Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami
Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami
Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe
Moja opinia o tym hotelu jest negatywna,rekompensata to jedynie bliskość ładnej,choć brudnej plaży,wspaniała woda a przede wszystkim towarzystwo z Suchej Beskidzkiej i Krakowa!
Trudno mi znaleźć jakieś zalety.w/G mnie zasługuje na miano co najwyżej hostelu.
Przede wszystkim brak recepcji,brak przestrzeni do przebywania poza pokojem,pokoje bardzo ciasne,nieprzyjemny zapach z toalety,Trudno o relaks w takim miejscu.W pokojach brak stolika z krzesłami,że względu na ciasnote,balkon w niektórych pokojach w rozmiarze xs!To tego głośna klimatyzacja.
Cicha i spokojna okolica, w ktorej mozna naprawde wypoczac. Pokoje sprzatane na biezaco wymieniane reczniki. Bardzo mila i sympatyczna obsluga, ktora chetnie sluzy pomoca. Polecam.
Czysto i schludnie w pokojach Klimatyzacja Położenie blisko plaży W cenie pokoju leżaki I parasol na plaży Możliwość korzystania z basenu bez dodatkowych opłat
Brak czajnika elektrycznego, kubeczków i sztućcow w pokojach Małe porcje na drugie danie obiadokolacji