Długie, piaszczyste plaże nad Morzem Egejskim
Bliskość mitologicznej góry Olimp oferującej niesamowite widoki
Urokliwe miasteczka z tradycyjną grecką architekturą
Lipiec 2012. Największy plus hotelu to odległość od plaży - dosłownie przez ulicę. Minus za bliskość dykoteki - również przez ulicę. W przypadku starszych gości ta bliskość może być irytująca. Mnie akurat trafiła się b. miła obsługa restauracji - rewelacyjny chłopak o polskich korzeniach - oraz fatalna obsługa sprzątaczek - w tym jednej Polki, które "zapomniały" sprzątać mój pokój, a na zapytanie, kiedy sprzątną zareagowały jak sklepowe w geesie - czyli swojskie kilmaty! Poza tym naprawdę fantastyczny wypoczynek za nieduże pieniądze - z powodzeniem można samemu się wyżywić na mieście, bo b. dużo knajpek z niedrogim a pysznym jedzeniem - polecam kalmary i musakę. Można wykupić w licznych biurach podrózy wycieczki, w tym na przepiekną plażę Skiatos - raj!. Plaża wspaniała, woda czysta. Chyba w tym roku powtórzę wyjazd, w tym własnie do Paralii do tego samego hotelu
Hotel skromny, dla osób mniej wymagających. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Klimatyzacja, lodówka, tv w pokoju. Zaletą jest położenie 20m od plaży (wystarczy przejść przez ulicę). Większość pokoi z widokiem na morze. Dodatkowym plusem jest częściowo polska obsługa. Basen mały, ale kto by z niego korzystał mając nieopodal ciepłe morze:). Jedzenie słabe, mało urozmaicone, lecz serwowane są również miejscowe potrawy. Polecam osobom, którzy nie chcą za wiele wydać, a korzystać ze słonecznej pogody i ciepłego morza:)