Rozbudowana infrastruktura: 23 restauracje i bary, kawiarnia, klub nocny, steak house, sklep z pamiątkami, butik, fryzjer.
Udogodnienia dla dzieci: baseny dla dzieci, pokój i plac zabaw, miniklub Atlantis (3-12 lat).
Bogata oferta rekreacyjna: 4 baseny, aquapark Aquaventure, akwarium Lost Chambers.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Według mnie prawdopodobnie najbardziej luksusowy hotel świata. Ikona piękna nie tylko dla bogatych celebrytów. Bardziej rodzinny character aquapark, niesamowita wręcz kuchnia.
Największy Aquapark na świecie w cenie doby, wyżywienie prawie wszystkie restauracje z gwiazdkami Michelina. Czysto, pięknie, i to podwodne akwarium wow.. można palić na balkonie ! I prawie wszędzie na zewnątrz
Tłumy na korytarzu mnóstwo sklepów turyści z miasta, hotel jest odwiedzany przez niesamowitą liczbę ludzi nie mieszkających w nim
Hotel piękny, legendarny. Pokój przestronny. Za dopłatą można korzystać z Imperial Club (śniadania a la carte, lunch). Ładna plaża, leżaki, hamaki. Dobre jedzenie. Zapach w hotelu! Atrakcją jest giga akwarium (płaszczki i rekiny można podglądać non stop), park wodny (nie korzystaliśmy). Obsługa hotelu na 5*.
Obsługa, zapach, atrakcje, położenie.
...
Super hotel, w super miejscu. Doskonale skomunikowany z centrum oczywiście dzięki dużej liczbie taksówek, co jest bardzo ważne w Dubaju.
W hotelu jest czysto, wszyscy są uprzejmi i jest bardzo, ale to bardzo bezpiecznym miejscem szczególnie dla rodzin z dziećmi.
Bardzo drogi alkohol, chociaż może dobrze że w ogóle był ;)
Fantastyczny hotel! Obsługa wspaniała, począwszy od recepcji, osoby sprzątające czy kelnerów. Jedzenie pyszne i ogromny wybór, wiele kuchni świata. Aquapark super, mnóstwo atrakcji i super zjeżdżalnie. Delfiny i lwy morskie to niezapomniane przeżycie (za opłatą). Restauracje na kolacje robią wrażenie, najlepsza Sea fire steak House (dopłata), pysznie i miło. Czystość na najwyższym poziomie a dodatkowo miłe akcenty odpowiadające na niewypowiedziane potrzeby - na stoliku zostawiłam okulary to po powrocie obok leżała szmatka do ich czyszczenia, syn zostawił zeszyt to obok zostawiono długopis, kredki. Takich przykładów było wiele. Wspaniały hotel i wart swojej ceny. Cudownie było tam być :)
Jedzenie, obsługa, czystość, atrakcje
Brak. Było fantastycznie!
Hotel to spory wydatek dla przeciętnego Polaka. Byliśmy tam drugi raz i nic się nie zmieniło. Ogólnie bardzo dobre wrażenia, choć miałem wrażenie, że to galeria handlowa, a nie hotel. Jeśli ktoś lubi przechwalanie się, pokazywanie bogactwa i prześciganie z sąsiadem \\\"kto lepszy\\\"-to polecam. Dla tych ,którzy szukają prawdziwej elegancji i luksusu są tutaj inne miejsca.
-wspaniałe jedzenie -
- pseudoprzepych, lep dla nowobogackich -klienci hotelu,którzy chcą pokazać ,że stać ich na więcej niż mają
wspaniałe miejsce, jeśli ktos ma możliwość to zdecydowanie polecam ten hotel, minusem moze byc uciążliwy dojazd do centrum, za to blisko do mariny, pomimo tego wciąż jest to najlepszy hotel w jakim kiedykolwiek byłam i jeżeli znowu będę mieć okazję jechac do ZEA to na pewno tam :) pokoje dopiero co wyremontowane, przepiękne
Przepiękny, profesjonalna obsługa, wspaniałe jedzenie i bardzo szeroki wybór restauracji, koniecznie brać wyżywienie przynajmniej HB, bo ceny poza pakietem są kosmiczne. Dostęp do nielimitowanej wody w pokoju dla gości.
Położenie dosyć dalekie od centrum, trzeba dojeżdżać taxi lub hotelowym busikiem o ile nie ma się wynajętego samochodu na miejscu. Jest jeszcze kolejka, ale taxi wychodzi cenowo podobnie jeśli jedzie się w kilka osób. Płatne szafki w aquaparku nawet dla gości hotelowych, co przy cenie jaką się płaci za wyjazd jest absurdalne, pokazy delfinów również płatne...
Wspaniałe, pięciogwiazdkowe wakacje, oferta i organizacja wyjazdu godna polecenia i powtórzenia
Piękny, z rozmachem, z wielką liczbą atrakcji, z zawsze uśmiechniętą i gotową do pomocy obsługą
REWELACJA!! Cudowny, ogromny park wodny, mozliwość pływania z delfinami, idealne miejsce na wyjazd rodzinny, restauracje z wyśmienitym jedzeniem, przemiła obsługa, piękny widok na panoramę Dubaju. polecam!
Pokoje ładne, zadbane. Jest duże akwarium gdzie można zobaczyć rekiny a także zrobić ciekawe zdjęcia. Niemniej sama nie zdecydowałabym się na urlop w tym hotelu.
