Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: brodzik ze słodką wodą, 2 zjeżdżalnie, pokój zabaw, miniklub (4-12 lat)
Tylko 350 m do publicznej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Atrakcyjna lokalizacja: ok. 500 m od centrum, ok. 100 m od sklepów, ok. 300 m od aquaparku Aquapolis.
Bogata oferta rekreacyjna: siatkówka, wypożyczalnia rowerów, 5 dni w tygodniu animacje dla dzieci i dorosłych.
Pobyt w hotelu bardzo miły ale pokoje godne pożałowania w pierwszym dniu w nocy spadł sufit w przedpokoju prosiłam o inny pokój nie awaria usunięta , panie sprzątające nic nie robią pościel nie zrobiona , nie wymifniona , łazienka brudna toaleta i umywalka nie myta . Codziennie tylko dostarczano butelka wody , na 4 * ten hotel absolutnie nie zasługuje .Nie żądam cudów ale podstawowe rzeczy to podstawa zapomniałam mieliśmy w pokoju też gości były to karaluchy
Obsługa w kuchni wszyscy mili i uśmiechnięci , jedzenie smaczne
Brud i jeszcze raz brud , brak papieru toaletowego przy WC obok basenu
Hotel wg mnie zasługuje na 3 gwiazdki. Pokoje czyste, łóżka wygodne, łazienka przeciętna, szału nie ma. Panie sprzątały pokoje codziennie. Internet w hotelu ok. Na basenie bez tłumów, zawsze znalazł się leżak. Jedzie dobre, niestety zimne. Lody dostępne przez cały dzień. Zimna pizza i tosty jako przekąski w dzień. Piwo ok, reszta drinków przeciętna - ale byli też tacy, którzy w południe już ledwie żyli. Pojechałem na tydzień sam z synami bez żony, dla nas facetów hotel spełnił oczekiwania, obawiam się, że żona jakby tu była miałaby odmienne zdanie -)) Idealne położenie hotelu, bardzo blisko promenady. Wieczorem super miejsce na wieczorny wypad na zabawy i atrakcje Złotych Piasków. Ceny takie same jak w Polsce, miejscowi ludzie bardzo sympatyczni i mili. W hotelu nie bardzo można dogadać się w języku angielskim. Bardzo często obsługa baru znikała na godzinę i nie było nikogo przez dłuższy czas.
położenie hotelu, dostępne leżaki, fajny basen
zimne jedzenie, znikająca obsługa
OMG Nie Nie Nie polecam wybierać się do tego hotelu !!! Naprawdę szkoda pieniędzy hotel okropny jak dom starców. Brudny hotel potrzebuje kompletny remont ! Ale o to nie pomoże Nie ma żadnej muzyki , żadnej rozrywki dla ludzi okropna stypa. Jedzenie koszmarne ale to na prawdę!!! Ani razu w tygodniu nie było owoców morza jak zapytałam czy będą krewetki to zapytano mnie co to że tu czegoś takiego nie podają (kelnerki). Hotel jest daleko od plaży dużo schodów albo droga na około. Naprawdę daleko !!! Po tygodniu wróciłam zmęczona jak bym była na obozie przetrwania a nie na wakacjach . Nie zartuje ludzie bardzo nie szczęśliwi pracownicy jak i na miejscie zlote piaski nie polecam nic ładnego wszędzie śmieci brudno !!! Nigdy więcej tam nie pojadę
Nie ma zalet daleko od morza beudno ludzie nie mili dla siebie najgorsze miejsce jakie bylam
Brudno, ochydne jedzenie , daleko od plaży
hotel ok ale nastawiony na emerytow drinki dobre jedzenie zimne brak plazy hotelowej personel nie nastawiony na napiwki
dobre drinki
brak plazy hotelowej w obiekcie nic sie nie dzieje
