Dla dzieci: plac i pokój zabaw, miniklub.
Całkowicie odnowiony hotel, położony w sercu kurortu Tsilivi.
Tylko 300 m do publicznej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami
Bardzo fajny hotel dobre jedzonko miła obsługa Tylko do plaży takiej prawdziwej trochę daleko dorośli wejdą do wody i już gorzej z dziećmi bo brak plaży przy najbliższym wejściu. Ale mimo wszystko polecam. Na koniec pobytu przytrafiła się W przeddzień awaria zalało nas z góry ale była to ostatnia noc więc nawet się nie przeprowadzaliśmy.Obsluga jakoś zlikwidowała awarie.
Lokalizacja bardzo dobra samo centrum.Bardzo dobre i urozmaicone jedzenie pomijając śniadanie bo to raczej we wszystkich hotelach słabo wygląda. Miła obsługa i pomocną. Co dzień wymieniane ręczniki. Codziennie butelka wody w pokoju.
Byliśmy w tym hotelu we wrześniu co oznacza że już po sezonie tak naprawdę. Niestety przyjęcie nas do hotelu pozostawia wiele do życzenia na pokój oczekiwaliśmy z ok.4h od przybycia i zameldowania. Samo zameldowanie i pozostałe formalności załatwiane były bardzo sprawnie. Walizki do pokoju dostarczone były przez obsługę hotelu - przemiłą i bardzo pomocną. Pokój, który został nam przydzielono posiadał balkon. Codziennie sprzątany, pościel zmieniana co 2 dni, klimatyzacja sprawna lecz trochę głośna. Jedzenie smaczne, posiłki trochę monotonne ale spory wybór składników do komponowania . Hotel posiada 3 baseny odkryte co jest sporym plusem. Barman przy basenie nie dość, że bardzo miły to jeszcze dobrze mówiący po polsku. Hotel bez bezpośredniego dostępu do plaży. Fakt po prostej nie jest daleko bo morze widać stojąc przed hotelem ale plaża bardzo wąska aby dojść do miejsca gdzie można się plażować w normalnych warunkach to trzeba iść z ok. 700 metrów dalej gdzie znajduje się plaża publiczna. Wchodząc do wody trzeba uważać na karmienie warto zabrać ze sobą buty do pływania. Kiedy już się je pokona wtedy można cieszyć się wspaniałymi kąpielami bo woda cudna, ciepła, lazurowa.
Dobre jedzenie, zróżnicowane, zawsze można było coś wybrać. *Bliska lokalizacja barów, restauracji, wypożyczalni samochodów, sklepów itp. co też można zaliczyć jako minus bo mając pokój właśnie od strony głownej drogi jest dość głośno *Pokoje duże, przestronne *Czystość *Obsługa przemiła, zawsze pomocna, miłym zaskoczeniem znajomość języka polskiego
*Trochę za mało zieleni na terenie hotelu jak dla mnie *Prysznic w łazience skonstruowany tak, że woda leje się na łazienkę plus dość brzydki zapach z kanalizacji przy kąpieli lub korzystaniu z umywalki *Troszkę daleko do morza z możliwością plażowania *Woda w basenach bardzo zimna w porównaniu do morza
Rzadko pisze opinie, zwlaszcza negatywne ale tutaj obok tego hotelu nie da sie przejsc obojetnie. Hotel Azure Resort & Spa 5 gwiazdek wylosowal chyba w chipsach, absolutnie nie jest to obiekt 5gwiazdkowy- zawahalabym sie czy zasluguje chociaz na 3 gwiazdki. Jedzenie jest niezjadliwe- bardzo maly wybor dan, a to co juz jest wyglada nieapetycznie albo jest po prostu niedobre. Do tego wystroj glownej jadalni rodem ze szpitalnej stolowki rowniez nie zacheca do jedzenia. Serwis przy posilkach wlasciwie nie istnieje, dystubutory z napojami notorycznie nie dzialaja. Lazienka przy basenie jest tak obrzydliwa ze nie sposob z niej korzystac- ale jestem jeszcze w stanie zrozumiec, ze ciezko jest ja utrzymac w czystosci przy takiej ilosci gosci. Natomiast, tego, ze w glownej lazience hotelu, tuz przy recepcji, ktora na pierwszy rzut oka prezentuja sie pieknie, wylozona jest ladnymi kaflami- smierdzi gorzej niz w przydroznej stacji beznynowej nie jestem juz w stanie usprawiedliwic ani zrozumiec. W tylnej czesci hotelu nie ma windy na pierwsze pietro- co dla rodzin z dziecmi i wozkami jest nie lada wyzwaniem. Jest to hotel co najwyzej 3gwiazdkow. I nie jest to problem, jezeli ktos na taki standard jest przygotowany. Natomiast jezeli ktos mysli ze przyjezdza do hotelu 5 gwiazdek to sie bardzo mocno rozczaruje.
