Atlantica Aegean Blue

Gorąco polecam ten hotel, byłam zachwycona przez cały pobyt dzieci również codziennie miały świetne zabawy, animacje. Obiekt jest bardzo zadbany, obsługa bardzo miła i ubszejma.

Ogólne wrażenie dobre, ale hotel \"głośny\" , życie toczyło się wokół basenu bo plaży prawie nie było.( wąska , kamienista, prawie bez leżaków). Lunch tez obok basenu , w tym upale cieżko było cokolwiek zjeść( bez klimy). Animacje tez obok basenu , zdecydowanie za dużo wszystkiego. Pokój fajnyn, duży ,przedzielony ścianką, czysty. Jedzenie tez ok, znajomi trochę narzekali ale ja zawsze znalazłam coś dla siebie. Główna restauracja zatłoczona, ciemna ,średnia.Okolica nieciekawe.

właśnie wróciłam z wakcaji w tym hotelu i jestem bardzo zadowolona pokoje, ładne, czyste, codzienne sprzątane, codzienna zmiana pościeli i ręczników jedzenie naprawdę dobre, drinki świetne baseny fajne- nie było problemu z leżakami, morze też super duże wrażenie robi góra przy której znajduje sie hotel

Hotel super. Jedzenie często powtarzające się. No i co mnie najbardziej irytowało to sami Niemcy.

Ogolnie dobrze- hotel z ladnym ogrodem i basenami, bezposrednio przy plazy. jedzenie super, pokoje ok- sprzatane tak na 3+. Miejscowosc w ktorje jest polozony (Kolymbia) wielkosci naszego Niechorza. Dobra odleglosc na wieczorne przechadzki z hotelu do centrum miejscowosci- jakies 10 minut przyjemnego spacerku.

Nazwa  Atlantica Aegean Blue
Miejsce  Grecja / Rodos / Kolymbia
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, sporty wodne, tenis, rowery

Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos

Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą

Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
KATE

Pobyt - Czerwiec 2015

Zalety

Hotel dla rodzin z dziećmi. Obsługa zawsze miła.

Wady

Wadą tego hotelu są posiłki zwłaszcza śniadania są one takie same przez cały pobyt, obiady są dobre, kolacje najlepsze. Przepyszne są również desery

Sylwia K.

Pobyt - Marzec 2010

Pobyt - Maj 2009

Ela

Pobyt - Luty 2009

Po dwóch tygodniach mieliśmy już dość jedzenia i all in. Aniamcje głównie pod Niemiecką część urlopowiczów, jednak team od animacji da się polubić. Nasza córka bardzo lubiła bawić się na niemieckim mini disco. Reszta personelu nie mniej miła. Zawsze witała sredecznym gestem. Najgorszym punktem hotelu jest praca pań pokojowych, która zostawia wiele do życzenia. Nie jest to tylko nasza subiektywna ocena ale także innych gości.

ferb

Pobyt - Czerwiec 2008

Hotel bardzo przyjemny, niskie budynki, czyściutki basen, bardzo blisko plaża ( z kamyczkami, niezbędne obuwie plażowe), bardzo sympatyczna obsługa hotelu. Do centrum miejscowości spacerkiem jakieś 10 minut. MIejscowość Kolymbia malutka, więc rozrywek niewiele.

Atlantica Aegean Blue