Atrakcje dla dzieci: animacje (3 razy w tygodniu), miniklub (4-12 lat), mini disco, plac zabaw, brodzik.
Ok. 350 m do piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza i rafą koralową.
Duży, przedzielony mostkami kompleks basenowy z barem swim-up.
Bajeczne rafy koralowe idealne do nurkowania z kolorowymi rybami
Czwarty raz wracam z ogromnym sentymentem do tego hotelu, do tego miejsca. W tym roku byli z nami znajomi. Również pokochali to miejsce. Niewielki kompleks dający swobodę, spokój i pelnie relaksu. Osoby, które oczekują imprezowania mogą czuć się zawiedzione. Acz kolwiek my na animacjach bawiliśmy się świetnie. Wspaniałe masaże ( strefa SPA jest remontowana obecnie) kapitalna strefa Shisha , na piętrze przy sklepikach. Pan kilkukrotnie nabijał nam węgielki. Jedzenie nie zawodzi. Polecam mimo iż hotel nie jest najnowszy ale pokoje są duże, przestronne i z super widokiem za oknem. I sporo się zmienia, remontują i dopasowują się do potrzeb
Piękna plaza, zatoka, jedzonko, obsługa miła i pomocna.
Zbyt mi tam dobrze i ciągle che tam wracać 😅😅😍
Wyjazd z biura Sun& Fun oceniam pozytywnie. Wylot z Katowic o zaplanowanej godzinie. Zakwaterowanie w pokoju Clasic w budynku nr 9. Schludnie i czysto, wystarczająco na krótki pobyt. Łózka wygodne, ręczniki wymieniane na żądnie.Nie ma się do czego przyczepić jak na ten standard hotelu, zresztą wychodziliśmy rano na plażę( 10 minut spacerkiem) i wracaliśmy wieczorem po 17.00. Wszędzie dużo zieleni,kwiatów i ptaków.Obsługa nienachalna.Największą zaletą jest plaża w zatoce i możliwość pływania codziennie , bez względu na wiejące wiatry.Pływaliśmy po jednej i drugiej stronie zatoki.Dużo rybek różnych gatunków, był też żółw ;), niestety rafa w większości szara - obumarła. Wystarczające ilość leżaków i parasoli .Na plaży serwowany jest lunch , więc nie ma potrzeby chodzić do hotelu na posiłek. Basenów nie oceniam, gdyż nie korzystaliśmy. Jedzenie urozmaicone wybór , jak w większości hoteli. Największy wybór na kolacje( dania gotowane , smażone grill)każdy wybierze coś dla siebie. Polecam pobyt w tym hotelu. Doskonały wybór na okresy z wietrzną pogodą.
Nasz pobyt w tym hoteliku rozpoczął się od wielkiego rozczarowania weszliśmy na teren hotelu koło godziny 10 dostaliśmy opaski all na pokój mieliśmy czekać chwilę wię zapytaliśmy o jedzenie gdzie Pan zaprowadził nas do snak-baru i to było pierwsze udeżenie w dużej sali gdzie były stoły bilardowe stały w kącie dwie ławki szkolne przykryte obrusikiem a na nich trzy talerze z suchymi bułkami rzekomo słodkimi :)a podłoga wyglądała jak by nie była myta rok wszystko się kleiło. załamani swoim losem inni goście tego hotelu z Polski przekonali nas żebyś dali szanse temu Hotelowi więc tak uczyniliśmy i okazało się że było nawet ok. Dopłaciliśmy do lepszych pokoi i dostaliśmy w odświeżonym budynku i było nawet przyjemnie z widokiem na naszą zatokę. Jedzenie było najniższej jakości ale nawet smaczne było coś do wyboru. Obsługa hotelowa niby miła ale ta uprzejmość mocno wymuszona, natomiast ratownicy byli okropni wredni niemili i dodatkowo zaczepiali i można było się ich obawiać, to pierwszy hotel w ogipnie a byliśmy juz 8 razy gdzie zaczeliśmy myśleć o atakach ze strony tubylców oraz że obsługa hotelowa była by wstanie nas skrzywdzić lub wystawić. Zatoka i bar na plazy bardzo miłe i przyjemne niestety ręczniki z rana czyste potem już człowiek dostawał po kimś recznik osobiście to widzieliiśmy. Miłym zaskoczeniem było dla nas że mozna było na wyjazd przedłużyć pokój do godziny 18 oczywiśćie branzoletki chcieli odciąć nam o godzinie 12 ale nie daliiśmy się :) Pobyt uważam za dość udany z powodu pogody i zatoki.