Ładne, przestronne pokoje Czystość Akwarium Aquapark
Hałas Hotel przypomina centrum handlowe Przepych ? wszędzie pełno dodatków
wyjazd udany tani lot daleko od Dubaju. Po około 6 godzinach w samolocie jeszcze bardzo długi dojazd do hotelu
duży
bardzo duży
Hotel ogromny ale wszystko na najwyzszym poziomie i wogole nie odczuwa sie takiej ilosci ludzi. Fakt ze drogo ale to dubaj. W pokojach codziennie uzupelniana woda niegazowana kilka butelek 0,5. Do kolacji koszt wody gazowanej to 30zl a nie gazowanej 20zl (butelki 1l) Cudowny aquapark. Do centrum 15min busem ktore jezdza z hotelu bezplatnie. jedzenie super sushi owoce morza itp. dla dzieci fontanna czekoladowa i tysiace pianek i zelek ;) Ogolnie hotel super
BARDZO DUŻY HOTEL DLA LUDZI O WYSOKIM WYNAGANIU:BARDZO DUŻY ŚWIETNY AQUAPARK,W RESTAURACJI ŚWIETNE JEDZENIE I AKWARIUM.WIĘCEJ CZASU SPĘDZALIŚMY NA BASENACH NIZ NA PLAŻY GDY PRZETESTOWALIŚMY AQUAPARK NIE BYŁO CZASU NA PLAŻE BYLIŚMY 2 TYGODNIE ,A GDY CHCIELIŚMY IŚĆ NA PLAŻE TO SIĘ PRZYPOMNIAŁO ŻE W TEN DZIEŃ MAMY WYLOT WIĘC BARDZIEJ OPŁACA SIĘ ZAREZARWOWAĆ OFERTĘ NA WIĘCEJ NIŻ 2 TYGODNIE POZA TYM POLECAM ALE TROCHĘ SZKODA BO NIE BYLIŚMY NA PLAŻY TYLKO JĄ WIDZIELIŚMY W SAMOLOCIE
DUŻO ATRAKCJI WODNYCH DLA DZIECI,ELEGANCKI,AKWARIUM W RESTAURACJI,BLISKO PLAŻY,BEZPŁATNY SERWIS PLAŻOWY,DOBRE JEDZENIE I NAPOJE
MA 5* WIĘC NIE MA SIĘ DO CZEGO PRZYCZEPIĆ.TROCHE DROGO ALE JEŻELI CHCEMY SZALEĆ W LUKSUSACH MUSIMY TROCHĘ ZAROBIC
Niesamowite wakacje. Hotel jak z bajki. Mnóstwo atrakcji. Polecamy.
Położenie i atrakcje
Wadą brak wad
pobyt w tym hotelu uważam za udany, jedzenie wyśmienite pomimo ogromnych kolejek do restauracji szczególnie w porze kolacji, napoje do posiłków dodatkowo płatne(woda 0,3 to koszt około 40zł, piwo- około70zł), poza pakietem pozostałe posiłki w innych restauracjach hotelowych strasznie drogie(pizza to wydatek około 160zł). Dla gości hotelu wstęp do aquaparku gratis, pokoje dość duże , skromnie urządzone, wyposażenie lodówki dodatkowo płatne. Polecam wycieczki do miasta taxi-odlegość około 30km to koszt 30zł. Ogólnie hotel sprawia niesamowite wrażenie! Polecam pomimo wysokiej ceny!
idealny zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla par
poza wykupioną ofertą ceny bardzo wysokie!!!
Myślę, że hotel wart swej ceny. Byłam w nim przez 2 tyg z narzeczonym i bawilismy sie swietnie. Szczerze polecam!
Hotel super mozna go śmiało polecić.Wszystko na najwyzszym poziomie.Obsługa miła choc nie natrętna.SIłownia bardzo dobrze wyposazona,jedzienie tez na wysokim poziomie.Ogólnie mozna smialo poleic choc wycieczka do najtańszych nie nalezy.
Obiektywnie. Drodzy Panstwo jak czytam niektore opinie to nie wierze włąsnym oczom. Jestem podróznikiem amatorem jezdze po swiecie i mam jako tako pogląd na wszystko. Hotel Atlantis jest najlepszym hotelem w jakim kiedykolwiek byłam!!!! zazwyczaj na swiecie wybieram hotele o podobnym standardzie a róznice nawet trudno sobie wyobrazic czy opisac. Standart taki o jakim nam ludziom sie nie sniło. Otwarcie tego hotelu śledziło wiekszosc telewizji na świecie. Swojego czasu był to najbardziej ekskluzywny hotel na swiecie, W DUBAJU pobija go tylko żaglowiec a w ZEA jest moze jeden czy dwa o lekko wyzszym standardzie. ale róznica polega tylko na tym ze np. ze tam jest lokaj przypisany do kazdego pokoju a tu tylko do tych o najwyzszym standardzie.
Byliśmy w czerwcu 2009 z dzieckiem(5lat). Hotel marzenie, dookoła bajeczny aquapark w wstepem free dla hotelowych gosci. Gorąco polecam.
5* hotel pełną gębę. Każdy element dekoracji, wystroju, architektury dopracowany w każdym szczególe. Serwis imponujący. Jest wszystko co człowiek sobie wymyśli. O czystości nie piszę bo w takim miejscu to chyba rzecz oczywista i nie podlegająca dyskusji. Jedzenie znakomite pod każdym względem nie spotkałam się jeszcze nigdzie z lepszym. Teraz najlepsze. Ceny są jak w hotelu 7*!!!!!!!! Jeśli coś nie jest wliczone w cenę pobyt jest horendalnie drogie.