Rajskie plaże z białym piaskiem i palmami kokosowymi
Bogata kultura i historia Stone Town z wąskimi uliczkami i zabytkowymi budynkami
Kolorowe rafy koralowe idealne do nurkowania i snorkelingu
Wszystko bardzo dobrze, spokojny, kameralny hotel . Idealny dla rodzin z dziećmi .
Super teren , dobry basen, ładny widok, dużą zaletą jest piekny mostek i miejsce do odpoczynku.
nie ma wg mojej opinii
Bardzo duży teren, zielony teren z pięknymi widokami na ocean. Skromne pokoje, ale spore i zadbane. Duży basen i atrakcje dla najmłodszych.
zielony teren, atrakcje dla dzieci
Hotel bardziej z tych nowoczesnych jednak nic mu nie brakuje. Pokoje bardzo świeże i bez zarzutu, przy hotelu idealne miejsca do robienia zdjęć. Jeżeli chodzi o jedzenie dość monotonne, ale w dużej ilości więc zawsze coś się znajdzie.
Hotel położony na bardzo dużym terenie, przy plaży z dużymi odpływami/przypływami co może być ciekawe - spacery w czasie odpływów w poszukiwaniu krabów i innych żyjątek. Hotel posiada bardzo duży basen. Polecałbym rodzinom z dziećmi.
Bardzo duży basen. Przestronne pokoje. Ciekawe położenie przy plaży z odpływami. Plac zabaw dla dzieci.
Wrażenie zrobiły na mnie wielkie pokoje, skromne ale zadbane. Teren hotelu zadbany, z pięknym widokiem na ocean. Bardzo miła i uprzejma obsługa.
Podczas odpływu ujawnia się przepiękna plaża, po której można długo spacerować i obserwować podwodny świat :)
Spory resort z przemiłą obsługą. Na terenie hotelu możemy obejrzeć przepiękną naturę z uwagi na otaczający nas ogród. Aby odpocząć od codziennych atrakcji i telefonów w hotelu możemy ciekawie spędzić czas grając w rzutki, bilard czy tenis stołowy. Strefa basenowa z atrakcjami dla dzieci jak np. dmuchana trampolina ze zjeżdżalnią a do tego plac zabaw. Zwieńczeniem dla fanów pięknych widoków będzie na pewno most prowadzący do części jadalnianej z pięknym widokiem na ocean. Zdecydowanie hotel dla rodzin z dziećmi jak i par, które cenią sobie relaks pośród pięknej natury zanzibaru
-przepiękne widoki -atrakcje dla dzieci -dużo atrakcji
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, położony na dużym terenie, zadbany, pokoje codziennie sprzątane. Piękne widoki na ocean, jedzenie bardzo dobre, a obsługa przemiła.
Olbrzymi kompleks, pokoje z widokiem na ocean mają dosłowny widok na ocean. Jak to na Zanzibar przystało w czasie odpływu plaża nie istnieje, ale jest mnóstwo miejsca na spacery w poszukiwaniu alg. Warto zabrać buty do wody.
Olbrzymi pokoje, ładnie urządzone.
Slabo , nie polecam , hotel potrzebuje renowacji, naciągają , do kolacji nie podają napojuow musisz sam zamówić i dolicza do pokoju , to jakiś żart gdy płacisz za całą wycieczkę, jeszcze na dodatek skasowali mnie za erly checking gdzie miałem cały pakiet wykupiony przez biuro , ciekawe co miałem robić o 7 rano przed hotelem gdzie jest syf i nic tam niema po 16h podróży, zapytałem czy mają butelkę wody na recepcji ipowiedizeli ze musze zakupic... w restauracji jakiś żart
Słońce
Łazienki tragedia, dodatkowe koszta za wodę podczas wykupionych posiłków , nieogarnięty staf na recepcji