Wszyscy którzy piszą złe opinie nie maja racji jedyne z czym można się zgodzić to bungalowy nie polecam reszta jest piękna czystość obsługa w recepcji poprosiliśmy o dobry pokój ponieważ jesteśmy obeznane jak on wyglada i odraz dostaliśmy cud pokój opieka rezydentów wystarczająca animatorzy nour amoor Marian i aleks przeswietni ludzie pozdrawiamy Ania i Kasia Warszawa
zdecydowanie nie polecam hotelu. jedzenie beznadziejne, codziennie to samo, a w dodatku jedzenie bylo przetwarzane i bardzo często nieświeze. obsluga hotelowa bardzo niemila, (poza 1 kelnerem), poza tym jezeli nie mowisz po francusku to sie nie dogadasz, jesli masz z czyms problem, fakt faktem, znaja jakies podstawy jezyka polskiego. na kazdym kroku mielismy problemy, a to nasz pokoj nie byl gotowy jak przyjechalismy, w efekcie musielismy czekac 2h, klimatyzacja nie dzialala,a naprawy sie nie doczekalismy, brudna posciel i reczniki, karaluchy.. to tylko czesc atrakcji. PODSUMOWANIE: czesc hotelu, mianowice pokoi jest ladna, taka jak w katalogu,natmiast druga czesc beznadziejna. spotkalam sie z 4osobami, przez 2 tygodnie,ktore nie narzekaly,i powiedzialy ze jest ok, pozostala czesc, ktora mialam okazje poznac, ok 65 osob podpisalo skarge, ze w hotelu jest beznadziejnie.jedynym plusem sa animatorzy, nic wiecej. NIE POLECAM. ludzie dołózcie 200zł wiecej do innej wycieczki, a nie bedziecie musieli zalowac tak jak my. pozdrawiam
Hotel ma okropną, mała i brudną plażę, woda przy brzegu jest zamulona i mętna, po dnie pełzają olbrzymie czarne robale, zwane "ogórkami'(?). Ponadto hotel nie ma basenu krytego, a woda w basenach odkrytych jest lodowata(w październiku). Piękny jest natomiast ogród i roślinność wokół hotelu. Komarów wszędzie jest pełno. Jeżeli chcesz zastosować przymusową dietę odchudzającą to polecam ten hotel, bo wyżywienie jest bardzo ograniczone i okropne. Nie wypoczęłam i żałuję, że skusiła mnie oferta last minute w cenie 1000zł za tydzień (w 2005 r.). Teraz nie pojechałabym tam nawet za darmo.
Było cudownie!!! Cieszę się, że za zapłacone pieniądze mogłam dostać 2 tygodnie luksusu. POLECAM BIURO NECKERMAN WŁAŚNIE Z NIM BYŁAM W TYM HOTELU
Tam jest cudownie!!!!!!!!Byłem tam w Wakacje i to jest najpiękniejsze miejsce na ziemi!!!!!!!