie dla takich rodzin, ze zjeżdżalniami i fontannami, który jest piętro niżej niż basen główny, przez co hałas dziecięcych głosów nie przeszkadza innym - bardzo chwaliliśmy sobie takie rozwiązanie:) Oczywiście można się przyczepić do źle położonych fug w łazience, ale tak robią tylko ci, którzy odwiedzają tego typu kraje co Turcja pierwszy raz:)
Hotel ekskluzywny dla osób bardzo wymagajacych.Pokoje urządzone w nowoczesnym stylu, przestronne. Plaża prywatna, na terenie hotelu wiele rozrywek sportowych jest również dyskoteka. Goraco polecam.
Wspaniały hotel szczególni dla nowożeńców takich jak my:) Spędziliśmy tam niezapomniane chwile. Wspaniała obsługa, wyżywienie i zabawa. Moża zarówno poszalęć na dyskotece jak i odpocząć w spokoju. Każdy znajdzie tam cos dla siebie.
Hotel o bardzo wysokiej klasie, polecam dla wymagających.
Hotel bardzo dobry, położony w małej miejscowości, do centrum Bodrum trzeba dojeżdżać taksówkami lub busami ok 30 minut, więc jak ktoś chce zabawić się w samym Bodrum, a na prawde warto, to lepiej wybrać coś bliżej centrum. Polecam Halikarnas w Bodrum - super dyskoteka! Turcy mówią, że jak ktoś nie był w "Halikarnas" to nie był w Bodrum i coś w tym jest:)
Piękne miejsce na spokojny wypoczynek, dużo atrakcji w hotelu, ale można też odpocząć w spokoju, albo zrelaksować się w SPA. Trochę mała plaża, ale widok lazurowej wody i okolicznych zatoczek i wysepek to rekompensuje. Warto wybrać się do Efezu i pospacerować uliczkami miasta Bodrum. Jedyny minus wakacji to spóźniony samolot, ale o tym szybko się zapomina.
Hotel z pewnością zasługuje na 5 gwiazdek. Pokoje w nowoczesnym stylu, cała obsługa "pod krawatem", może trochę za bardzo sztywna i oficjalna, no ale można się tego spodziewać już po wejściu do hotelu, poza tym na prawdę super hotel. Dobre warunki do nurkowania i uprawiania różnych sportów.
Hotel luksusowy, obsługa na wysokim poziomie, jedzenie pyszne i urozmaicone. Polecam na ekskluzywne wakacje w pięknym miejscu. Mój wypoczynek był na prawdę niezapomniany.