chyba jedyna zaleta to lokalizacja, hotel znajduje sie w otoczeniu wielu sklepow i tawern wiec chociaz jest mozliwosc sprobowania czegos zjadliwego poza hotelem
jedzenie czystosc i zapach w lazienkach ogolny standard hotelu
Super super I jeszcze raz super. Jedzenie mega, owoce morza codziennie mięsko i inne potrawy. Sabinka z recepcji, Pani sprzątająca i barmani Darek, Ari z Albani, Zosia i Olga rewelacja. Polecam goraco
Wszędzie blisko I super
SUPER!!! 😀😀😀 Wspaniałe jedzenie, cudowna obsługa, czystość na 10 jednym słowem przepięknie. Serdecznie polecam 👍👍👍
Ogólna ocena 3+. Zasadniczo, to nie jest Hotel 5 * , no chyba że oceniamy sam hotel, a nie ogół. Owszem sam hotel, pokój. Łazienka, baseny i przede wszystkim obsługa zasługuje na 5. Poza tym (...) tak opisuje otoczenie, że to już graniczy z kłamstwem. Plaża daleko..... najbliższej nie ma. Pas 3 metry z wystawionymi leżakami. Plaża publiczna dużo dalej... Woda cudowna...na plaży syf... podkreślam syf totalny. Brak śmietników. Wszędzie śmieci ( zresztą jak wszędzie). Hotel ok. Ogólnie betonowy,ale spoko. Obsługa super.
Pokoje. Czystość. Obsługa
Jedzenie!!!!! Bywałem już w wielu miejscach. W wielu hotelach 5*. Ten jest poniżej 3. A nie jestem szczególnie wybredny. Wiadomo, śniadania jak wszędzie... ale obiady i kolacje to jakaś kpina. Restauracja to stołówka.. raczej kiepska. Cieniutko. Bardzo. Za te pieniądze należy się spodziewać czegoś lepszego. To nie są małe pieniądze. Za połowę ceny spokojnie ogarnął bym hotel z takim jedzeniem. Może warunki byłyby gorsze. Ale czy to jest ważne? Nad pięknym ciepłym morzem? Nigdy tam nie wrócę...
Wszystko było super, duża klimatyzowana stołówka z kilku sal, jedzenia pełno wszystkiego, nawet fasolka po bretońsku. Mąż codziennie jadł zupy, codziennie inna. Nawet Pizza lepsza od włoskiej. Pełno jedzenie greckiego wraz z deserami. Można wiele spróbować różnej kuchni. Obsługa niesamowita w kilka sekund zabierali talerzyk.
Obsługa zgrana i zawsze pomocna, hotel duży czysty w cichym miejscu.
Hotel zgodny z opisem. Codzienne sprzątany pokój, jedzenie smaczne. Okolica spokojna, piękna piaszczysta plaża około 500 m od hotelu.
Hotel czysty, pokoje standardowe, jedzenie dobre. Hotel bez bezpośredniego dostępu do plaży. Polecam hotel dla osób, które planują spędzać wolny czas poza hotelem, na zwiedzaniu wyspy i nie oczekują spędzania pobyty tylko w hotelu ponieważ w hotelu nie wiele się dzieje pod względem animacji.
