Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami otoczone lasami piniowymi
Zabytkowe miasta jak Pula i Rovinj z wąskimi uliczkami i kamienicami
Przepiękne krajobrazy i trasy turystyczne idealne do pieszych wędrówek
Doskonalu Hotel . Piękne Miejsce wspaniali ludzie. Obsługa na najwyższym poziomie. Polecamy z Rodziną
Baseny , obsługa, jedzenie
Byliśmy w hotelu w czerwcu tego roku,wszystko fajnie zorganizowane basen dla dzieci i dorosłych,pyszne jedzenie,blisko plaża. Wszystko na wysokim poziomie.
Bliskość plaży piaskowej,basen przy hotelu,zabawy dla dzieci,pyszne jedzenie.
Bardzo polecam ten hotel . Miła , uśmiechnięta obsługa.
Byliśmy od 17 września na tydzień samochodem. Plaża od razu przy hotelu tyle, że betonowa, leżaków mnóstwo i zawsze jakieś wolne. Wyposażenie pokoju i łazienki średnie ale przestronne. Dno morza kamieniste także pływanie tylko w obuwiu albo z płetwami. Jedzenia mnóstwo, ciągle coś otwarte jak nie restauracja to bar i przekąski na zewnątrz (ale tylko do 21 września), natomiast po tygodniu już się nudzi bo trochę monotonne, za to codziennie nowe ryby i bardzo dobre. Do centrum umagu jeździ lokomotywa co pół godziny, a w centrum mnóstwo sklepików, torebek, butów (faceci mają czas na piwko). Ze sportu: można wypożyczyć rowery i jest stół do ping-ponga, a kręgielnie, siatkówka plażowa, korty tenisowe wszystko w innych hotelach płatne. Bardzo miła obsługa szczególnie w restauracji. Goście we wrześniu głównie emeryci z Niemiec i Włoch i spotkaliśmy wycieczkę z Polski (żenada). Wieczorem śmieszne animacje, ale później nie ma gdzie usiąść na dole (za mało stolików). Jeśli ktoś jest samochodem świetny punkt wypadowy do Wenecji. Ogólnie polecam.
Przy przyjeździe powitał nas miły recepcjonista. Dał nam wszystkie niezbędne informacje z którymi się zapoznaliśmy a później wskazał drogę do pokoju. Pokój nic szczególnego. Czysty, łóżko podwójne. Małe ale do telewizora zawieszonego na ramieniu prawie pod sufitem. Na miejscu dobrze podjadłem. Bufet obfitował głównie w kuchnie kontynentalną, z dodatkami narodowej. Większość animacji to amatorszczyzna. Jednak czy ma to znaczenie kiedy panowała rewelacyjna atmosfera.
W związku z tym że biuro podróży sprzedawało sam hotel przyjechaliśmy tutaj samochodem. Drogi w Chorwacji są zabójcze. Nie zliczona ilość zakrętów tak mnie wykończyła że będąc rano w hotelu padłem na wygodne łóżko mojego pokoju i spałem do południa. Na placu przed hotelem dwa baseny. Jeden większy dla dorosłych, jeden mniejszy dla dzieci. Wbrew pozorom że są tutaj rodziny z dziećmi wcale nie nadmiernego hałasu.