Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami
Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami
Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Bardzo fajny hotel, blisko plaży z kilkoma restauracjami. Super spędziliśmy tam czas. Byliśmyw październiku, więc nie było zbyt wielu turystów co oceniamy na plus. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Obsługa bardzo pomocna i sympatyczna. W sumie nie dostrzegliśmy żadnych minusów. Hotel godny polecenia.
Baseny, dobre jedzenie, miła obsługa, dbałość o czystość i porządek
Hotel godny polecenia , świetna obsługa i smaczne jedzenie
Bardzo miła i pomocna obsługa , duży teren z mnóstwem zieleni, dostęp do piaszczystej plaży , różnorodne menu
Brak wyboru poduszek , niewygodna dostawka dla trzeciej osoby
Fantastyczny hotel położony w przepięknym ogrodzie. Blisko lotniska, ok. 15 min.
Bardzo czysto, przepyszne jedzenie wybór ogromny. Bar przy basenie i na plaży oferowały prawie cały dzień różnego rodzaju przekąski. Blisko plaży. Byliśmy na przełomie września/ października z dzieckiem. Bardzo dużo udogodnień dla rodzin z dziećmi, animacje. Bardzo polecamy, 2 baseny dla dzieci, plac zabaw. Hotel spełnił nasze oczekiwania chętnie odwiedzimy go jeszcze nie raz!
Nie znaleźliśmy :)
Pokoje czyste, sprzątana co dziennie, jedzenie pyszne i duży wybór. Zdecydowanie polecam
Hotel bardzo zadbany i czysty.
dla mnie brak wad :)
W hotelu jest dość czysto, bardzo zadbane alejki pomiędzy budynkami. Pokój był sprzątany "na szybko", ale ogólnie ok. Jeśli nie wykupi się pokoju z widokiem na morze to raczej nie ma szans, żeby go mieć, taki jest rozkład tych budynków. Plaża jest publiczna, leżaki dostarcza hotel. Na plaży jest dozorca, który pilnuje zasad. Nigdzie nie jest to napisane, ale na tej plaży jest zasada, że rezerwacja ręcznika przez zostawienie na nim np. ręcznika obowiązuje dopiero od 9. Przed 9 zostawiony ręcznik wyląduje na specjalnym stole. To wywoływało konflikty i nieporozumienia wśród plażowiczów. Ogólnie polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi. Miejsce przyciąga właśnie takie rodziny, często wielopokoleniowe, ludzi miłych i znających dobre maniery, którzy szukają spokoju i nie imprezują do upadłego. Jeśli nie masz dzieci, to oczywiście nie będziesz bardzo niezadowolony, ale nie wykorzystasz w pełni potencjału tego hotelu. Możliwe, że zalety tego hotelu nie przewyższą wtedy jego wad, np. wrzasków i innych odgłosów dzieci, które w tym hotelu są wszechobecne.
Dużo basenów, w tym dla dzieci. Cały obiekt jest przystosowany dla wózków. Blisko do plaży. Sama plaża jest dość spokojna, nie ma męczącego tłumu. Dużo animacji typu ćwiczenia w basenie, lekcje tańca, można pograć w tenisa, siatkówkę itp. Wieczorem występy animatorów, raczej skierowane do dzieci. W niektóre dni zamiast tego odbywają się koncerty muzyki greckiej lub innej. Codziennie coś się dzieje w hotelu. Dużo barów z napojami i przekąskami. Samo jedzenie w tych barach niestety monotonne.
Jedzenie to dość słaby punkt. Dania sprawiają wrażenie dużej różnorodności, jednak większość rzeczy smakuje podobnie. Dania praktycznie nie są niczym przyprawione, desery piękne wyglądają ale są za słodkie. Polecam skorzystać z możliwości zamówienia kolacji w jednej z restauracji hotelowych, ja niestety przegapiłam okazję, ale na oko tamte dania wyglądały lepiej niż te dostępne we wspólnej restauracji. Mini golf niezbyt urozmaicony.
Wspaniałe warunki, dużo atrakcji dla wypoczywajacych, smaczne i urozmaicone posiłki. Miła i pomocna obsługa. Piękne widoki. Plaża zadbana.