zaniedbana zieleń dopiero cos prubuja zrobić, brak poczucia bezpieczeństwa ze strony obsługi hotelu.
HOTEL SUPER,PIĘKNY,CZYSTY POKÓJ.OBSŁUGA PRZEMIŁA,SYMPATYCZNA,UCZYNNA,PRZEPYSZNE JEDZENIE JESTEM JUZ DRUGI RAZ I ZA KAZDYM RAZEM BĘDE WRACAĆ.
KAMERALNY,CZYSTY,W ZATOCE Z RAFĄ KORALOWĄ
BRAK
Hotel stary, obsługa na 5 + , widać upływ czasu , potrzebny lifting
zatoka z rafą koralową , obsługa
jedzenie, małe pokoje
To juz moj 3 powrot fo tego bajecznego miejsca, pod rzad, super pokoj , Bardzo dobra kuchnia ,swierze jedzenie, urozmaicone . PIEKNA PLAZA , z fafa koralowa po obu stronach zatoki dobre dojscie po piaszczystym dnie, woda spokojna oslonieta od wi Tym znKomite warunki do nurkowania nie trzeba choc mozna wyjechac na safari nurkowe i ladowe, Bezpoeczne miejsce dla rodzin z dziecmi , Wieczorem rozne inventy Marze o powrocie jak nzjszybciej . POLECAM WSZYSTKIM I NIE WYMIENILEM NAWET POLOWY ATRAKCJI.
Super kuchnia bliskosc plazy, rafy kolarowej bezpiecxenstwo.
Szukalem ale nie znalazlem choc moze platne wifi
Hotel jak w Egipcie, ładny,teraz widać że odswiezany, malują budynki,skuwają płytki na jednym z basenów, przycinają palmy,poprawiają zieleń
Pokoje wysprzątane,jeden podgrzewany basen naprawdę cieplutko,blisko plaża,zawsze pograbiona,bardzo miła obsługa,recepcja,ręczniki,kucharze
Wszystko ok tego się spodziewalem
Dobre miejsce na snorkeling, nawet przy duzym wietrze. Obsluga i jedzenie bardzo dobre (trudno nie przybrac masy). Nietypowy uklad pokoi na dwie sypialnie jest jeden salon z barem i patio....dobre dla dwoch par.
polozenie
bylo lepiej niz oczekiwalem
Hotel duży,rozległy.Bardzo dobra i miła obsługa.Jedzenie przepyszne i urozmaicone.Hotel stary wymaga pewnych zmian i remontu ale bardzo czysty.Codziennie minidisko i atrakcje animatorskie. Codzienne sprzątanie pokoi. Byliśmy z 2 dzieci to do dyspozycji były 2 sypialnie każda ze swoją lazienka+ salon z balkonem.Rewelacyjnie
Przestrzenne pokoje Wspaniałe jedzenie
Lokalizacja około 45min od lotniska
W Aurorze spędziłem urlop po raz drugi. Zaletą hotelu oprócz dobrej kuchni jest panująca tam niezobowiązująca atmosfera. Nie byłem tam nigdy nagabywany przez personel celem zakupienia dodatkowej usługi.
Hotel jak hotel. Nie spodziewałam się cudów i też ich nie było. Lata świetlności ma za sobą. Wymagany remont.
Na zaletę zasługują tylko animatorzy. Zawsze mili i uśmiechnięć.
