Atlantica Panthea Resort (ex. Panthea Holiday Village)

3.5

Wszystko było wporzadku. Jedzenie dobre, lokalizacja, mila obsluga. Miło spędzony czas :)

Ogólnie w porządku ale to najwięcej co można powiedzieć o tym hotelu. Obsługa w porządku, pod względem czystości też okej, atrakcje wieczorem dla gości mogły by być lepiej zorganizowane. Nie wiem czy trafiłem na taki moment czy jednak to standard, ale strasznie długo czekałem na pokój po przyjeździe.

Super hotel w pieknym miejscu umiejscowionym .otoczenie hotelu piękny basen i roślinność. Bardzo miła obsługa. Piękną plaża oddalona ok.800m .przy samym budynku niestety źle wchodzi się potrzebne buty do wody.

Grzyb w pokoju, zapchany prysznic nie działajaca suszarka , słabe jedzenie spieczone i mały wybór , przy hotelu kiepska plaża, otoczenie hotelu zaniedbane

Pobyt w hotelu oceniam dobrze.Okolica spokojna cicha.Pokój ładny.

Nazwa  Atlantica Panthea Resort (ex. Panthea Holiday Village)
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Ayia Napa
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, tenis

Aquapark z różnorodnymi zjeżdżalniami dla małych i dużych.

Jedynie ok. 250 m do pięknej, piaszczystej plaży.

Dla dzieci: plac i pokój zabaw oraz mini aqupark.

Bogaty wieczorny program rozrywkowy: pokazy, wieczory tematyczne.

3.5

Wyświetlono 57 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Martina

Zalety

Dobra lokalizacja, czystość w restauracji, mili kelnerzy

Wady

Raczej nie ma

Michał

Zalety

Najbardziej zaskoczył mnie snack bar, jedzenie w nim było świeże i całkiem przemyślane właśnie pod to miejsce.

Wady

Jedzenie w głównej stołówce przygotowane dobrze ale pod względem różnorodności po najniższej linii oporu. Minusem jest brak plaży hotelowej pomimo tego że do morza jest ze 100 metrów, co prawda są to głównie skały ale jakieś leżaki i pomost mogły by się tam znaleźć. Trzeba uważać na drzwi od pokoju bo lubią się nie domknąć same, trzeba im pomóc.

Włodek I Agnieszka

Zalety

Ładny hotel.Mila obsługa wspaniałe urozmaicone jedzenie.

LIDIA

Pobyt - Listopad 2023

Zalety

Położenie blisko centrum miasteczka i komunikacji miejskiej

Grzegorz

Pobyt - Listopad 2023

Pobyt w hotelu oceniam dobrze.Okolica spokojna cicha.Pokój ładny.

Zalety

Bliskość morza , miła pomocna obsługa czystość.

Wady

Mało owoców brak posiłków z ryb.Czerstwe pieczywo.

Bercik

Pobyt - Październik 2023

Witam Generalnie hotel wypadł średnio . Pokoje czyste ale teren hotelu trochę zaniedbany. Jedzenie smaczne tyle że monotonne. Super lokalizacja. Plaża przy hotelu całkowicie kamienista . Najbliższe piaszczyste plaże ok 2 km od hotelu. Nie było źle ale raczej już tam nie wrócimy.

Zalety

Dobra lokalizacja Aquapark

Wady

Monotonne jedzenie Zaniedbany teren Brak piaszczystej plaży z możliwością kompieli w pobliżu.

Paula i Dominik

Pobyt - Październik 2023

Świetna lokalizacja, piętrowe domki, dostaliśmy z balkonem na basen. Panie sprzątaczki codziennie dbały o porządek pokoi, również zmieniały ręczniki. Klimatyzycja to wielki plus. Jedzenie pyszne, różnorodne wiec raczej codziennie było coś innego. Przemiła obsługa, bardzo polubiliśmy kelnerów, zawsze z uśmiechem na twarzy i jakiś żarcikiem przyjmowali nasze zamówienia plus expresowa dostawa do stolika. Baseny czyste, aquapark również zrobił dużą robote, dla każdego coś sie znajdzie. Przy hotelu można wypożyczyc rowery, dojechaliśmy nimi prawie na Protaras. Naprawde byliśmy zadowoleni, chętnie kiedyś wrócimy.

Zalety

Baseny, lobby, obsługa

Przemysław

Pobyt - Październik 2023

Piekny hotel w stylu wioseczki składającej się z domków. Pokoje czyste, ładne, sprzątane codziennie. Posiłki to wielka zaleta tego hotelu- ogromny wybór w czasie śniadań, obiadów i kolacji. Hotel położony nad morzem. Widok mieliśmy obledny. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna. Każdego wieczoru były animacje , muzyczka, karaoke, liczne konkursy. Polecam!!

