Azak Beach

Słaby

Zdecydowanie negatywna. Na moją opinię wpływa wiele niedogodności. Drugiego dnia pobytu w naszej łazience zaczęła skraplać się woda na płytkach sufitowych. Następnie zaczęła kapać, potem lało się już strumykiem wprost do naszej wanny. Gdy braliśmy kąpiel w tym samym czasie co lokatorzy z góry to ich brudy spływały prosto na nas. Problem był wielokrotnie !!! zgłaszany szefowi recepcji oraz innym pracownikom. Bez efektu. W końcu pod wpływem pewnie silniejszego strumienia wody oraz przerdzewiałych metalowych płytek, elementy sufitu spadły wprost do naszej wanny, całe szczęście nie kalecząc nas. Gdybyśmy jednak w tym momencie brali prysznic stworzyłoby to zagrożenie. Obiecano zmianę pokoju w dniu kolejnym. Mieliśmy na ten dzień wykupioną wycieczkę więc kazano nam spakować walizki i zostawić je przy recepcji. Po powrocie okazało się, że jednak pokoju dla nas nie ma i że awaria będzie naprawiona. Tak, był pan który próbował sylikonem przykleić odpadnięte elementy, coś drucikiem wiązał , podobno jakieś obejście zrobił ale woda i tak przesączała się przez sufit. Na szczęście po interwencji naszej sympatycznej i kompetentnej Pani Rezydent obiecano nam inny pokój. Kolejny wieczór, noc i pół następnego dnia to siedzenie na spakowanych walizkach i oczekiwanie. Brak możliwości kąpieli w morzu bo co później z mokrymi kąpielówkami, kostiumem i ręcznikami zrobić. Radość z posiadania innego pokoju nie trwała zbyt długo bo oprócz pięknego widoku na morze w bonusie otrzymaliśmy niesprawną klimatyzację, która działała jak w ogóle udało się włączyć, prócz tego wyłącznie zimną wodę w łazience, nie działającą suszarkę i mały pakiet małych mróweczek mieszkających przy łóżku od strony szafy. Nie mieliśmy już siły ani chęci aby znów to wszystko zgłaszać bo w tym pokoju spędzaliśmy dwa ostatnie dni. Podsumowując. Wakacje, za które niemało zapłaciliśmy, stały się bardzo przykrym przeżyciem. Śmiało napiszę, że były to najgorsze wakacje w życiu. Co do jedzenia. Nikt głodny nie chodzi, nakładasz tyle ile chcesz. Posiłki bardzo monotonne, tak jak w opiniach czytałam, to co zostało to kolejnego dnia znajdzie się przetworzone, w sałatce lub pokrojone i z innym dodatkiem. Dla nas jedzenie niesmaczne, no ale to kwestia upodobań kulinarnych. Syn wrócił z porządnym zatruciem pokarmowym, co mamy potwierdzone dokumentacją z SOR. Może tylko nam się tak trafiło, niemniej nie mogę wydać pozytywnej opinii bo żadnych pozytywów pobytu w Azak Beach nie widzę.

Nie polecam tego hotelu zwłaszcza ze względu na bardzo nieuprzejmych i niepomocnych pracowników. Oferta hotelu różni się od jego oferty w internecie. All inclusive to 3 posiłki dziennie, bardzo skromne i codziennie praktycznie to samo. Po przyjeździe nie dostaliśmy nawet kolacji chociaż miała być do 21 a byliśmy w hotelu po 20. Tak samo przed odjazdem nie dostaliśmy zamówionych lunchboxów.

Najgorszy hotel w jakim byłam! Bardzo niemili i niekompetentni pracownicy. Rzeczywistość bywa o wiele gorsza niż ich oferta w internecie. All inclusive to 3 monotonne i skromne posiłki. Nie dostaliśmy nawet zamówionych dzień wcześniej lunchboxów na podróż. Zawsze myślałam, że Turcy to mili ludzie, jednak nie pracownicy tego hotelu...

Piękny widok na morze, pokój duży i czysty, miła obsługa, posiłki smaczne

Hotel swoisty bez żadnych dodatkowych wrażeń Blisko centrum i morza Recepcjonista jak zobaczył nową blondynę to nie miał już czasu do pracy chyba był zajęty czym innym Limitowana edycja alkoholu i jedzenia Proszę Wakacje.pl nie oferujecie go następnym klientom Przykład Pan Her Niemiec z żoną tak przebierał przezwiskami że rozumieli go Turcy

Kod hotelu HOT31983
Nazwa  Azak Beach
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Alanya
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, parking

Słaby

4.3
5.5
3.7
1.5
1.3

Wyświetlono 11 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.4

Zalety

bliskość plaży

Wady

brudne korytarze, często zacinająca się winda, martwy karaluch od pierwszego dnia pobytu do ostatniego leżał nietknięty :)