BRAK WI - FI. BRAK Śniadania po przylocie ( lot był w nocy), BRAK obiadu i napojów po 12 od oddania kluczy od pokoju. Obcinają opaski i do wieczora pozostaje się bez jedzenia i picia. ( lot dopiero był o 21 ). Na spotkaniu pytaliśmy o to rezydenta. Gwarantował że obiad i napoje otrzymamy. Było to totalną bzdurą. Zero kontaktu z rezydentem. Samemu trzeba było o wszystko zabiegać. Bardzo nieuprzejmy pan na recepcji ten najwyższy Kreem czy jakoś tak miał na imię. NIE POLECAM!!!
Hotel w Egipcie, który odwiedziłem, to miejsce, gdzie można spędzić relaksujący czas, głównie dzięki pięknej rafie koralowej znajdującej się w zatoce tuż przy hotelu. Wystarczyło przejść drogę, co nie stanowiło żadnego problemu, by cieszyć się widokami podwodnego świata. Warto dodać, że plaża była dobrze utrzymana, a sama okolica sprzyjała odpoczynkowi. Niestety, jedzenie było dość słabe. Choć zawsze można było znaleźć coś do zjedzenia, wybór nie zachwycał, a dania były dość monotonne. Zdecydowanie brakowało różnorodności, zwłaszcza w przypadku deserów, które były mało kreatywne, a kawa – fatalna. Jednak w końcu nie po to przyjeżdża się do hotelu, by spędzać czas w jadalni. Obsługa w hotelu, choć uprzejma, była niestety zbyt nachalna, szczególnie w kwestii napiwków. Na każdym kroku było czuć ich oczekiwania, co zdecydowanie mogło irytować, zwłaszcza jeśli nie było się skłonnym do częstego dawania napiwków. Jeśli chodzi o basen, nie było problemu z dostępem do leżaków, co było dużym plusem. Zawsze można było znaleźć miejsce, gdzie można się zrelaksować. Pokoje były w porządku, ale raczej przeciętne. Nie były szczególnie przestronne ani nowoczesne, ale też nie stanowiły dużego rozczarowania – w końcu nie przyjechaliśmy tam po to, by spędzać całe dnie w pokoju. Podsumowując, hotel nadaje się idealnie na wakacje spędzone głównie na plaży, z dala od zgiełku i z możliwością cieszenia się piękną rafą. Jeśli ktoś ma niskie wymagania co do jedzenia i obsługi, będzie zadowolony. Jednak warto pamiętać, żeby nie oczekiwać zbyt wiele od samego hotelu, aby nie poczuć się zawiedzionym.
Miła i życzliwa obsługa, dobre jedzenie, bardzo piękna zatoka z rafą przy hotelu. Piekna piaszczysta plaża z parasolami
Wyjazd udany . Hotel wiadomo widać już zużycie ale obsługa nadrabia . Jedzenie ok każdy znajdzie coś dla siebie . Położenie jest plusem nad fajną zatoką która praktycznie jest tylko dla Hotelu . Można łazić po wydmach relaksować się i miło spędzać czas.
Wielkim plusem jest obsługa i położenie nad Zatoką z ciekawą rafą przez to że Zatoka jest dość wąska i w głąb lądu jest bardzo małe falowanie co sprzyja snurkowaniu
Zużycie wymaga odnowienia ale za te pieniądze super
Hotel ok posciel zmieniana czesto troche głosna klimatyzacja i brak duzego tv
wszystko na miejscu wlącznie ze spa
Brak sieci wi-fi bardzo drogie sklepy na terenie hotelu spozywcze i inne art,pomoc lekarskaz okrutnie droga córka dostała angine za kilka tabletek 300 dolarów. Ciagle takie samo jedzenie przez 14-dni sery ochydne wszysto kiepskiej jakosci
Hotel wymaga remontu , ale obsluga świetna bardzo sie starają . Jedzenie smaczne
Dobre jedzenie , miła obsluga
Wymaga remontu
Pokoje oprócz sypialni mają aneks dzienny. Hotel lata świetności ma za sobą. Na plus jest rafa z wejściem z plaży a nie z pomostu. Rafa przy tym hotelu jest zlokalizowana w głębokiej zatoce dzięki czemu nie ma dużej fali ani prądów morskich.
