Udogodnienia dla dzieci: wydzielona część dla dzieci w basenie, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), mini dyskoteka, animacje.
Atrakcyjne położenie: ok. 3 km od centrum Ialyssos, w pobliżu restauracji, barów, sklepów, ok. 6 km od miasta Rodos.
Rozrywka: wieczory z muzyką na żywo, animacje dla dorosłych, karaoke, bingo.
Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
hotel bardzo przyjemny. Czysto, dobre jedzenie, dużo animacji dla dorosłych i dzieci.
Polecam, wszystko na najwyższym poziomie. Pokoje skromne, ale czyste. Jedzenie przepyszne, różnorodne. Bardzo miła i uprzejma obsługa. Wiele animacji dla dzieci
Jedzenie, obsługa, czystość
Czas w hotelu był naprawdę udany Miły personel Lokalizacja super 5km do Rodos (podjechaliśmy autobusem miejskim ) 8km od Lotniska więc bliziutko nie był czas marnowany na dojazd gdzieś dalej Pokój troszkę starodawny ale było czysto i schludnie Jedzenie przepyszne codziennie była inna tematyka mało co się powtarzało Plaża średnia zwirkowa ale leżaki były bardzo wygodne Z mamą jesteśmy bardzo zadowolone :)
Miły personel Jedzie prze przepyszne ! Lokalizacja Baseny bar itd z widokiem
Mały minus plaża zwirkowa no i te pokoje standardowe mogły by być troszkę odświeżone nowsze ale pomimo to było czysto :)
Nawet nie wiem od czego zacząć! Hotel oceniamy na 5+! Cudowne położenie, blisko plaży, bezpłatne ręczniki,.leżaki , jedzenie tak pyszne, że nie można było się oprzeć żeby nie spróbować wszystkiego. Ogromny plus dla obsługi - barmani , kelnerzy, panie sprzątające zawsze uśmiechnięci i służą pomocą w najdrobniejszej sprawie. Szczególne ukłony dla Dimitrosa, kelner z powołania ! Kostas- menadżer idealny,.który dla moich sióstr zorganizował cudowna niespodziankę na urodziny i - ANIMACJE !! Nie można się przyczepić do niczego - ekipa animatorów to najlepszy zespół jaki mialysmy do tej pory możliwość zaobserwować ! Sam, Bogdan, Ronney, Aleksandra i Joana - bez Was ten wypad nie byłby taki sam , świetna zabawa, dzieci wybawione, dorośli zadowoleni - życzyłbym sobie na każdych wakacjach takich ludzi i tak wspaniałego miejsca;)) pozdrowienia dla wszystkich od Gosi, Sabiny i Moni ;)) z pewnością do Was wrócimy po więcej !
1. Animacje-/ Animatorzy - the best!! 2. Jedzenie - ogrom, różnorodność, świeżość 3. Obsługa - na najwyższym poziomie, ludzie uśmiechnięci i chcący pracować 4. Położenie - wchodzisz do niepozornego hotelu przy drodze, wychodzisz na plaży 5. Lokalizacja 6. Komunikacja - nawet bez biegłej znajomości języka angielskiego - można z łatwością się odnaleźć
Nie będę wymieniać jakiś głupot bo nie mają one żadnego wpływu na ogólną ocenę hotelu ;)
Przydzielono nas do starszej części hotelu, gdzie pokój widział czasy PRL. Ogólnie czysto. Obsługa oprócz recepcji miła. Mieliśmy problem z toaleta. Awaria zgłoszona o 20, Nast dnia o 9 miał być fachowiec. W tym czasie korzystaliśmy z WC publicznej. Po 10 również się nie zjawił. Okazało się, że o nas zapomniano. Ogólnie panie z recepcji nie za bardzo miłe i pomocne. Manager obiektu to istny horror, tak jak on się darl na kelnerów przy gościach, bardzo przykro się na to oglądało i wprawiało w zakłopotanie.
Miejsce położenia.
Recepcja, manager hotelu. Robienie z ludzi niewolników.
Super hotel z własną plażą, wypożyczalnią aut małe- 30 euro/doba i busem który dowozi bezpośrednio do Rodos i odbiera z miasta -6 euro od osoby za kurs. Taxi z hotelu do Rodos 4 osoby to jakieś 9 euro. Bogaty all i pyszne drinki. Obsługa bardzo miła i pomocna. Nie ma polskiego rezydenta.
Niska zabudowa, pokoje czyste, codziennie sprzątanie każdy z balkonem, łazienki w dobrym stanie. Mały basen, ale hotel ma swoją plażę z leżakami więc to nie problem
Nie zauważyłem
Bardzo polecam ten hotel. Cudowna obsługa, jedzenie pyszne (każdy znajdzie coś dla siebie), dostępne leżaki
Pyszne jedzenie, mili ludzie, hotel przy plaży
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze pod każdym względem. Hotel zdecydowanie na plus, miło nas zaskoczył, zdecydowanie zasługuje na pochwałę. Pokoje codziennie sprzątane. Na terenie hotelu czysto. Dwa miesiące przed wylotem napisałam maila do hotelu z prośbą o zamianę pokoju na inny, w momencie wysłania wiadomości nie było takiej możliwości. Jednak dzień przed wylotem otrzymałam od nich maila, ze jest taka możliwość, (po dwóch miesiącach o mnie pamiętali, co również jest na plus). Finalnie za dodatkową opłatą otrzymaliśmy wymarzony pokój.