Różnorodność atrakcji - animatorzy ,zapewniją dużo rozrywki. Pomoc
Nie ma zastrzeżeń
Bardzo fajny hotel, w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach. Bardzo duży teren i pokoje/domki umiejscowione w sporych odległościach od siebie. Trzy obszary z basenami powodują, że nie ma wielkiego ścisku. Baseny zarówno dla małych dzieci i dorosłych (mniejsze 80 cm i większe zróżnicowane 120-150 cm). Kolacje zróżnicowane, codziennie inna tematyczna kuchnia.
Duzy teren i kilka zróżnicowanych basenów. Czysto w pokojach, które codziennie są sprzątane. Zróżnicowana kuchnia jeśli chodzi o kolacje. Dostęp do boisk do tenisa, padla, boiska do piłki nożnej i koszykówki. Przy hotelu dostęp do czystej plaży Dobrze działa Wi-Fi na całym terenie
Średniej jakości napoje w barach
Hotel fantastyczny, obsługi prawie tyle co gości wiec pokoje wysprzątane, kolejek do barów i restauracji prawie nie ma. Hotel kończy się na plaży więc kopiąc się w morzu mamy dostęp do baru zaraz obok. Prysznic na plaży bardzo przydatny. Jedzenie dobre, choć nie zaskakujące. Restauracje na rezerwację oferują smaczniejsze posiłki i lepsze wino - trzy do dyspozycji na cały wyjazd więc co drugą kolację na tygodniowym urlopie można sobie urozmaicić. Ogólnie bardzo polecam. Baseny fantastyczne. Na plus że nie zamykane i można nawet nocą się kąpać. Jedynie ratowników nie ma - dyżury maja od 10 do 18. Zjeżdżalnie są OK, ale to nie jakiś wodny park. Polecam również wycieczki zorganizowane - fajne urozmaicenie. Hotel zapewnią wczesne śniadanie i koszyki lunchowe gdy nas nie ma na obiedzie bo zwiedzamy wyspę. Ogólnie- super dla rodzin z dziećmi. Dużo Anglików i Niemców, trochę Czechów. Polaków mało. Brak animacji dla dzieci po polsku ale dziewczyny dawały radę dogadać się po angielsku z dzieciakami które prawie języka nie znały więc Super. Polecam przesc się na słone jezioro - 3km w prawo plaża - tylko ze może nie być tam wody a sama sól, ale i tak warto :) Pozdrawiam i udanych wakacji :D
Zadbany, czysty, pokoje posprzątane, obsługa uśmiechnięta, kuchnia dobra, brak kolejek, super dla rodzin z dziećmi.
Jeżeli chcemy późniejszy check-out to każda godzina kosztuje 10 EUR i max do 16. Więc wad nie zauważyłem.
Hotel piękny, czysty. Pokój komfortowy, codziennie sprzątany. Kilka basenów, położony przy piaszczystej plaży, gdzie do dyspozycji gości są bezpłatne leżaki. Bardzo miły personel. Bardzo dobre i urozmaicone jedzenie. Zadbane otoczenie hotelu. Dużo atrakcji m.in animatorzy. Drinki bardzo dobre. Blisko do lotniska. Blisko hotelu przystanek autobusowy do miasta Kos - koszt biletu 2.30 euro.
Baseny Przepiękna plaża Jedzenie Obsługa Atrakcje
Bardzo ładny hotel, zadbany, czysto. Jedzenie smaczne, dni tematyczne, sprawna organizacja, miła atmosfera.
Dogodnie usytuowane baseny, przyjemne dojście do plaży, dużo zieleni, każdy znajdzie miejsce dla siebie.
Hotel pięknie położony w pobliżu szerokiej, piaszczystej plaży. Na terenie obiektu dużo bujnej zieleni, fantastyczne baseny, korty, boiska. Pokoje ładne, codzienne sprzątane. Jedzenie, jak na pakietowe, naprawdę bardzo dobre. Personel pomocny i miły. Polecam to miejsce na rodzinny urlop!
bliskość plaży, leżaki na plaży bezpłatne, team animacyjny, dużo zieleni na terenie obiektu
Bardzo fajny hotel w pobliżu przepięknej plaży. Bardzo smaczne i urozmaicone jedzenie. Cały kompleks zadbany i bardzo dobrze rozplanowany. Obsługa bardzo miła i pomocna.
