Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Chyba najlepszy hotel w jakim do tej pory byliśmy i to pod każdym względem! Super lokalizacja, bardzo blisko plaży, sklepów, dobrych restauracji i straganów. Sam hotel naprawdę ładny i czysty, zdecydowanie zasługuje na te 4 gwiazdki o ile nie na więcej. Mieliśmy pokój na 4 piętrze od strony ulicy, z balkonu przepiękny widok na morze i góry. Jeśli kiedyś ponownie obierzemy Majorkę na cel to na pewno nie będziemy szukać innego hotelu! Polecamy w 100%
Lokalizacja! Wysoki standard! Świetna restauracja i bardzo duży wybór jedzenia, które powinno zadowolić każdego smakosza.
Absolutnie brak.
Pod każdym względem godny polecania , świetna lokalizacja, spa, wyżywienie .
Świetna lokalizacja, czystość, przemiła obsługa .
W mojej łazience drzwi się rozsuwały i czuc było odór z wanny .
Wspaniałe miejsce, uśmiechnięty i pomocny personel. Idealny punkt wypadowy . Wszystko na plus poza … pojedynczymi łóżkami łączonymi .
Dobra lokalizacja, czysto, miło. Spa .
Pojedyncze łóżka łączone, jakiś odór z ujścia wody w wannie .
Pięknie położony hotel, niedaleko przepięknej miejscowości Alcudia, w zielonym ogrodzie, park egzotyczny z papugami, na spokojny odpoczynek, z dala od zgiełku miast i imprez, Pyszna kuchnia, różnorodna, animacje i atrakcje dla dzieci.
blisko pieknej Alcuudii, ogród, pyszna kuchnia
nieduże pokoje
Hotel ogród fajny spokój cisza personel gościnny ,plaza bardzo dobra dla dzieci. Animacje słabiutkie . Blisko morza 5 min spacerkiem. Pokoje junior wystarczające duże z tarasem czajnik , telewizor ,lodówka. Widok na ogród. Jedzenie jak w każdym innym hotelu nie zaskoczyło mnie niczym nowym. Lokalizacja dobra wszędzie blisko. Autobusy jeżdżą co 15 min
Nie jest zły wszystkie są podobne hotele na Majorce a jedzenie wszędzie to samo.
Animacje slabiutkie
Do plaży 250 m, do portu 500 m. Dla mnie hotel spełniał wszystkie wymogi. Tropikalny dobrze utrzymany ogród doskonale uzupełniał krajobraz i teren hotelu. Personel wykazywał sporo empatii i zrozumienia niemal w każdej sytuacji. Kolacje i śniadania na wysokim poziomie. Wieczorami lubiłem przejść się do portu, zajść do tawerny na kielicha i zjeść dobrą rybę. Mój pokój był prosty i funkcjonalny. Bez poduszek wyszywanych jedwabnymi nićmi. Mi na tym w ogóle nie zależało. Uważam że dobrze spożytkowałem pieniądze.