Bardzo fajny hotel. Co prawda towarzystwo to sami Niemcy ale obsluga mowi rowniez po angielsku. W ciagu dnia i wieczorami duzo atrakcji dla gosci. Super animation team. Bardzo czyste dobrze wyposażone. Świetnie jedzienie.
Brak żelazka w pokoju
Generalnie jest okej. Ale jakoś nie nasz klimat, bardzo poważne towarzystwo, głównie sami Niemcy. Ciężko dogadać się po angielsku. Hotel lata świetności ma za sobą, przydałby się remont i odświeżenie, dużo bajerow w hotelu ale wszystko zimne i niedostępne. Brak informacji od kokolwiek. Trzeba wszystko załatwiać samemu i dopytywać. W basenach lodowata woda. Nawet nie zimna. Tylko lodowata.
Jedzenie, plaża, lokalizacja
Towarzystwo, wygląd pokojów, dostępność informacji, zimna woda w basenach
Bardzo fajny hotel z przepysznym jedzeniem i z miłą obsługą.I do tego bardzo fajna plaża i super animatorzy.Polecamy wszystkim ten hotel
Wszystko super Przesympatyczni animatorzy Przesympatyczni kelnerzy Jedyny minus to Sam Wielki Szef czyli Pan AYDIN który czasami zagląda do hotelu i jest jakis nabzdyczony :-) Przesymptyczne towarzystwo które z tego miejsca gorąco pozdrawiamy :-)
Hotel spełniający moje oczekiwania. Bardzo wysoka jakość obsługi , wysoki standard i niemiecki porządek to wszystko sprawia , że w 90% są tam Niemcy . Polecam
super hotel naprawde bez rzadnych obaw mozna jechac i odpoczywac jedzenie super,czysciutko, wspaniale baseny, dobre animacje tylko duzo Rosjan ale jak ktos jedzie na wypoczynek to sie tym nie przejmuje polecam
Hotel nie nalężący do żadnej sieci światowej.Obsługa bardzo nie sympatyczna. Dla osób wymagających hotel kompletnie nie nadający się.
Spędziłam w tym hotelu wakacje w sierpniu 2010 r. Hotel jest wspaniały, pokoje bardzo czyste, posilki super, driny w irish pubie rewelacyjne i 24 h na dobe :) . Jedyny minus to że obsługa nie rozmawia po polsku, ale po angielsku bez problemu mozna sie dogadać. A i mam jeszcze jedno zastrzeżenie - aby zarezerwowoać leżak przy basenie trzeba było wstać ok 7.00 rano, ale było to związane z tym że hotel był przepełniony. Najlepszy barman w tym hotelu to ADEM!!! POLECAM.
Witam Spędziłem tam 2 tygodnie, klika niedociągnięć standardowych jak mi się wydaje dla nowych hoteli, czystość łazienki również może budzić zastrzeżenia - mydełka donieśli nam tylko raz na dwa tygodnie, wszystkie leżaki zajęte już o 7.30 rano przez Rosjan i Turków, codziennie w hotelu pojawia się właściciel i atmosfera robi się drętwa - a drinki rozrabiają z wodą. Jakbym był malkontentem pewnie by mi to przeszkadzało, ale że nie jestem: to nawet fakt wyniesienia w trakcie pobytu z pokoju jednego łóżka także uznaję za zabawne i warte wspominania. Ogólnie super hotel i super wakacje dla normalnych ludzi, obsługa hotelu - klasa światowa, bardzo ładna plaża, baseny, infrastruktura hotelu też świetna polecam gorąco !!!
Bardzo polecam ten hotel-szczególnie rodzinom z dziećmi ale również osobom wymagającym,ceniącym komfort.Posesja obiektu zadbana,dużo zieleni,czyściutko.Obsługa profesjonalna,niezwykle uprzejma,zaspakajająca wszelkie wymagania gości.W zasadzie nie ma się do czegokolwiek przyczepić,hotel zdecydowanie NASTAWIONY na klientów i ich dobry,luksusowy wypoczynek.
Wspaniały hotel. Spędziliśmy tam niezapomniane wakacje i wracamy tam znowu. Przepiękna okolica, bezpieczna, niesamowita obsługa, świetne jedzenie, bardzo czysto.
Położony ok.10km od antycznego Side, do którego bez problemu można dojechać dolmuszem za 1,5E. Położony przy piaszczystej plaży, oddzielonej od hotelu zieloną aleją, obok znajduje się wyznaczone miesjce z przyrządami do ćwiczeń. Pokoje czyste, codzienna wymiana ręczników i uzupełnanie mini barku. Ogromny wybór posiłków, wszystko pyszne. Codziennie coś nowego. Raz w tyg. można skorzystać z restauracji a la carte - polecam restauracje Dalekiego Wschodu. Bardzo miła i kontaktowa obsługa. Dwa baseny - nocą pięnie oświetlone. OGÓLNE WRAŻENIE: śietny hotel - polecam i rodziną z dziećmi i osobom nastawionym na zwiedzanie - Side piękne miasteczko, które można zwiedzić na własną rękę.
Hotel 5* bardzo ładny, spokojny, czysty. Plaża również. Jedzenie wyśmienite! jedyny minus-klimatyzacja ustawiona centralnie na stałą temp. 20 stopni i w nocy wyłączana!recepcja nie klimatyzowana. Ogólnie jesteśmy zadowoleni, polecamy hotel!
Po prostu super ,rewelacja !!!!!!!!!!!!
Sam hotel jak i jego okolice superJedzonko urozmaicone i bardzo smaczne.Animatorzy robili co mogli aby zadowolić każdego.Z czystym sumienie polecam ten hotel.pozdrawiam i życze miłego wypocznku wczasowiczą udającym się do tego hotelu
Polecam jak najbardziej, rok temu byliśmy w Utopi World i tu nam się bardziej podobało!
Polecam Wszystkim ten hotel....Wróciliśmy w środę 1 lipca i chętnie tam pojechalibyśmy jeszcze raz.Super animatorzy,kelnerzy,barmani...W nocy wyłącza się klimatyzacja ale i tak było świetnie.Napewno hotel nie jest warty ceny 7000zł ale z first można go wziąć o wiele taniej.Jedzenie,picie,basen,plaża super...
Na pewno jeszcze wrócimy do Aydinbey King\'s Palace. Niezapomniane wakacje i wspaniały wypoczynek. POLECAM w 200% !!!!