Dobre jedzenie, zróżnicowane, zawsze można było coś wybrać. Bliska lokalizacja barów, restauracji, wypożyczalni samochodów, sklepów itp.
bardzo mało wieczornych atrakcji dla dorosłych i dzieci organizowanych przez hotel.
Hotel pełen Polaków, przepełniony, brak oddechu. Brak klimatyzacji czy wiatraków na stołówce, temp na stołówce ok 40 stopni, kolejki do stolików za mało miejsc versus ilość gości trzeba było stać i czekać przy kogoś stoliku na jego zwolnienie. Obsługa bardzo miła ale niewyrabiajaca na zakrętach przy takim obłożeniu hotelu. Jedzenie jak na greckie średnie. Duży wybór więc zawsze coś można było znaleźć ale więcej rozczarowań na talerzu niż zachwytu. Dzieci jadły non stop pizze i ta była super ale co z potrawami greckimi??? Fajne baseny, czyste. Pokój dostalismy duży niestety z balkonem i okanami na ruchliwa ulice z barami i pijanymi anglikami śpiewającymi karaoke do późnych godz nocnych. Wg mnie nie do końca 5 gwiazdek. Wszystko zależy kiedy się do hotelu trafi przy jakim obłożeniu i prxy jakiej fali upałów. Pewno lepszy wybór na czerwiec lub wrzesień.
Bez fajerwerków, ale spokojnie można polecić. Dobra lokalizacja. Obsługa bardzo miła i pomocna. Ładne pokoje, dużo basenów, czysto, spokojnie, w miarę smacznie, pyszna pizza. Blisko pięknej, ale wąskiej plaży, polecam więc plażowanie na leżakach udostępnianych odpłatnie przy nadmorskich tawernach. Najtańsza i najlepsza opcja 8 euro za komplet (2 leżaki i parasol) Boutique, po prawej stronie zaraz za zejściem z ulicy. Tuż obok hotelu super biuro podróży (...) (konkurencyjne ceny i wysoka jakość) z polską obsługą, przemiła pani Ania, która doradza i ma ogromną wiedzę o Zakynthos i Grecji.
lokalizacja obsługa ładne pokoje
za dużo betonu, za mało roślin przy basenach za mało leżaków i parasoli dających odrobinę cienia (lipiec)
hotel ok. czysto, jedzenie róznorodne i w bardzo dużej ilości. obsługa serdeczna i uśmiechnieta. to był miło spedzony urlop. polecam ,
usytuowany w samym centrum miasta, blisko morze, restauracje, sklepy
wszystko w porządku , jedynie w czasie mojego pobytu nie było animacji( zaczęły sie w dniu mojego powrotu)
Hotel bardzo ok! Fajnie położony, genialna obsługa i naprawdę fantastyczne jedzenie.
Jedzenie i obsługa
Rodacy...
Bardzo fajny, bardzo czysty hotel z miłą obsługą. Spełniali nasze życzenia do co drinków ( Darek i Sofia), co do warunków spania ( dodatkowe okrycia na łóżka, oddzielenie łóżek), co do sprzątania ( bardzo wesoła pani sprzątająca). Pyszne jedzenie, bez tłoku na jadalni. Krótki spacerek do morza , piaszczysta plaża, ciepłe morze z miłym piaseczkiem na dnie. Leżaki i parasole na plaży płatne ale nie korzystaliśmy z tego, rozkładaliśmy się na ręcznikach. Basenów jest kilka, w tym brodziki dla dzieci oraz basen relaksacyjny tylko dla dorosłych. Woda w basenach już w maju dosyć ciepła. Poza sezonem brak animacji. Strefa Spa z basenem krytym i saunami płatna, ale nie korzystaliśmy.
Zaletą hotelu jest czystość, miły personel i dosyć blisko do morza.