Piękna piaszczysta plaża z leżakami i parasolami. Bardzo dobre jedzenie i duży wybór
Piękny obiekt położony tuż przy szerokiej piaszczystej plaży. Super infrastruktura dla dzieci, mnóstwo animacji. 3 kompleksy basenów gdzie każdy znajdzie spokojnie miejsce dla siebie. Jedzenie na 5+ obsługa tak samo. Byliśmy z 7miesiecznym maluchem i były to super wakacje.
Plaża Baseny Jedzenie
Niepodgrzewane brodziki dla dzieci
Może hotel ok, ale nie dla Polaków. dostaliśmy pokój chyba bo byłym składziku na szczotki. drzwi od łazienki otwierały się tylko do połowy blokowała je umywalka. Okna wychodziły na podjazd dla autokarów, także śmiało mogliśmy monitorować ilość przyjeżdzających i wyjeżdzających. Niestety okropna Pani w recepcji, nie było mowy o zmianie pokoju, ponieważ powiedziała, że Polakm przysługuje ta lokalizacja, czyli stara najbrzydsza część hotelu tuż przy ulicy. rezydentka z Grecos, też nic nie wskórała, chociaż ona miała na wszystko i wszystkich wywalone. Spóźniała się, zmieniała terminy, nie odbierała telefonów. Jedzenie ok, nawet urozmaicone, chociaż dla dzieci, dzień w dzień to samo. Hotel należy do programu TUI BLue i dlatego nastwiony jest tylko na gości z Niemiec, Skandynawii i Anglii (oczywiście goście z tych Państw dostawali pokoje w ładnej odnowionej częśći hotelu). DLa Polaków i klientów Biura Grecos nie polecam.
Urozmaicone jedzenie, ładna plaża przy hotelu.
Całe mnóstwo.
Fajny hotel, codziennie sprzątane. Pyszne jedzenie. Rewelacja!
hotel bardzo ładny,blisko piaszczystej plaży,kilka basenów,jedzenie urozmaicone i pyszne,dużo animacji,czysto
pokoje często sprzątane,czyściutko w pokojach jak i na terenie hotelu,dużo zieleni,pięknie
hotel wspaniały,jedzenie urozmaicone,przemiła obsługa , napewno tam wrócę
kilka basenów,dostęp do plaży,plaża piaszczysta,blisko do wypożyczalni rowerów,kładów,samochodów,sklepów,tawern.
brak wad
Radzę się nie sugerować zdjęciami, które są na stronie Grecos. Pokoje są stare i nadają się do remontu!!! Dodatkowo Polacy dostają pokoje w części z widokiem na ulicę, gdzie jest głośno, a klienci z Niemiec bądź Szwecji dostają lepsze pokoje. Do reszty nie można się doczepić- jedzenie, plaża, baseny jak najbardziej super. Ogólnie hotel nie jest wart swojej ceny.
Jedzenie oraz plaża
Segregacja gości oraz pokoje do remontu!!! Proszę się nie sugerować zdjęciami z portalu.
Bardzo fajny hotel w cudownym miejscu. Piękna piaszczysta plaża z fantastycznym widokiem na niedalekie wysepki i oczywiście wybrzeże tureckie. Przejrzyste morze z łagodnym zejściem do wody i piaszczystym dnem, kompletnie niepotrzebne obuwie do wody. W okolicy hotelu sklepy, tawerny i wypożyczalnie aut. Miejscowość nieduża ale w sam raz na spokojny grecki wypoczynek. Na terenie hotelu pięć basenów więc każdy znajdzie miejsce dla siebie. Przemiła obsługa oraz bardzo dobre i w dużym wyborze jedzenie. Pokoje hotelowe w bardzo przyzwoitym standardzie.
Piękna plaża , czystość, dobre jedzenie, obsługa.
Pokoje ładne, czyste. Hotel zadbany z wieloma atrakcjami, golf, korty, kilka basenów, bary, tawerny, bajeczna plaża.
Rewelacja. Cudna plaża, pyszne jedzenie, wiele animacji dla dzieci i dorosłych. Pokoje nowe, czyste sprzątane codziennie. Same plusy.
Wad brak