Niestety pobyt w hotelu nie był udany ze względu na to ,ze drugiego dnia w nocy pogryzly mnie pluskwy.wyjazd z biurem Itaka ,problem zgloszony Pani rezydentce,pani pokojowa łozka odkaziła-szybka interwencja ,więc problem znany,ale przeogromny świąd skory,obawa przed powtórnym pogryzieniem,a przede wszystkim prze zawleczeniem do domu pozostała.Itaka nie poczuwa się do winy,bo nie zrobiłam zdjęcia pluskwy!!!,tylko slady po ugryzieniach na skorze
Jedzenie i drinki dosć dobre i urozmaicone
Patrz wyżej.Druga rzecz to lody dostępne cały czas .Dzieci lepkimi rączkami biorą lÿzkę do lodow,wsadzają głowę do lodowki i wybierają ulubione smaki,potem lodowka niedomknięta i lody się topią. Druga rzecz to sprzątanie pokoju,owszem codziennie ale na zasadzie "grunt fo frunt"
Nie wiem kto daje oceny hotelu ale jest zdecydowanie zawyżona , hotel ma max 3 gwiazdki wg. mnie Zaczynajac od początku hotel niby Ok ale zaniedbany i wymaga już odświeżenia Basen Ok ale np jacuzzi woogle nie działa … Drinki i jedzenie przeciętne obsługa taka jakaś bez życia ogólnie czuje sie jak w sanatorium dla emerytów Zero atrakcji zero animatorów Ogólnie bardzo przeciętne Nie polecam samego kraju koleżanka została zaatakowana na plazy i okradziona policja nie robi z tym nic , ulice i miasto brud smród Zdecydowanie nie wrócę
Hotel przeciętny pokoje były sprzątane codziennie to na plus
Brak jakichkolwiek atrakcji czy animacji dla dorosłych bilard i inne gry płatne Jacuzzi nie działa Hotel staroświecki bez żadnych nowości Jedzenie i drinki przeciętne Obsługa jakaś bez życia i bez uśmiechu
Ogólnie mają problem z utrzymaniem czystości - za to duży minus, personel (zwłaszcza na stołówce) miły, sympatyczny, jedzenie bardzo dobre - każdy znajdzie coś dla siebie no i przede wszystkim smaczne, alkohole - ok, animacje i animator - katastrofa - animator totalny leń a poziom jego codziennego występu dla dzieci poniżej krytyki (bardziej interesowało go kto siedzi na "widowni" niż to co pokazywał dzieciom do naśladowania), w ostatni dzień jak go poprosiłem o otwarcie "bawialni" żeby jakoś zająć dziecko w oczekiwaniu na autokar to stwierdził iż prowadzi animacje na zewnątrz i nie może być jednocześnie w dwóch miejscach po czym wrócił do swojego zajęcia czyli bawienia się telefonem, plac zabaw - jakby pierdykła bomba - naprawiany miejscami na trytki, nie zadbany... Ogólnie hotel jest ładny tylko nie zadbany
jedzenie, personel stołówki, alkohole, dobrze działająca klimatyzacja,
animacje i animator, problem z utrzymaniem czystości, nie zadbany i pouszkadzany plac zabaw dla dzieci
Otoczenie hotelu słabe, w pobliskich budynkach hotelowych/pensjonatowych imprezownia młodych, przebywających na obozach. Dookoła brudno, droga nad morze usłana potworną ilością śmieci. Do morza spacerkiem ok.10 min. Basen niewielki, otoczenie basenu słabo sprzątane, kilka razy weszłam bosą stopą w zaschnięte porozlewane napoje z pewnością w dniu poprzednim, bo na basenie siedzieliśmy już zaraz po śniadaniu. Otoczenie sprzątane dopiero po otwarciu basenu, pani sprzątająca ciągnąca za sobą worek śmieci i ciągnący się za nią strumień lepkiej i śmierdzącej cieczy wylewający się z rozdartego worka, to był codzienny widok rano na terenie basenu.
Obiady i kolacje oraz czystość w pokoju. Miło się zaskoczyłam. Panie sprzątające miłe i pomocne.