Duże pokoje
Czystość w pokojach ręczniki nie są wymieniane codziennie
Hotel średni, jedzenie z roku na rok lepsze, jeździmy tam dla zatoki i rafy
W sezonie zimowym zatoka jest osłonięta od wiatru, można zawsze snurkowac
Stary, zużyty, trochę brudny. Nie ma to takiego znaczenia dla tych, którzy spędzają dni poza pokojem
Hotel dość kameralny, każdy mógł znaleźć miejsce dla siebie- żadnych „bitew” o leżaki ;) Pokoje nie za duże ale ze swego rodzaju aneksem kuchennym pozwalającym zrobić kawę/herbatę, co jest przydatną opcją. Obsługa pomocna i sympatyczna. Z radością wrócimy do tego hotelu w przyszłym roku.
Fantastyczna plaża: gratka dla wielbicieli podglądania morskiego życia; piaszczyste wejście, nawet dla słabych pływaków podziwianie rafy jest dostępne; wydzielona strefa ciszy na plaży. Pyszne, bardzo urozmaicone jedzenie.
Brak wody gazowanej, toniku
Spędziliśmy w tym hotelu czwarte wakacje i kolejny raz był to pobyt dwutygodniowy. Hotel zmienił się na przestrzeni lat. Ostatni raz byliśmy tam 3 lata temu i wtedy był to cichy i kameralny hotel. Wtedy warunki były lepsze. Teraz obłożenie jest pełne i tak wielu gości nigdy tam nie widziałam. Być może niska cena oferowana przez biura kusi klientów. Hotel powoli się remontuje. Odnowione są parasole na plaży odmalowana część przy basenach i uruchomiony amfiteatr. Jednak pokój jaki dostaliśmy był bardzo nie komfortowy, brudny a kabina prysznicowa z okropnym grzybem. Chcieliśmy zamienić za opłatą pokój ale podobno nie było wolnych. Codzienne sprzątanie pokoju i łazienki w wykonaniu obsługi było ,, po wierzchu" i tak jak szafka przy łóżku w pierwszym dniu była brudna tak została do końca. Po podłodze chodziło pełno małych skaczących robaczków. Nie można było na chwilę otworzyć okna bo było od razu pełno komarów. Jedzenie monotonne i nie było zbyt dużego wyboru. Nie jesteśmy wybredni więc głodni nie chodziliśmy. Na plaży sporo leżaków uszkodzonych a stoliki pod parasolami nigdy chyba nie myte. Sami myliśmy za każdym razem aby można było cokolwiek na nim postawić. W lobby stoliki również nie widziały szmaty więc prosiliśmy o ich umycie lub sami czyściliśmy . Plastikowe szklanki na plaży okropne, popękane i matowe od zużycia. Jedzenie na plaży byłoby ok gdyby nie było szykowane półtorej godziny wcześniej . Wszystko stało gotowe i wystawiane było zimne na czas posiłków. Animatorzy super. Dyskoteki z muzyką techno w Galaxy Bar lub na plaży. Ogólnie umiemy się dostosować do różnych warunków więc mimo tych niedogodności spędziliśmy miły urlop. Piękna zatoka i całe dwa tygodnie zielona flaga umożliwiały nam snurkowanie i podziwianie życia podwodnego. Rafa przy hotelu nie jest już taka jak kiedyś ale nadal jest co oglądać. Większość obsługi jest miła i zawsze uśmiechnięta.
Piękna zatoka , miła obsługa , super animatorzy
kiepski pokój( standard) oraz kabina prysznicowa powinna być wyremontowana. Komary w nocy, przy otwartym oknie nie da się spać.