Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Po tym pobycie w hotelu czuję się oszukany, hotel nie spełnia żadnych kryteriów hotelu 5 gwiazdkowego. Byłem w kilku lepszych hotelach 4 gwiazdkowych. Pokoje sprzątane co drugi dzień, jak są już sprzątane to bardzo pobieżnie, w basenach słona woda, hotel nie doczyszczony, ewidentne braki w personelu. NIE POLECAM !!!!!
Położenie blisko morza
- brud - sprzątanie pokoju co dwa dni - słona woda w basenie
Bylismy w lipcu w tym hotelu. Bardzo polecam!!!Dla ludzi ktorzy cenia spokoj. Nie ma w hotelu nie wiadomo jakich rozrywek. Swietne animacje sa co tydzien w srody. Cos pieknego. Ale w inne dni to troche nudne, ale jesle sa fajni ludzie to wieczorki mozna z nimi spedzic. Do miasteczka Hersonissos jest blisko. Pare kilometrow...Mozna taxi a najlepiej jak sie ma wypozyczone swoje autko( polecam) i pojecahac do tego miasteczka.Tam to sie dzieje, same sklepy i knajpki...i halas. Dla ludzie mlodych, ktorzy szukaja rozrywki. Jak sie cieszylismy ze tam nie trafilismy. Jesli ktos lubi szalenstwa i nie spanie dzien w dzien do 2 w nocy to polecam. A w Atlantice spokoj.Bardzo polecam. Fajne baseny, u gory dla dzieciakow - bajka!
Rewelacja!!!! polecam dla rodzin z dziećmi