Avra Imperial Beach Resort & Spa

Perfekcyjny serwis w restauracja i barach, wyborne jedzenie , wina i drinki. Przyjazny personel.Zimna woda w basenie,kamienista plaża.Grzyb w łazience. Pokój ok.Zawsze wolne leżaki.

Pobyt oceniam za bardzo pozytywny. Hotel klasy premium.

Fantastyczny hotel. Super przestronne pokoje, doskonale jedzenie (najlepsze all inclusive jakie widziałam). Bardzo uprzejma i pomocna obsługa, dobra dostępność i wybor restauracji ala carte. Niezwykle bogaty wybór wyłącznie oryginalnych alkoholi w ramach all inclusive (np do kolacji w zwykłej restauracji jest wybor kilkunastu win z karty). Fantastyczny pool bar :)

Nie polecam hotelu. Plaża brzydka bardzo kamienista . W każdym barze trzeba za wszystko płacić , dla dzieci kompletnie nic nawet za lody i wodę trzeba płacić. Wszędzie głęboko 1,40, pełno bawiących się dzieci na schodach basenowych. Bez pobudki o 6- 7 rano nie ma szans żeby znaleść o 9 wolne leżaki .

Bardzo, bardzo udany drugi pobyt w tym hotelu. Polecam????

Kod hotelu HOT20922
Nazwa  Avra Imperial Beach Resort & Spa
Miejsce  Grecja / Kreta / Kolymbari
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, tenis, golf

Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi

Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami

Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dariusz

Zalety

Znakomite i różnorodne posiłki, bardzo dobre czerwone wina, rewelacyjne drinki,

Wady

Zimna woda w basenie i kamienista plaża.

Robert

Pobyt oceniam za bardzo pozytywny. Hotel klasy premium.

Zalety

Bardzo przestronny, o dużym komforcie , świetne zorganizowany pod każdym względem. Bardzo dobra kuchnia we wszystkich restauracjach na wszystkich posiłkach. W całym hotelu cisza spokój można wypocząć. Świetna część Premium , podobnie jak SPA . Bardzo duże wspaniałe baseny szczególnie Infiniti. Obsługa wszędzie bardzo przyjazna czystość w całym hotelu. Szczególnie doceniamy kuchnie o bardzo smacznym menu. Zaskoczenie to drinki i alkohole orginalne ale przecież to hotel premium.

Wady

Więcej zainwestować hotel powinien w plażę. Chodzi o zagospodarowanie przestrzeni.

Zalety

Widzę same zalety, w tym m.in: Duże i czyste pokoje Fantastyczne all inclusive z bogatym wyborem jedzenia i drinków (także non alkohol dla młodszych) Pool bar Bliskość płazy Piękny bar nad samym morzem

Natalia

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Jedyna zaleta to ładnie zaaranżowany nowoczesny hotel.

Wady

Kupiliśmy wycieczkę za 12000 tys. Niestety hotel okazał się jednym wielkim rozczarowaniem.Za wszystko trzeba płacić, herbata czy kawa do obiadu lub kolacji płatna w barze gałka lodu dla córki 1,80?latte machiato 3,80?,naprawdę nie polecam w tej cenie byłyśmy już w naprawdę luxusowych hotelach z opcja all tez na Krecie. Oczywiście o 8 rano brak wolnych leżaków , wieczorami hotel bez życia nie dzieje się nic.dla dzieci kompletnie nic !!!! Pusty bar bo oczywiście za wszystko trzeba zapłacić a ceny przesadzenie wysokie.ogolnie oceniam hotel na 4 gwiazdki maksymalnie. Nigdy do niego nie wrócę . Z czystym sercem odradzam! Godny polecenia hotel Euforia resort , pojechaliśmy tam i spędziliśmy jeden cały dzień dzięki poznanemu Grekowi.

Natasza

Pobyt - Sierpień 2019

Bardzo, bardzo udany drugi pobyt w tym hotelu. Polecam????

Zalety

Przepiękny kompleks hotelowy, z bardzo miłą obsług?. W pełni zasługuje na dobr? opinię.

Wady

Brak wody do picia w pokojach, brak rozrywek dla dorosłych i dzieci.