Jeżeli chodzi o jedzenie; w głównej restauracji jedzenie dość przeciętne, natomiast w restauracji na plaży-kuchnia Włoska i Grecka wyśmienita. Obsługa- każdy miły uśmiechnięty, gotowy do pomocy. Barmani przemili! Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Na pewno wrócimy do tego miejsca. Serdecznie polecam.
Hotel bardzo ładny, pokoje duże, czyściutkie, jedzenie bardzo dobre. Pobyt bardzo udany, gorąco polecam.
Świetny hotel,czysto i przyjemnie. Jedzenie pyszne i świeże, codziennie wieczory tematyczne. W restauracji przy basenie,jedna z najlepszych pizz w życiu. Polecamy!
-Restauracja z widokiem na morze -Pyszne i różnorodne jedzenie -Świetna obsługa -Czystość -Animacje
Hotel super. Bałem się że będzie słabo. plaża fajana bar oraz wyżywienie wspaniałe.
plaża fajana bar oraz wyżywienie wspaniałe.
nie ma wad.
Bardzo dobry hotel. Oczywiście są dwa rodzaje pokoi my byliśmy w tych tańszych jak to polaków zawsze wcisną nas gdzieś indziej niż innych. Bardzo dużo narodowości w hotelu jak i na wyspie. Fajna obsługa nawet trafili sie polscy animatorzy. Jedzenie różnorodne i bardzo dużo.
Przy plaży. Dobre animacje. Drinki ile chcesz i jakie chcesz.
Przy maksymalnym obciążeniu trzeba rano iść na plaże żeby mieć jakieś fajne miejsce.
1 część: Hotel Avra Beach to najlepszy hotel w jakim kiedykolwiek byłam. ;) All Inclusive świetne. Jedzenie bardzo smaczne, podczas obiadów i kolacji odbywał się pokaz gotowania, gdzie sympatyczny pan serwował pyszne dania. Po napoje zazwyczaj szło się do automatu samoobsługowego, gdzie można było sobie nalać colę, wodę, lemoniadę, oranżadę itp. Były też dwa bary: w hotelu i przy plaży. Animatorzy prześwietni ( jeden jest polakiem - Kuba), choć wróciliśmy do Polski dzisiaj, już za nimi strasznie tęsknię. Trzech animatorów nawet nas pożegnało, choć wyjeżdżaliśmy z hotelu o 2 w nocy. ;)
Polecam wypożyczenie samochodu z wypożyczalni hotelowej na 3 dni pod rząd ( bo tak jest taniej). Warto zwiedzić Lindos, Kamiros i wiele innych miejsc opisanych w przewodnikach. Najllepsza moim zdaniem plaża to Aghati, cała piaszczysta i dość kameralna. ;) W hotelu zdarzyło się kilka nieprzyjemnych sytuacji: kelner potłukł szklankę i kawałek szkła wbił się do nogi dziewczyny, zepsuła się spłuczka w naszej łazience. Najlepiej jest rezerwować na first minute, bo zarezerwowaliśmy pokój 2 2 dostawki, a dostaliśmy dwupokojowy apartament w bungalowie. ;)
Mój pokój nie był duży, ale wystarczajacy i czysty. Obsługa bardzo sympatyczna, pomocna. Posiłki pyszne, urozmaicone. Leżaki między morzem, a basenem. Wokół nich dużo petów, rano szklanki w różnych miejscach. Niedaleko hotelu mozna wypozyczyc sprzęty do sportow wodnych. Basen mały i trochę płytki jak dla tych ktorzy lubią pływać. Napewno nie jest to hotel dla osób które chcą odpocząć od hałasu. Do Avra Beach przyjeżdza pełno rodzin z dziećmi, których wszędzie pełno. Animacje, dość kiepskie. W ciągu dnia animatorzy starają się zmusić na udział w zabawach sportowych. Wieczorem mało ciekawe show. Okolica spokojna, lecz brak przejscia na drugą stronę jezdni, gdzie znajdują się sklepy i przystanek autobusowy.
Hotel godny polecenia,wszystko ok,słabsze pokoje,jedzenie super.
część 2: Bardzo dobre warunki dla dzieci, codziennie wieczorem Mini Disco. W ciągu dnia zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych water-gym, water-polo, rzutki, french bulls, ping-pong, siatkówka, dostępny był też kort tenisowy ( jeżeli miało się swoje paletki). Plaża kamienista, znajduje się na murku, tuż nad morzem, a w miorzu kamienie tylko na początku, wystarczyło zrobić 5 kroków i już stało się na mięciutkim piasku. Basen czyszczony codziennie, woda stale wymieniana, jacuzzi. Pokoje nawet czyste, ogród piękny z mini placem zabaw, obsługa i panie sprzątaczki bardzo miłe. Szczerze polecam ten hotel tym, którzy nie lubią się nudzić, a w szczególności rodzinom z dziećmi.
Hotel godny polecenia.Można mieć delikatne zastrzeżenia do pokoi...ale w nich się tylko śpi:).Jedzenie super.Animatorzy zajmowali się naszymi dziećmi (12 i 6 lat)praktycznie cały dzień, organizując gry i zabawy. Jednym słowem totalny \"luzik\".Obsługa nie narzucająca się jednak bacznie obserwująca i właściwie reagująca.All spełniający oczekiwania. Jednym słowem wakacje bardzo udane, co również było zasługą Znajomych z Piekar Śląskich:)
Hotel idealny personel bardzo miły jedzenie wyjątkowe atmosfera fantastyczna
To jest fantastyczny fajne miejsce położone niedaleko lotniska
Super jestem zachwycony dla mnie hotel nie ma większego znaczenia ja w nim tylko śpię. Natomiast jedzenie i cała reszta na 5 plus
Dużo zabaw i atrakcji