Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami
Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami
Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Hotel przepiękny, wspaniała obsługa. Pyszne jedzenie, w tygodniu kilka dni tematycznych na kolacje. Świetna grecka restauracja na rezerwacje, w cenie podczas pobytu. Hotel jest nowy, czysty. Ma kilka basenów, te mniejsze są dla dorosłych jest tam spokój i cisza. Kursują autobusy do Kos i Kardameny. Bardzo duży wybor drinków na all in. Polecamy!!
-czystość -dużo basenów -pyszne jedzenie -plaża przy hotelu -autobusy do Kardameny -duży wybór drinków
Wszystko było super
Pobyt oceniam pozytywnie. Miło spędzony czas. Obsługa uprzejma. Niestety leciałam z Tui, zmienione godziny samolotu z 15 na 3 30 w nocy
Blisko plaży, dużo basenów, miła obsługa, codziennie wymiana ręczników
Hotel w przeważającej mierze zajęty przez Brytyjczyków. Jedzenia jest dużo ale jest mimo wszystko tłuste i monotonne, ma się wrażenie że robione pod Brytyjczyków. Mało atrakcji dla małych dzieci, jeden plac zabaw przestarzały. W czerwcu woda w aquaparku zdecydowanie za zimna dla 3 latka
Piękny hotel z wielka ilością basenów, ( szkoda ze woda jest mocno słona) kameralny . Hotel jest duży ale ma się wrażenie spokoju, piękna plaża robi duże wrażenie , w obsłudze dużo Polaków. Jedzenia i picia pod dostatkiem ( też alkoholi). Super wakacje , polecam naprawdę ten hotel!!!!!!