Elwira

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Maj 2019

Hotel godny polecenia dla ludzi ceniących wysoką jakość. Architektura budynków już od samego początku robi wrażenie. Pokoje hotelowe przestronne, duże i nowoczesne. Jeżeli chodzi o hotelową restaurację to poezja smaku. Podczas całego tygodnia pobytu nawet nie będziemy w stanie skosztować wszystkich potraw oraz deserów. Swoje ulubione przysmaki odnajdą tu na pewno najbardziej wymagające podniebienia. Hotel oddzielony od plaży uliczką ze znikomym ruchem komunikacyjnym. Największe wrażenie robi całkowicie przeszklony basen zaraz przy budynku głównym.

Zalety

spokojne miejsce dla ludzi ceniących ciszę i spokój bez głośnych animacji za to z nastrojową muzyka. Obsługa

Rafał

Pobyt - Lipiec 2016

Najwieksza wada pobytu bylo placenie za kazda zamowiona usluge przy barach na basenie i kolo morza .Za cene pobytu 10 800,00 takie rzeczy jak woda mineralna kawa piwo alkohole regionalne zawsze powinny byc w ofercie all inclusive. Bardzo maly wybor w barach nawet odplatnie brak malej wody mineralnej. Dlatego stosunek jakosci do ceny oceniam bardzo nisko. Bylem juz w Grecji niejednokrotnie np.Rodos, Kos, Zakhyntos przy takiej cenie pobytu nikt nie wystawial mi rachunków za wode mineralna kawe cz piwo. Do oferty tureckiej ani sie nie umywa tam nawet alkohole importowane sa w cenie pobytu.

Zalety

Hotel nowy czysty zadbany

Wady

Mala elastycznosc obslugi

Sylwia

Pobyt - Maj 2016

Bardzo luksusowy hotel. Moim zdaniem jest to hotel raczej dla par, świetny na podróż poślubną

Zalety

- Bardzo nowoczesny i luksusowy hotel, świetnie i designersko wykończony - Niespotykane, przeszklone i duże baseny - Kilka ?stref relaksu? w różnych częściach hotelu -pokoje bardzo ładne, nowoczesne, czyste i duże, widok na basen/ogród/morze - w pokojach butelka wina, bezpłatny sejf - dostępne są pokoje z własnym basenem i pokoje łączone drzwiami, - jedzenie pyszne i duży wybór, do śniadania świeżo wyciskany sok bez dopłaty - bufet dla dzieci - SPA gustowne, nowoczesne, przestronne, basen wewnętrzny duży, kabiny z masażem wodnym, sauna, jacuzzi, dodatkowo płatne masaże i zabiegi - siłownia + strefa cardio - wifi na terenie całego hotelu za darmo

Wady

mało zieleni, plaża niezbyt ładna, kamienisto-żwirowa, dojście do plaży mało atrakcyjne, mało atrakcyjna okolica

OLIWIA

Pobyt - Maj 2016

Hotel bardzo nowoczesny. Czysty i zadbany. Niestety nie obsługuje typowego all inclusive, o czym nie poinformowano nas podczas zakupu wycieczki. Do śniadania, obiadu i kolacji mogliśmy wziąć po jednym napoju. Poza tym wszystkie drinki, napoje i przekąski były odpłatne. Śniadania były wyjątkowo smaczne, bardzo duży wybór posiłków. Obiady niestety nie zachwycały, codziennie praktycznie podawane było to samo. Kolacje ok. Bardzo słabe animacje dla dzieci, brak animacji dla dorosłych. Plaża przy hotelu - zadbana, ale kamienista. Konieczne obuwie ochronne. Obsługa hotelowa przyjemna i pomocna. Wi fi działało sprawnie tylko w lobby, w pokoju mieliśmy już problemy z internetem.

Zalety

nowoczesne i zadbane pokoje, miła obsługa hotelowa, czystość na wysokim poziomie

Wady

słabe wifi, plaża kamienista, odpłatne napoje i przekąski

tirkuchenek

Pobyt - Wrzesień 2014

Do pokoju z pełnym widokiem na morze dopłaciliśmy 650 zł za tydzień, niestety, zameldowano nas w pokoju z widokiem na pole. Pani menedżer lustrując nas, oceniła, że to niemożliwe, byśmy zarezerwowali pokój z pełnym widokiem na morze, ponieważ takich pokojów jest kilka. Na moje potwierdzenie skwitowała, że pokój jest kwalifikowany jako z widokiem na morze. Na na moją prośbę o pokazanie morza stwierdziła, że w zasadzie hotel nie leży przy samej plaży. Powiedziałam, że hotel nie musi leżeć przy samej plaży, by mógł mieć pełen widok na morze, i poprosiłam o sprawne przemeldowanie. Nazajutrz nas przeniesiono, zaś Pani bardzo nas przepraszała i do końca pobytu interesowała się, jak nam przebiega urlop. Hotel luksusowy, ale ta sytuacja spowodowała ohydny niesmak.

