Złociste plaże z ukrytyki zatoczkami, otoczone imponującymi klifami
Malownicze miasteczka rybackie, takie jak Lagos i Albufeira
Pyszna kuchnia portugalska z owocami morza
Cudowny pobyt. Piękny klimatyczny hotel, przepyszne jedzenie, miła obsługa, pokoje czyste, codziennie sprzątane. Wieczorami muzyka na żywo. 15 minut spacerem do centrum miasteczka.
Atmosfera, położenie, blisko przepięknej plaży.
Hotel zgodny z opisem, spełnil nasze oczekiwania. W pokoju czekala na nas smaczna kolacja w dniu przyjazdu
Niezapomniane widoki, super położenie, profesionalna obsługa, smaczne i rożnorodne posiłki, dwie siłownie, sauna, baseny odkryte i kryty, czysty.
Nie mamy się do czego przyczepić. Zaskoczyly nas jedynie czepki ķąpielowe na krytym basenie.
Pobyt był tak cudowny,że chciałabym tam jeszcze wrócić.
Położenie super.Cicho ,czysto.Bardzo dobre jedzenie,a soki z pomarańczy i kawa obłędne. Zawsze wolne były leżaki. Bus do Carvoreiro. Cudowna muzyka na żywo,przy której można potańczyć.A WIDOK NA PLAŻĘ Z KLIFU BAJECZKA.
Trudno jakieś znaleźć.
Rekomenduję lepiej auto zarezerwować wcześniej, bo przy zakupie wakacji mi powiedziano, że na miejscu u rezydenta lub w hotelu bezpośrednio nie ma problemu. Okazuje się, że jest problem, bo czeka się na auto kilka dni. Cudowny pobyt w cudownym miejscu, miejsce rekompensuje niedogodności podróży i hotelu.
Położony w cichym ustronnym pięknym miejscu dla ludzi ceniących ciszę i dobre jedzenie. Łóżka ładnie pościelone. Więszość obsługi pomocna i uprzejma.
Pokoje nie przeszły by testu białej rękawiczki. Daleko im do czterogwiazdkowych standardów. Koty pod łóżkami, kamień i grzyb w łazienkach. Ręczniki niezbyt czyste. Obsługa czasem z fochem. Za mały busik do centrum miasteczka, czasem kilka kursów się czeka, bo stoi 20 osób. Generalnie rozkład jazdy to zaledwie 3 razy dziennie, więc bez przesady z tym opisem: \"regularne budy do centrum miasta\"
Czysty, cichy, spokojny hotel. Wieczorem codziennie inna muzyka nz żywo. Nie przeszkadzała tym, którzy nie chcieli słuchać. Wspaniałe wyżywienie. Zawsze było uzupełniane do samego końca posiłku. Dobra obsługa. Nie otrzymałam pokoju wcześniej niż mi się należał, tylko tak jak jest doba hotelowa, od 14.00 w dniu przyjazdu. Ja byłam na miejscu o godz. 10.00. Podobno nie był przygotowany. O godz.15.0 w pierwszym dniu pobytu, czyli po godzinie jak dostałam pokój przyszła sprzątaczka i mnie obudziła. Lot był w nocy. Zamówiłam budzenie w recepcji. Za pierwszym razem zapomnieli zadzwonić, za drugim mnie obudzili. Busy woziły zgłoszone osoby do centrum miasta. Raz poprosiłam o taką usługę, żeby mnie odebrali, bo w jedną stronę sama zaszłam. Nikt nie przyjechał. Jadąc na wycieczkę fakultatywną wyjeżdżałam o 5 rano. Nie otrzymałam w tym dniu śniadania tylko tzw. lunch box. Był baaardzo skromny. Jedna kromka pieczywa tostowego z szynką i serem, jabłko i soczek 200ml. To były wszystkie wpadki hotelu przy tygodniowym pobycie.
Wolna praca w recepcji i nie do końca rzetelna. Zapomnieli raz obudzić. Przez kilka minut zwracali kaucję za plażowy ręcznik, aż odszukali w segregatorze odłożonych tych samych naszych pieniędzy.
Spędziliśmy z dziećmi 2 tygodnie w tym hotelu. Z całą pewnością nie zasługuje na 4 gwiazdki, wymaga odświeżenia. Jedzenie monotonne, nie urozmaicone, w pokojach i łazience małe mrówki, nie polecam rodzinom z dziećmi (brak placu zabaw, małego basenu czy nawet huśtawki czy piaskownicy). Obsługa hotelowa jak również rezydentka TUI - bez zastrzeżeń.
Swietny kameralny hotel.Miejscowość połozona idealnie dla osób chcących odpocząć jsk i dla lubiących zwiedzać portugalię poludniową miejsce też świetne jako miejsce wypadowe. Bardzo polecam. Mam piękne wrażenia bez żadnych przykrych zdarzeń