Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem
Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami
Ogólnie hotel i jego obsługa spełnił nasze oczekiwania, czyste pokoje i pomocny personel. Świerze i smaczne posiłki. Minusy: monotonne śniadania, brak plaży hotelowej, położenie hotelu z dala od centrum, leżaki na basenie zajęte ręcznikami od 7 rano.
Dbałość o czystość.
Śniadania, stale to samo, przez cały pobyt ta sama wędlina. Czy to taki problem serwować różne wędliny? Lokalizacja - centrum miasta piękne, wspaniały deptak, a z hotelu do nich bardzo daleko. Plaża miejska w pobliżu - brudna, z bezdomnymi.
Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki, stan czystości pozostawia wiele do życzenia, pokoje nie sprzątane należycie, korytarze brudne i smród nad basenem. Zbyt duża liczba gości a zbyt mała liczba leżaków nad basenem sprawiała że rano był wyścig z ręcznikami... masakra!!!! All In a lodówka w pokoju pusta, za klucz do sejfu w pokoju trzeba było dopłacić, nie polecam tego hotelu.
Obsługa na recepcji na plus, jedzenie bardzo dobre i ono ratowało sytuacje. Pokój rodzinny duży z dwoma pokojami i 4 łózkami
Lokalizacja Brud Smród nad basenem
Wszystko bardzo fajnie. Super obiekt, smaczne jedzenie. Kilka basenów i restauracji co więcej trzeba ;-) :-) wysoki poziom obiektu 👍👍
Dużo atrakcji, barów i basenów na terenie obiektu.
Sprzątanie kiepskie
Wszystko super ośrodek mega. Bary restauracje i baseny petarda
Udogodnienia super
Sprzątanie pokoi
Bardzo polecam ten hotel pomimo że ma już trochę lat. Jedzenie jest rewelacyjne. Są 3 baseny w tym 2 na zewn i 1 wewnątrz. Sauna parowa i sucha działa świetnie.
Rewelacyjne jedzenie, 3 baseny, 2 sauny, możliwość dokupienia masaży, fajna lokalizacja hotelu i możliwość dojazdu w kilka minut autobusem do centrum. Dla chcących podróżować autem jest możliwość na każdym rogu wynajęcia samochodu.
Brak informacji turystycznych o możliwych wycieczkach. Musieliśmy organizować na własną rękę.
Plaża beznadziejna, nie polecam osobą które lubią wypoczywać nad morzem. Razem z mężęm spędzaliśmy czas wyłacznie przy hotelowym basenie. Obsługa bardzo dobra. Dużo polaków. Wycieczka dla osób które nie mają ochoty zwiedzać i odpoczywają mało aktywnie.
Super obsluga (kelnerki the best! )
Gorąco polecam, hotel niezwykle przyjazny dla rodzin z dziećmi.
Naprawdę luksusowy hotel.
super obsługa. głównie polacy
okropny manager.
Pierwszy mój wyjazd do kraju z palmami stąd spodziewałem się czegoś z rozmachem jednakże jest to solidny hotel 3*. Uwaga w LIMASOL nie ma ładnych plaż !!! Czarny i brudny piach to standard. Na plus animacje hotelowe w jezyku angielskim. Polecam dla rodzin z dziećmi a szukajacym plazy i słońca polecam inne kraje
Hotel zaskoczyl bardzo pozytywnie. Jak na 3* to naprawde rewelacja. Doskonala infrastruktura (kilka basenow-jeden dla lubiacych rozrywke, drugi dla poszukujacych spokoju). Animacje dla dzieci i doroslych przez caly dzien. Hotel ma swoje kino.
Pokoje bardzo duze i ładnie urządzone, wyposazone dodatkowo w aneks kuchenny.
Plaza daleko, ale dowozi bus hotelowy.
Witam serdecznie,
Miałem przyjemność bycia kilka lat temu w hotelu Atlantica, a raczej w podległym mu Royal Court. Było bardzo przyjemnie i pobyt uważam za bardzo udany. Jednak stanowczo nie polecam hotelu Atlantica osobom, które chcą wypocząć! To dobry hotel, ale co typowe dla duzych hoteli, typowy, niemiecko-anglo-rosyjski kołchoz, ogólny gwar i zgiełk. Stanowczo polecam Royal'a z mniejszym basenem i stołówką, jednak wypoczniecie napewno! A na posiłki za czasow mojego pobytu można było chodzić sobie do Atlantic'i (na base również) co bardzo polecam, bo stołówka jest przeogromna i przemiał żarcia jaki tam jest.... kazdy znajdzie coś dla siebie, smacznie i zdrowo.
CO do plaż, to zgadzam się. Brudny, szary piasek, co prawda b. blisko hotelu (przejść przez ulicę to chyba niedaleko?) ale mało przyjemne te plaże /zaraz przy ulicy jeszcze!/. Zobaczycie, ze będziecie siedzieć na basenie.
Miłego wypoczynku wszystkim :D