Zalety

Hotel w postaci domków, posiłki

Dorota

Pobyt - Październik 2023

Hotel spełnia wszystkie oczekiwania, za to nie polecamy podróży z Exim tours. Pan rezydent bardzi nie miły. Informacje tylko w jakiejś książeczce bardziej z wycieczkami i na jej końcu kod QR o którym dowiedzieliśmy w ostatni dzień. Książeczka z innego biura podróży (mts). Mówił że będzie na następny dzien , rano dzwoniłam powiedział ze go nie bedzie, a w końcu jest dla innej grupy tylko po to żeby powiedzieć o wycieczkach

Zalety

Blisko centrum(15 min główną ulicą)

Ola

Pobyt - Październik 2023

Hotel niestety wymaga odnonowienia. W łazienkach karaluchy, ręczniki zdecydowanie nie pachniały czystością. W stołówce tak głośno że nie dało się rozmawiać siedząc obok siebie. Na plus bliskość do plaży, aquapark oraz miła obsługa.

Zalety

Lokalizacja Aquapark Miła obsługa

Wady

Karaluchy Straszny hałas w stołówce ( coś nie tak z akustyką) Brak możliwości regulacji mocy nadmuchu klimatyzacji Brak czajnika w pokoju

Hotel jako budynki (bo jest to wioska domków) nie jest nowy, są elementy które mogłyby zostać odświeżone. To samo dotyczy pokoi jednak nam takie rzeczy nie przeszkadzają. Dodatkowo pokoje były najprzestronniejsze w jakich dotychczas byliśmy. Sprzątane codziennie (raz tylko zapomnieli) a ręczniki wymieniane co drugi dzień. Obsługa hotelu wszędzie jest niesamowicie pomocna. Uwielbialiśmy ich z mężem. Uśmiechnięci, zagadują do dorosłych turystów i dzieci. Każdego dnia animacje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo pokazy i występy wieczorne co dzień inne. Jednoosobowy cyrk zrobił mega show, co za energia:) Drinki dobre jednak dla nas za słodkie. Piwo i wino bardzo dobre. Soki też dobre. Dostęp do wody cały czas (sami nalewacie). Jedzenie pyszne od makaronów po mięsa i sałatki. Na śniadania to samo codziennie, ale spokojnie można coś wybrać, bo podają to co we wszystkich hotelach. Jedynie pieczywo nam nie za bardzo smakowało. Dodatkowo mieli nawet menu specjalnie dla dzieci w osobnym miejscu na obiad i kolację. Kelnerzy w czasie obiadu i kolacji donoszą napoje do stolików. Kawa niezbyt smaczna, ale w pokojach jest zestaw do robienia jej sobie samemu. Na jadalni troszkę za głośno (akustyka pomieszczenia). Aquapark świetny. Zajęcie znajdą tam i dorośli i dzieci Lokalizacja hotelu jak za taką cenę odpowiednia. Plaża blisko jednak jest piaszczysto-kamienista, dlatego zalecamy buty do wody bo na kamieniach jest ślisko. Bliskość przystanków autobusowych i to co kochamy w Grecji (oprócz samych Greków) to to, że autobusy kursują co 15min za 1.5 euro w jedną stronę sprawi, że objedziecie wszystkie najpiękniejsze plaże (a jest ich tam sporo i nie trzeba mieć butów do wody, bo są piaszczyste) i ciekawe miejsca w okolicy. Do plaży Nissi i portu spokojnie można też dojść spacerkiem promenadą jeśli ktoś woli. Podsumowując pobyt w tym hotelu był bardzo udany. Jest to hotel dla rodzin z dziećmi i par, które nie oczekują luksusowych pokoi a zależy im na dobrej obsłudze, smacznym jedzeniu i dobrej lokalizacji do zwiedzania wybrzeża.

Zalety

Różnorodne animacje Jedzenie Lokalizacja Obsługa Aquapark

Wady

Łazienki, w których można się umyć po wymeldowaniu z hotelu przed odlotem. Fajnie, że jest taka możliwość jednak są bardzo zaniedbane nawet jak dla niewymagających. Tam naprawdę przydałby się remont. Komuś starszemu niż my (36,37 lat) oraz rodzinie z dziećmi może też przeszkadzać brak piaszczystej pięknej plaży zaraz przy hotelu.

Bardzo dobra lokalizacja w centrum miasta ale jednocześnie cicho i spokojnie, miła obsługa, czysto, ładnie...