raf

Pobyt - Maj 2014

Hotel o bardzo wysokim standardzie, nowoczesny i świeży (niedawno oddany do użytku). Wykończenia materiałami najwyższej jakości (kamień, drewno, szkło). Pokoje bardzo duże, czyste i świetnie wyposażone (wifi, lodówka, szlafroki i kapcie itd.) Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Największą zaletą hotelu jest bez wątpienia jego kuchnia. Nie jest to masówka jak w niektórych hotelach, szczególnie all incl. Dania urozmaicone, w niedużych ilościach (aczkolwiek zawsze uzupełniane). Nie pamiętam hotelu wakacyjnego z tak pysznym jedzeniem (a trochę już ich odwiedziłem). Dodatkowo w ofercie Itaki mamy opcję posiłków z napojami (mimo, że nie jest to jasno na stronie określone - jako FB). Do posiłków (lunch i kolacja) można zamówić wino lub piwo oraz wszelkie soft drinki. I tutaj kolejna miła niespodzianka. Wino to nie jakiś sikacz z kartonu a przepyszny lokalny merlot oraz białe, których cena w supermarkecie wynosi 9 EUR. Obsługa biura Itaka również rewelacyjna. Na koniec niestety o minusach hotelu. Jest to doskonały obiekt dla dorosłych (pobyt wypoczynkowy albo konferencje). Niestety, w ogóle nie jest on przygotowany na dzieci. Plac zabaw i basen dla dzieci to śmiech podobnie jak \"animatorzy\". Musieliśmy zmienić pokój bo woda w kranie była co najwyżej letnia. Okazuje się, że system pogrzania wody, nowoczesny i ekologiczny chyba nie wydala. Może latem jak jest gorąco wygląda to lepiej. W maju niestety również woda w basenach była dla prawdziwych twardzieli. To już chyba standard w Grecji. Mimo tego dzieci miały zakaz wstępu na teren spa, gdzie mieści się basen kryty - dyskryminacja. Hotel jest świetnym miejscem wypadowym na zachodnią Kretę (zdecydowanie najpiękniejszą jej część). Planując wycieczki warto pamiętać, że cena paliwa na Krecie wynosi 1,7-1,8 EUR a więc ok. 8 zł/litr. Samochód wynajęliśmy za 800 zł za tydzień przez rentalcars (Opel Astra). GENERALNIE POLECAM!!! ŚWIETNY HOTEL ale niekoniecznie dla dzieci :)

Zalety

Wyśmienite jedzenie, wino, standard hotelu, wyposażenie, czystość, darmowe wifi, obsługa, spa.

Wady

hotel zupełnie bez atrakcji dla dzieci, zimna woda w basenach i w niektórych pokojach.

szymon

Pobyt - Sierpień 2013

Hotel duży, luksusowy z przepięknym olbrzymim basenem. Lezaki bez kłopotu. Plaża kamienista (żwirkowa) co bylo sporym minusem, ale za to kameralna - zapewniająca spokój. Jedzenie bardzo dobre, wystrój restauracji jednak nie powala - przypominala raczej ogromną stołówkę. Ceny napoi w barach hotelowych - masakryczne - puszka Coli 3 euro. MIła obsługa. Hotel bez pokoi z widokiem na morze! Łózko w pokoju nie bylo malzenskie a jedynie złozone z dwóch materaców. Ogólne wrazenie jednak bardzo dobre. POlozenie hotelu raczej dla ludzi ceniących spokoj - w poblizu kilka malych knajpek - generalnie o 23 jest cicho i ciemno. Celem bardziej rozrywkowych wieczorów nalezy sie wybrac do pobliskiego Platanias. Poziom animacji w hotelu - żenujący (moze mielismy pecha i prawdziwi artysci byli na wakcjach w Polsce:)

Avra Imperial Beach Resort & Spa