Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami
Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami
Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Jeden z lepszych hoteli w Grecji w jakim byłem. Duża Ilość basenów, możliwość wypoczynku nad morzem, zawsze dostępne wolne leżaki, sprawny serwis w restauracji, duźy wybór potraw,tematyczne dni różnych kuchni. Drinki bez nadmiernej ilości lodu. Cisza i spokój , dopiero podczas posiłków widać, jak duży jest hotel i ile osób w nim przebywa.
Pierwszy hotel, który dba o polskich klientów. Na powitanie spisana informacja w języku polskim, zatrudniają równieź recepcjoniste Polaka. Możliwość wyboru basenu przy którym chcesz wypoczywać, codzienne sprzątanie i wymiana ręczników.
Więcej animacji dla aktywnych.( piłka wodna, areobik,itp.)
Piękny hotel , miła obsługa, dużo basenów, czysto , dobre bary
Baseny, dobre jedzenie
Plaża nad morzem
Hotel pierwsza klasa, dobrze utrzymany, pomimo tego, że bardzo duży to "rozlożysty", dużo basenów i nie było czuć tloku turystów.
Położenie hotelu idealne - blisko do morza, pod hotelem przystanek autobusowy. Duży wybór jedzenia.
Autobus do miasta Kos tylko raz dziennie w godzinach porannych - przyjeżdżał już zatloczony niestety.
Rewelacyjnie pod każdym względem. Nic dodać nic ująć. Super wakacje. Polecam wszystkim z czystym sumieniem. Wspaniałe atrakcje zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Niesamowity aquapark.
Wysoki standard.
Brak wad.
Hotel wspaniały.Ogromna ilość basenów.Każdy mógł znaleść miejsce z dostępem do leżaków jak i parasoli.Personel dbał o porządek i czystość.
Rozległy teren z pięknymi basenami.
Słabe programy rozrywkowe.
Ten hotel jak i jego siostrzany obiekt są położone pośrodku niczego. Żadnych lokalnych atrakcji, nic do zobaczenia. Wieczorami jakieś zdawkowe występy. Polecam miejsce tym którzy lubią chill out i spokój. Personel rozrzucony po całym obiekcie był miły i uczynny w każdej sytuacji. Mieliśmy ultra all. W obiekcie są tylko 3 bary. Fakt że można w nich pić do oporu, ale na tak duży kompleks to zdecydowanie za mało. Jeśli dobrze pamiętam do najbliższego miasta jest jakieś dwa kilometry czyli z dobre 30 minut piechotą.
Braki były ale ogólnie jestem zadowolony z hotel u. Brak gelu pod prysznic, mydła. Po małej łapówce dostałem pokój z widokiem na morze. Łóżko staroświeckie, ale za to jakże wygodne. Słaby prysznic, mianowicie ciśnienie wody. Kilka chwil minęło zanim człowiek się wykąpał. inaczej mówiąc o szybkim prysznicu zapomnijcie. W opisie była zagwarantowana suszarka do włosów i telefon.... Szczęście że pogoda była upalna i włosy bardzo szybko schły. Ręczniki codziennie nowe. Tv był. Posiłki w głównej restauracji raczej normalne. Śniadania = jajka na bekonie i wybór wędlin, serów, pieczywa. Obiady to sałatki, mięsa, okazjonalnie zupa. Kolacja podobnie.
Hotel dla wymagających obsługa jedzenie pokoje rewelacja , świetny klimat super położenie (jedyny problem to częste loty nad hotelem ale mi to nie przeszkadzało)w basenach słona woda za wyjątkiem krytego ogólnie ten hotel to wysoka półka POLECAM !!!
Hotel znajduje się na przedłużeniu pasa startowego lotniska-cały dzień i noc dosłownie nad głową lądują samoloty. Jeśli ktoś nie musi się wyspać-szczerze polecam. Świetne jedzenie, doskonale utrzymana piaszczysta plaża z piaszczystym zejściem do wody, baseny i lodziarnia. Dla dzieci super.
Hotel dla naprawdę wymagających. Wszystko super, pięknie. Polecam pokoje z wyjściem bezpośrednio do basenu - otwierasz drzwi balkonowe i wchodzisz prosto do basenu... znakomite po powrocie z imprezki :) Okolica naprawdę fajna tylko delikatnym mankamentem są nisko latające samoloty... Ale wyspa Kos jest małą wyspą i pas startowy kończy się prawie zaraz nad przepaścią także trzeba uważać ;))) Polecam gorąco!