Zalety

Fajne piętrowe domki i ładne pokoje

Paula

W porządku, choć przydałoby się odświeżenie, bo budynki są brudne. Przestrzenie ogólnodostępne czyste, w pokoju wszystko działało, choć fugi w łazience były już zaniedbane. Mieliśmy opcje HB, śniadania mały wybór, pieczywo niezbyt smaczne, kolację różnorodne i bardzo dobre. Wszystkie leżaki przy basenie zajęte ciężko znaleźć wolny. Hotel wybraliśmy że względu na położenie, w samym centrum ayia napa, 25 minut spacerkiem do nissi. Hotel służył głównej do noclegu, bo mieliśmy auto i zwiedzaliśmy, jak na taki pobyt to polecam. Na lenistwo i all inclusive tr9szkw za słaby.

Zalety

W centrum, kolację dobre

Wady

Przydałby się remont, rośliny wokoło również zaniedbane

Jakub

Pokój w porządku, trafił nam się z tarasem przy basenie, klimatyzacja działa, Panie codziennie przychodzące wymienić ręczniki/posprzątać, obsługa bardzo miła, bardzo duży i rzadko powtarzający się wybór jedzenia.

Zalety

Bardzo blisko Aija Napa Slingshot, polecam nie patrzyć tylko iść. Szybka i miła obsługa - na napoje do obiadu czeka się ~1min. Codzienne dbanie o basen hotelowy. Duży wybór jedzenia i napojów (również alkoholowych). Własna wypożyczalnia quadów, buggy, etc. Zjeżdżalnie. Dość egzotyczny. Blisko do przystanku autobusowego i portu.

Wady

Basen zamykany o godzinie 18 (w celach czyszczenia, etc)

5.3
Mona

Hotel jak ma 3 gwiazdki to max , jedzenie w miarę ok , coś tam idzie wybrać, córka też coś zjadła, jeśli chodzi o pokoje co dwa dni sprzątane, ale 3 prusaki widzieliśmy w naszej łazience, także nie za fajnie , jeśli ktoś chce tylko wakacji na basenie to ok , jeśli chodzi o plaże przy tym hotelu to się nie da pływać, trzeba dojeżdżać autobusem na inną z piaskiem , aquapark też ok nawet do samego naszego wylotu do 6 października był otwarty, animacje średnie, oceniam hotel na 3+

Zalety

Aquapark

Wady

Prusaki w łazience, brudno kolo basenu ( nie jest na bieżąco sprzątane)

Pobyt - Lipiec 2023

Jest to mała wioska domków. Bardzo przyjazne dla wszystkich. Moja rodzina 4 osobowa czuła się tu naprawdę super. Super wyposażony water park, dla dzieci i dorosłych super zabawa. Jedzenie w hotelu też bardzo dobre( różnorodne klimaty). Okolica bardzo rozrywkowa. Super Luna Park ( wesołe miasteczko) w okolicy. Życie tam zaczyna się po 20. Dużo różnorodnych sklepów w pobliżu. Obsługa w całym hotelu bardzo miła i pomocna.☺️

Zalety

Water park i obsługa hotelu

iwona

Pobyt - Maj 2023

Hotel klasy średniej na cztery gwiazdki nie zasługuje.Hotel nie jest położony przy plaży ok 1km plaża płatna.Animatorzy nie przemęczali się atrakcje wieczorne występy ok.Jedzenie ok.

Zalety

położenie w centrum Agia Napa

Wady

BRAK DOSTĘPU DO PLAŻY.Zagospodarowanie terenu między hotelem a plaża kamienistą- tragiczne.

Wojciech

Pobyt - Maj 2023

pokój był za mały jak na 4 osoby w zasadzie jedno pomieszczenie przedzielone drzwiami przesuwnymi- jak zawsze - nie wyglądało to tak jak w opisach.

Zalety

położenie w topografii miasta- blisko do morza, blisko do centrum

Wady

pokój

Pawel

Pobyt - Maj 2023

Hotel godny polecenia. Bardzo dobra lokalizacji, polecam. Aqapark nie był dany do użytku ponieważ nie był sezon szkoda.

Zalety

Bardzo miła obsługa. dobra lokalizacja.

Wady

nie ma wad

Kamil

Hotel oceniam pozytwnie. Miła obsluga i sprzątanie co 2 dni

Zalety

Mila obsluga, duzy wybor jedzenia. Sniadania powtarzalne ale obiady i kolacje roznorodne.

Wady

Halas z pobliskiego Luna Parku. Kiepskie animacje dla dzieci.

Atlantica Panthea Resort (ex. Panthea Holiday Village)