Avari Dubai

Spędziliśmy w Dubaju w tym hotelu 2 tygodnie w 2010 r. Byliśmy bardzo miło zaskoczeni wyposażeniem pokoju. Sam hotel bardzo ładny, z pewnością zasługuje na swoje 4*. Co do jedzenia, to każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Dziwią mnie komentarze dotyczące monotonii jedzenia. Ciekawa jestem kto będąc w domu przygotowuje sobie tyle różnych rzeczy, ile można spróbować w hotelu...? Basen na dachu hotelu czysty, niezbyt duży - biorąc pod uwagę, że najczęściej byliśmy tam sami bez względu na porę dnia, dla nas był wystarczający:-) Plaża oddalona od hotelu ok. 15 minut jazdy. Bezpłatne busiki dowoziły turystów na plażę. Plaża mało zaludniona, co dla nas było dodatkowym atutem, bo mogliśmy sobie swobodnie wypocząć. Nikt nie deptał nam po ręcznikach i nie sypał piaskiem w oczy. Co do rozrywek, to też nie można narzekać. Myślę, że dwa tygodnie to i tak za krótko, żeby wszystko zobaczyć. Bardzo chętnie wrócilibyśmy do tego hotelu, ale obecne ceny nie są zbyt zachęcające.

To była nasza podróż poślubna i była przecudowna! Bardzo długo szukaliśmy czegoś odpowiedniego i był to strzał w dziesiątkę! Byliśmy jedynymi Polakami w hotelu i bardzo pozytywne wrażenie zrobiło na nas podejście całej obsługi hotelowej. Wszyscy bardzo życzliwi, pomocni, uśmiechnięci. Pokoje bardzo dobrze wyposażone, ładne, czyściutkie. Jedzenie wspaniałe!!! Codzienne darmowe dojazdy na plażę i największych centrów handlowych. Plaża rewelacja!!! Piękny kraj z wielkim klimatem i cudownymi ludźmi- to właśnie Dubaj. Z całego serca polecam!!!

Wlasnie jestesmy po tygodniowym pobyciie w tym hotelu - a przed nami jeszcze kolejny tydzien tutaj. Obsluga mila, pokoje czyste, hotel dysponuje busami , ktore dowoza za darmo do centrow handlowych oraz na plaze kilka razy dzinnie. w pokojach darmowy internet w TV z klawiatura bezprzewodowa,mozna lezec na olbrzymim lozu i surfowac w necie. jestesmy z 2 letnim dzickiem i sie nie nudzimy.jedzenie- sniadania i lunch , zamiast obiadokolacji, ale moze to i lepiej , bo wybor na prawde duzy i nie trzeba placic za napoje jak do kolacji, woda mineralna jest takze za darmo. w pokojach nawet rolety strowane sa na pilota.lodowka,sejf, deska do prasowania i suszarka - w pokoju bez dodatkowych oplat.Hotel na prawde warty polecenia!

HOTEL BARDZO LADNY OBSLUGA JEDZENIE NAPRAWDE SUPER POLECAM OSOBA LUBIACYM CISZE I SPOKOJ BRAK PRZY BASENIE ZERO MUZYKI ZADNYCH ANIMACJI BASEN ZBYT MALY, PLAZE ZBYT DALEKO OD HOTELU , A OGOLNIE WRAZENIE JEDZONKO POBYT HOTEL OCENIAM WYSOKO JEST MIŁO I PRZYJEMNIE POZDRAWIAM

To jest typowo biznesowy hotel. Typowych atrakcji z wakacyjnych hoteli tutaj nie znajdziecie. Hotel moim zdaniem jest dobry żeby wybrała się tu parą. Eleganckie warunki w restauracji w pokoju i innych miejscach. Na dachu znajduje się mały basen. Bardziej nadaje się do odświeżenia niż do pływania. Położenie w centrum miasta sprawia że możemy wszędzie bardzo szybko się dostać.

Nazwa  Avari Dubai
Miejsce  Emiraty Arabskie / Dubaj / Dubaj
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie sauna, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych

Unikatowe na skalę światową budowle (Burdż Chalifa, Burj Al Arab, Wyspy Palmowe).

Dużo atrakcji dla dzieci (m.in. Dubai Aquarium & Underwater Zoo).

Dużo religijnych zabytków (m.in. Jumeirah Moschee).

Dużo markowych sklepów i wyjątkowych bazarów (m.in. bazar złota).

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Styczeń 2012

Pobyt - Marzec 2010