Śniadania, codziennie to samo i poza jajecznicą, kiełbaskami, słabej jakości wędlinami i serem, papryką, pomidorem i cebulą nie ma nic. W pierwszy czy drugi dzień ok ale na dłuższy pobyt naprawdę ciężko. Gdyby to co wymieniłam było chociaż w części zjadliwe to można wytrzymać ale wszystko wymienione oprócz gotowanego jajka i warzyw nie da się jeść, nawet masła (raczej to słabej jakości margaryna). Przekąski to wysyp/resztki tego co zostało ze śniadania, czyli do obiadu trzeba jakoś przetrwać.
Dwa dni zatrucie pokarmowe -wymioty. Dziecko 4 lata w szpitalu. Pobyt 30.06 do7.07.2023 pokój 141 oraz 604
1. Basen wewnętrzny z ciepłą wodą. 2. Codziennie 1 butelka wody do pokoju 3. Internet w każdym pokoju i na terenie hotelu 4. Dostępne leżaki na terenie basenu, małe obłożenie 5. Jedzenie smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. 6. Działa klimatyzacja. 7. Dobrej jakości lody.
1. Animator porażka Pan z otyłością, mina odstrasza ,co 1 min zegarek ,koniec, odchodzi Limit dostępu do sali zabaw, zamykanie na klucz, karcenie że coś pobrudzą. 3. Jedna huśtawka na cały 6 piętr hotel 4. Pani z recepcji rozdzieliła rodzinę I i VI piętro pomimo wolnych 50%pokoi. 6. Ratownik, nie ogarnia basenów i zamyka w 5. Woda lub brudne ręce w kuchni. Wymioty dwa dni Dziecko 4 lata szpital 6. Zimna woda na VI piętrze cały pobyt 7. Brak plaży nad morzem płatne 8. Pokój od str ulicy,głośno
Hotel położony nie daleko morza .Przy hotelu dużo sklepików lokalnych .
W hotelu bardzo dobre wyżywienie ,urozmaicone .Co do obsługi hotelowej można się porozumieć
W pokoju hotelowym dużo mrówek , no i woda troszkę chłodna
Hotel bez zarzutów . Obsługa bardzo miła . Jedzenie dobre. Basen o.k
Fajny pokój, duży balkon, obsługa hotelu. Dobre jedzenie. Wszędzie blisko.
Brak animacji wieczornych .
Hotel lepiej prezentuje się na zdjęciu niż w rzeczywistości. Wymiana ręczników i dostarczanie wody ok, sprzątanie (co najmniej w moim pokoju) pomimo wywieszki fatalne. Jedzenie można opisać w trzech słowach - słono, tłusto i kwaśno. Ja miałam duży problem żeby się tam wyżywić. Spory wybór ciast i ciasteczek. Basen ok. Okolica też w porządku. Do Warny można dostać się taxi - niedrogo a tam sporo do zobaczenia. Samego hotelu nie polecam.
Dość blisko plaży, Miła obsługa. Spa. Masaże rewelacja. Dostęp do barku z napojami i alkoholem. Dodatkowa mini jadłodajnia - ciastka, lody, pizza. Sauna. Mini plac zabaw dla dzieci.
Hotel czysty i bardzo miła obsługa. Wielkim plusem jest to że wszędzie jest blisko, czy to do sklepu, na plażę do klubów i barów. Ogromną zaletą była również cisza i spokój na terenie obiektu.
Miła i pomocna obsługa, łatwe dojście do infrastruktury nad morzem oraz duży zakres godzin w których były wydawane posiłki.
Mały wybór (około 3 rodzaje jedzenie na dany posiłek) oraz słaba jakość jedzenia, potrawy potrafiły być nie dopieczone (np. pieczone ziemniaki często były niemalże surowe).
Hotel adekwatny do ceny, Tzn tani Jak na Bułgarskie standardy ok
Dostępność leżaków na basenie
Na 7dni nie zmieniono nam,ani razu pościeli Śniadania można poprawić Do plaży spacerek 15min.
