Białe, piaszczyste plaże z turkusową wodą, takie jak Costa Smeralda
Malownicze miasteczka, takie jak Alghero i Cagliari z klimatycznymi uliczkami
Górzyste krajobrazy idealne do trekkingu i pieszych wędrówek
Nie polecam, bardzo głośne animacje do północy, które słychać nawet przy zamkniętych drzwiach, marne jedzenie, kamieniste wejście do wody. Bardzo drogi hotel nie wart swojej ceny.
Jedzenie, za głośne animacje, kawa i herbata tylko do śniadania.
Hotel spełnił w pełni nasze oczekiwania. Doskonała lokalizacja w spokojnej zatoce 16 km od Alghero z dostępną komunikacją autobusową do miasta. Na wyróżnienie zasługuje bezpośredni dostęp do piaszczystej plaż, doskonała kuchnia oraz przepiękny, wypielęgnowany ogród.
Lokalizacja w spokojnej zatoce z bezpośrednim dostępem do morza z piaszczystą plażą wyposażoną w bezpłatne leżaki i parasole. W otoczeniu hotelu piękny , codziennie pielęgnowany park z dorodną zielenią. Wyborna i różnorodna kuchnia oraz nadwyraz uprzejma obsługa.
Informacja na tablicy przy recepcji tylko w języku włoskim
Hotel w stylu włoskim, stary ale zadbany i starającą się obsługą.
Świetny basen z ciepłą i czystą wodą, dobre jedzenie
Zbyt szybko robi się głęboka woda po wejściu do morza, słaba kawa z automatu...
Hotel wspaniały, pokoje z widokiem na morze rewelacja. Hotel położony jest w rezerwacie więc okolica jest bardzo zielona, daniele codziennie wieczorami spacerują po trawnikach hotelu. Bardzo bogaty program animacji. Plaża piaszczysta tuż przy hotelu. Leżaki bezpłatne tylko leżaki w pierwszej lini brzegowej płatne 104 euro za tydzień. Ratownicy na plaży i wypożyczalnia sprzętu wodnego. Możliwość rejsów z nurkowaniem. W otoczeniu hotelu korty tenisowe, baseny, amfiteatr. Na terenie hotelu sklepik z najpotrzebniejszymi rzeczami. Restauracja serwuje w formie bufetu bardzo smaczne dania kuchni włoskiej, bardzo duży wybór. Pyszne desery i lody codziennie serwowane. Przy plaży działa bar z późnym śniadaniem i przekąskami pizza, bruschetta, owoce. Woda, soki dostępna jest w dystrybutorach w restauracji i przy plaży. W barze przepyszna kawa a przed kolacją serwowane są aperitif. Hotel uwielbiany przez rodziny włoskie. Polecam bardzo.
Położenie hotelu blisko do Alghero łatwy dojazd nawet autobusem, przystanek bezpośrednio przy hotelu, obsługa bardzo miła, atmosfera bardzo sympatyczna. Hotel czysty. Kuchnia włoska na wysokim poziomie. Animacje rewelacja.
Brak wypożyczalni samochodów na miejscu, brak mini baru w pokojach.
HOTEL REWELACJA ! Przemiła obsługa, pokoje przestronne, czyste, codziennie sprzątają, Jedzenie MEGA ! Bardzo duży wybór, smacznie i świeżo, praktycznie cały dzień można coś zjeść, bo jednocześnie jest też Snack Bar przy basenach otwarty cały dzień, tam jest przepyszna pizza i inne przeróżne smakołyki. Plaża minuta drogi z pokoju hotelowego, leżaki , parasole , rozrywka. Praktycznie codzienne organizowane wieczorne show, można się nieźle uśmiać i obejrzeć bardzo ciekawe występy hotelowych performersów, w tym taniec, śpiewanie czy skecze. W przypadku chęci zwiedzania , oprócz propozycji hotelowych , to kilka razy dziennie odjeżdża spod Hotelu autobus , który zatrzymuje się przy najciekawszych miejscach i innych plażach, a docelowo dojeżdża do centrum Alghero. Przemili ludzie , wspaniałe miejsce , cudownie spędzony czas. Gorąco polecam !!!
Jedyne co to proszę sprawdzić aktualną stawkę za opłatę turystyczną we Włoszech ( my płaciłyśmy 4 EUR za osobę / dzień ) , choć w ofercie było 2-3 euro za osobę. Płatność pobrali w ostatni dzień pobytu.
Hotel piękny, ogromny teren, plaża przepiękna, piaszczysta i zadbana z leżakami w cenie. Jedzenie zróżnicowane, przepyszne. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Dodatkowe atrakcje w hotelu i na plaży w cenie.
Pyszne jedzenie, ogromny teren, piękna piaszczysta plaża, dodatkowe atrakcje na plaży i w hotelu w cenie.
Obsługa hotelu na recepcji bardzo nieprzyjazna, nie potrafili mówić po ang tylko po włosku. Kierowca zawiózł nas do niewłaściwego hotelu. Na recepcji niedoinformowani nawet o autobusach lokalnych. Wycieczki w biurze hotelowym porażka. Nie potrafili żadnej doprowadzić do skutku.