Trochę za mało zieleni na terenie hotelu i prysznic w łazience skonstruowany tak, że woda leje się na łazienkę.
Hotel zasługuje na 3 gwiazdki. Jedynym plusem w nim jest czystość i ładny pokój. Hotel kompletnie nie zasługuje na 5 gwiazdek. Nie ma dostępu do morza ani plaży (dojście do plaży zajmuje 10 minut gdzie leżaki są płatne). Nie są organizowane żadne animacje, nie ma możliwości gry w bilard, mini golfa, sportów wodnych jak to w 5 gwiazdowych hotelach. Tylko basen w betonowym hotelu z niewielkim dodatkiem roślinności. Drinki ostatniej kategorii, alkohol z rozlewni, napoje z proszku, jedzenie nie pachnie, czasem cuchnie, kucharz przypala często, nie ma greckiej kuchni, tzaziki było tylko raz w tygodniu (zrobione z czosnku z torebki i yogurtu 0 procent) To mój 15 raz w Grecji i nigdy dotąd nie dostałam jelitówki. Pół hotelu się pochorowało, nasza grupa 20 osób i jeszcze inne turnusy. Personel nie pomocny, na każde pytanie odpowiada nie, nie pomogę, nie można. Wybór hotelu to kompletna pomyłka. Nigdy więcej.
czystość i ładny pokój
brak dostepu do plaży, morza i leżaków a także obsługi przy plaży, hotel leży w 10 linii brzegowej, ma koszmarne jedzenie, chyba 3 gatunkowe, niedsmaczne, niepachnące po którym grupa się pochorowała, dolegliwości jelitowe mieliśmy 3 dni, tracąc zwyczanie te dni z pobytu 7 dniowego
Bardzo dobry hotel , dużo basenów , dobre jedzenie, troszkę daleko od morza
Bardzo czysto ,dobre jedzenie, jeden barman jest Polakiem jak i animatorki można się dogadać
Daleko od morza
Czysto, bardzo miła obsługa, jedzenie dobre bez zastrzeżeń
Witam byliśmy w tym hotelu w czerwcu właśnie wróciliśmy sam hotel według opinii wcześniejszych oraz zdjęć mega mnie rozczarował ,beton wokoło i też przyjęcie nas do hotelu pozostawia wiele do życzenia . Pani. Agnieszka ,która tam niby pracuje podkreślam niby która jest od tego żeby pomagać nam czyli turystom z. Polski pozatym tym że do wszystkich zwraca się na. Ty ma ogólnie ma to w gdzieś żeby nie napisać gorzej ale jest to portal społecznościowy więc nie wypada jest opryskliwa mega nie zadowolona i w niczym tam nie pomocna a wyraz jej twarzy to jakby była tam za karę więc uważam że szkoda naszych pieniędzy żeby ta. Pani tam pracowała i nie jest to tylko nasza opinia .
Jedynym atutem tego hotelu jest lokalizacja
Hotel nie zasługuje w żadnym stopniu na pięć gwiazdek z uwagi na zbyt małą ilość leżaków do liczby pokoi, brak animacji a wieczór grecki określiłabym za wręcz żenujący
Wszystko super, hotel w samym centrum Tsvili, bardzo ładny, obsługa miła, dobre jedzenie. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy ten hotel.
Jedzenie, lokalizacja, obsługa
Grecy!!! Posprzątajcie tą piękną wyspę bo wygląda jak śmietnisko miejskie
Pokój chyba najlepszy z tego wszystkiego, codziennie sprzątany. Obsługa miła i uśmiechnięta. Dobre jedzenie.
Brak półek na ubrania, 3 wieszaki w szafie. Jadłodajnia jak z filmu Bareji (brakowało tylko łyżek na łańcuchu) coś okropnego jak na standard 5 * (krzesła odbierają apetyt-może chodzi o to, żeby nic tam nie jeść, pomimo że jedzenie nie jest najgorsze). Baseny w ogóle nieczyszczone. Standard europejski - max 2*