3.3

Zalety

Wady

Jedzenie i obsługa

3.7
Magdalena

Zalety

Bliskość plaży

Wady

Niemili i niekompetentni pracownicy

Kamila

Piękny widok na morze, pokój duży i czysty, miła obsługa, posiłki smaczne

Zalety

Jedzenie w formie bufetu bardzo smaczne

Wady

Nie ma

Jan

Pobyt - Październik 2023

Zalety

Blisko lokalizacja miasta Alanya i morza nic więcej

Wady

Gwiazdka hotelowa z 4 na 3 nawet leżała doczepiona na dachu hotelu śmieszny widok Jest co wymieniać: Jedzenie Obsługa Pokoje Winda ledwie żywa Problemy z napojami itd

2.6
Emilka

Pobyt - Lipiec 2023

Gorszego i brudniejsze to hotelu nie widziałam! Ostrzegam przed nim. Brudne szklanki, brudne okna, jedzenie okropne, syf malaria i korniki. W materacach pluskwy.

Zalety

Jedynie lokalizacja

Wady

Brud, oszczędność prądu, na korytarzu trzeba było zapalać latarkę żeby dojść do winy.

5.3
Wojtek

Pobyt - Maj 2023

Hotel w cenie jaką zapłaciłem 1800 zł ok za 2200 w tym okresie już można lepsze znaleźć, może zdziebko dalej od centrum

Zalety

Lokalizacja, pokój

Wady

Jedzenie chyba nie przesadzę że najgorsze jakie miałem a w różnych warunkach w życiu sypiałem.

1.6
Adam

Pobyt - Maj 2023

Omijać szerokim łukiem , jedyny plus to lokalizacja reszta to masakra, na dzień dobry dano nam najgorszy pokój w którym wszystko było wyłączone i śmierdziało z kanalizacji, nawet baterie wyjęli z pilota od klimy. Następnie czekali aż z miekne i poproszę o zmianę pokoju oczywiście za dopłatą . Jedzenie i napoje to masakra , to co rano podali to podawali przez cały dzień tylko podgrzane . Alkohol tylko dzin i wódka . Podawane do 22 a nie jak w opisie do 23. Choć często barman twierdził że nie ma alkoholu już o 20. Zero animacji a nawet o puszczenie jakiejś muzyki trzeba było ich prosić. Obsługa robiła wszystko aby zniechęcić do tego miejsca i dobrze im to wychodziło.

Zalety

Tylko lokalizacja , ale nie warta tego co się w tym hotelu przeżywa

Wady

Wszystko

KATARZYNA

Pobyt - Maj 2023

Wlasnie wrocilismy z tygidniowego pobytu i opinia jest marna. Jedzenie nic specjalnego na snadania jaja w roznych postacjach na obiad tylko kurczak i zupa krem ktora byla przez trzy dni i saladki z dodatkiem chili a deser po obiedzie byl budyn lub ciasto budyniowe a jak dali arbus to byl tylko dwa kawalki na kolacje wedlina ktora wyglada jak mortadela ktora zostala z siadania oraz resztki z obiadu. Jak sie rozchodzi o piwo lub drinka to barman powiedzial mojemu mezowi ze dostanie trzy i na dzis koniec. Jedyny z tego wieli plus to hotel jest przy plazy.

Zalety

Hotel przy plazy i jest czysto

Wady

Kiepska obsluga

Amos

Pobyt - Kwiecień 2023

Pokoje czyste, obsługa miła, jedzenie dobre ale codziennie to samo. Mam zastrzeżenia do All Inclusive - alkohol. Brak koktajli alkoholowych, wino najgorszej jakości. Zostałem w tym hotelu potraktowany jak dziecko z przedszkola - zanoszac drinki do mojego pokoju w hotelu, ponieważ chciałem wypić z żoną na balkonie zostałem zatrzymany i otrzymałem zakaz picia alkoholu w tym dniu 😀 Poczułem się jak dziecko w przedszkolu! Powiedziano mi, że alkohol mogę wypić dopiero następnego dnia. NIE POLECAM TEGO HOTELU!!!!!

Zalety

Obsługa i lokalizacja

Wady

Nie miłe zachowanie kierownika

Sławomir

Pobyt - Październik 2022

bardzo dobry Hotel , jedzenie bardzo dobre , lokalizacja bardzo dobra , sprzątanie bardzo dokładne , obsługa bardzo miła .Ogólnie SUPER i już

Zalety

kameralnie, spokojnie ,w sam raz żeby odpocząć nad morzem w ciszy. A jak się nie chce ciszy to się idzie w miasto tam jest wszystko żeby zaspokoić swoje żądze i już

Wady

nie ma

Azak Beach