Wszystko super, bardzo dobre jedzenie, blisko plaży, basen w środku z cieplutką wodą, dostęp do sauny tradycyjnej i sauny tureckiej hammam za darmo. Przepyszne lody dostępne cały dzień.
czysto, codziennie butelka wody w pokoju, jedzenie naprawdę przepyszne nawet były pierogi z kapustą i grzybami, placki ziemniaczane, kompot z truskawek, kapustka młoda zasmażana, były też dania kuchni włoskiej i ogólnie międzynarodowe dania. Lody nestle bardzo dobre można było samemu nabierać ile się chciało, przepyszne wafelki do lodów świeżutkie i chrupiące
brak wad
Według mojej opinii hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki.Po przylocie do pokoju nie otrzymałyśmy ręczników, brodzik zapchany odpływ, klimatyzacja nie działającą od tygodnia o czym dowiedziałyśmy się od Polaków kończących pobyt w hotelu,a po pierwszej nocy dramat łóżko z zarwanym dnem i dziura na środku. Według biura podróży miały być rowery i animacje a o czymś takim mowy nie było. Według mnie najgorszy hotel w jakim byłam. Nie zasługuje nawet na dwie gwiazdki.Nie wrócę tam napewno a biuro podróży nie powinno reklamować tak obszernie jeśli rzeczywistość jest całkiem inna.Czuje się oszukana i zawiedziona wakacjami w tym hotelu. Nie polecam tam wakacji
Żadne
Nie polecam. Hotel nadaje się do remontu. Pokoje w opłakanym stanie. Jedzenie ubogie, siłownia bieda, wieczorem hotel zamiera i zamienia się w noclegownie. Wszędzie muzyka, integracja, zabawa a tutaj nic. Według oferty miały być rowery, animacje nic z tego.
Basen
Hotel zasługuje na 2 gwiazdki maks
Pobyt był bardzo udany. Hotel dbał o gości. Nie było spraw niemożliwych do rozwiązania.
Najbardziej podobał się nam pokój. Był duży, przestronny, wyposażony w potrzebne sprzęty. Hotel cichy spokojny nieco odległy od centrum. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, dostosowane do gustu gości.
Jedyną sprawą która zakłóciła mój pobyt to stan łazienki. Wymaga pilnego remontu.
Bardzo udane wakacje pomimo wielu obaw na początku. Na największy plus zasługuje bardzo miła obsługa, bardzo życzliwa. Dodatkowo z alkoholem żadnego problemu, można było brać do pokoju. Dodatkowy bardzo duży plus to możliwość pozostania w pokoju hotelowym do godz 20, a doba kończyła się chyba o 11. Lot mieliśmy późno i obsługa pozwoliła nam zostać w pokojach bez żadnej dopłaty. Bardzo polecam🙂
Dużą zaletą jest basen zewnętrzny oraz wewnętrzny gdyby pogoda nie dopisała to jest alternatywa. Pokoje sprzątane na bieżąco.
Cena za pobyt adekwatna do poziomu jaki oferują. Jeżeli ktoś decyduje się na hotel 4* w Bułgarii niech nie oczekuje że będzie to luksus. Każde wakacje spędzamy za granicą i każdy pobyt jest inny. Ten hotel jest dla osób mało wymagających. To co mnie zaskoczylo w Atlasie może wydać się śmieszne. W barze głównym przy restauracji barman robił problem gdy prosiłam o więcej lodu np do drinka lub coli. Alkoholu mógł nalać całą szklankę ale tylko 2 kostki lodu. Dziwne ale prawdziwe. Brak jakikolwiek animacji dla dorosłych i dzieci - a w ofercie jednak są. Brak klimatyzacji z restauracji i w winadach. Masa Rumunów którzy zachowują się gorzej niż chlew, chociaż niektórzy Polacy też obniżają poziom tego hotelu. Jedzenia dużo i dobre. Przez pierwsze 4 dni brak kolejek przy barach, następnie przyjechal autokar z K..... z Polski i zaczęły się kolejki. Do morza skrótem blisko. Do bazarów blisko. Pokoje czyste. Ogólnie jak wydacie zła opinie o hotelu, zastanówcie się co sobą reprezentujecie np. Czy w domu macie aż tyle rozmaitego jedzenie lub idealnie czysto.