Hotel położony bardzo blisko plaży.
Świetne położenie, ok. 3 km od centrum Funchal z wachlarzem możliwości.
Dla amatorów relaksu taras słoneczny z niesamowitym widokiem na ocean.
Zielone klify i górskie krajobrazy idealne do trekkingu
Śniadania monotonne ale dobre. I to by było na tyle z tych pozytywów. Nie przyjechaliśmy tu jeść, ale po całym dniu zwiedzania chciało by się zjeść coś smacznego. Niestety obiadokolacje to jakaś tragedia , a nie jesteśmy z tych osób co wybrzydzają. Ewidentnie kucharz tutaj nie ma smaku i nie umie przyprawiać ziołami czy choćby papryką , pieprzem czy czosnkiem ! To najgorszy hotel z jedzeniem z pośród ok. 20- tu innych w jakich byliśmy. Na obiadokolacje do wyboru zwykle tylko jedno mięso i na dodatek niesmacznie doprawione. Ryż zawsze z owocami morza , makarony również ( próbowaliśmy - bez szału, ledwo zjadliwe) zwykłych ziemniaków czy puree brak .Do jedzenia nadawały się tylko frytki ,które były ręcznie krojone i zupa krem .To tyle i aż tyle ! Ciasta smaczne, ale tylko nieliczne. Z dodatków do obiadu to sałata, pomidor, cebula i ogórek, czasami papryka, oliwek ani fety tu nie zobaczysz. Jeżeli ktoś się tu wybiera , to opcja ze śniadaniami będzie najlepszym rozwiązaniem, a kolacje poza hotelem , bary są wszędzie , można dobrze , tanio i smacznie zjeść. Wyjdzie w sumie taniej niż przy opcji HB , wiemy z to od Polaków , których poznaliśmy w naszym hotelu .
Pokoje czyste, ładnie urządzone z ładnym widokiem na Ocean, chociaż my akurat mieliśmy widok boczny.
Hotel bardzo przyjemny. Obsługa pomocna. Duży wybór na śniadaniu. Polecam.
Podczas całego pobytu nie wymieniono ręczników
Wspaniały hotel położony w hotelowej części Funchal. Pokoje czyste, przestronne, ładnie urządzone. Z pokoju z widokiem na ulicę widać ocean. Smaczne jedzenie. Gorąco polecam!
Położenie, obsługa, posiłki
Polecam i to bardzo ten hotel. Super lokalizacja, serwis, bardzo smaczne jedzenie i ten widok. Z pokoju na Ocean :)
Położenie, serwis, obsługa, wystrój pokoi, widok z pokoju na ocean
Brak wad