Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Wspaniały hotel, super bar, pomocni właściciele. Blisko do plaży, restauracji, sklepów. Doskonała baza wypadowa do zwiedzania wyspy komunikacją miejską.
Czyste pokoje, smaczne śniadania, wspaniałe drinki w barze. Super basen, wspaniała okolica blisko do Rhetymno.
Dobry.nie za duży z bardzo dobrymi śniadaniami.bardzo miła obsługa.
Blisko plaży.bardzo dobre śniadania.
Dla mnie nie było wad.jedynie muslę że Dla osób starszych bardzo mała winda.(ja z niej nie korzystałem)
Hotel prowadzony przez fajnych ludzi, czysty, ale są miejsca w których wymaga remontu z dobrymi śniadaniami. W okolicy spora ilość barów i restauracji. Jakość do ceny jak najbardziej ok.
Dobre śniadania, czystość,
Miły hotelik , połozony bardzo dobrze ,wszystko pod reką (bary,wypożyczanie samochodów,sklepy itp)mila obsługa , wi-fi,anex kuchenny ok, polecam jak najbardziej , jak na trzy gwiazdki lepiej niż nie jeden pieć*, Janusz Ruda Śląs .ka
Trzeba się przyzwyczaić do tego że w Grecji wszyscy żyją spokojnie, nikomu się nigdzie nie spieszy, autobusy jeżdżą jak chcą, młodzież na skuterach również, nie patrzą na znaki, nie używają migaczy. Poza tym pogoda jest super. Nie polecam natomiast wycieczki z biura podróży Święcki Travel ponieważ to biuro nie posiada swoich rezydentów w wystarczającej ilości tzn. jest ich tylko dwóch na całą wyspę ( pan Krzysiu i pani Basia) i nie są wstanie odbierać ludzi z lotnisk i tym bardziej ich zawozić na lotniska. Pragnę powiedzieć że lotnisko w Iraklionie jest oddalone o ok. 75 km od Rethymno a lotnisko w Chanii o ok.65 km. Odległości są duże. Nam się przydarzyło że na lotnisko nie przyjechał rezydent tylko wysłał swojego kolegę greka który odbierał nas i zawoził taksówką do hotelu, natomiast tylko zadzwonił i powiedział że nie dał rady przyjechać bo odbiera inną grupę. Co nas w zasadzie to obchodzi!! Ma odebrać wszystkich. No i na lotnisko z powrotem już do Polski jak lecieliśmy to tez jechaliśmy sami bez rezydenta bo pan Krzysiu i pani Basia odbierali inne grypy które przyleciały. Tak w ogóle to organizacja rezydentów do była do kitu, pomimo że byli strasznie uprzejmi.
Hotel jest nieduży - ma dość mały basen, wybór dań w restauracji jest niewielki, a pokojówki nie przykładają się aż nadto do sprzątania (chociaż brudno nie jest, ale nie rozumieją na przykład, co oznacza ręcznik rzucony na podłogę). Do plaży jest jakieś 5 minut na piechotę, na plaży leżaki płatne, ale tak po 16 już nikt nie zbiera opłat, a słońce w sierpniu jest jeszcze bardzo mocne. Cały hotel jest prowadzony przez bardzo przyjemnych ludzi i wszystko można z nimi bez problemów załatwić. Pomimo paru niedogodności opisanych powyżej pobyt upłynął nam bardzo przyjemnie. W holu jest darmowy komputer z internetem oraz darmowe WIFI. Dla dzieci nie ma tam za dużo rozrywki - brak jest animacji oraz jakichkolwiek zabawek (karuzela, huśtawki). W holu jest biblioteczka - można korzystać do woli (głównie angielskie książki, trochę greckich) W pokojach (oprócz lodówki) jest zlew, czajnik elektryczny , a nawet kuchenka elektryczna (z niej nie korzystaliśmy).
Hotel jest nieduży - ma dość mały basen, wybór dań w restauracji jest niewielki, a pokojówki nie przykładają się aż nadto do sprzątania (chociaż brudno nie jest). Do plaży jest jakieś 5 minut na piechotę, na plaży leżaki płatne, ale tak po 16 już nikt nie zbiera opłat, a słońce w sierpniu jest jeszcze bardzo mocne. Cały hotel jest prowadzony przez bardzo przyjemnych ludzi i wszystko można z nimi bez problemów załatwić. Pomimo paru niedogodności opisanych powyżej pobyt upłynął nam bardzo przyjemnie. W holu jest darmowy komputer z internetem oraz darmowe Wifi. Brak jest animacji oraz jakichkolwiek zabawek (karuzela, huśtawki). W holu jest biblioteczka. W pokojach jest zlew, czajnik elektryczny, a nawet kuchenka elektryczna.